iyice siyirdim kafayi dibinde bisey kalmadi

bence de kafana göre al keyfine bak.sonuçta sen kullanıcaksın.rahat kullanışlı bir şey daha hoş olur

düşün uykun gelmiş.o örtüyü toplamakta mesele.

her ikiniz de mutlu olun tabi bende

bence de kafana göre al keyfine bak.sonuçta sen kullanıcaksın.rahat kullanışlı bir şey daha hoş olur

düşün uykun gelmiş.o örtüyü toplamakta mesele.

her ikiniz de mutlu olun tabi bende
Hepimiz çok mutlu olalım Teşekkür ederim çook

Evlilik bence çocuk için gerekli:). Boşver hayatını yaşa. Bende 27 yaşındayım, 23 aydır boşanmaya çalışıyorum:). Eziyet istiyor heralde canın:)

Konu üslubu bana itici geldi. Konu sahibinin kendini övdüğü klasik KK konusu. Bu kadar mükemmelseniz ve evlilik istiyorsanız önceden gelen dudak uçuklatan talipler yine gelirdi. Neye göre dudak uçuklatıcı, orası da muamma. Türkiye'de 27 de olsan, 57 de olsan parmağına yüzük takacak adam bulursun. Öyle bir memleket burası. Başından nişan geçmiş kelli felli adamlar geliyor demişsiniz. Nişan atmaları ayıp ya da kötü bir şey mi, anlamadım. Evlilik meselesi başkalarına haset edecek boyuta geldiyse sizde, dudak uçuklatan taliplerden birini seçseydiniz keşke. Ya da üzgünüm, sandığınız kadar iyi değilsiniz.

Yaşlı mı gosteriyorsun?

aksine kimse yaşıma inanmıyor.

biz bizim aldıklarımızı degil annelerimizin aldıklarını gösteriyoruz...daha dogrusu arkadaş bu dertten muzdarip...

anladım canııım benimki de şaka

inşallah. kesinlikle her harfine katılıyorum söyledikleriniz ama iş pratiğe dökmeye gelince işte... bunlar da takıntı mı artık ne derseniz. bunlara gelince iş bende devreler yanıyor.

En olmadı evlilik programına katıl

hahaha sonumu iyi görmüyorsun dimi

Yaşınız telaşa kapılacak bir yaş değil hayırlısını dileyin. Mutlaka nasibiniz bir gün bir yerde karşınıza çıkacaktır hayırlısıyla. Siz o zamana kadar sabırla bekleyin sadece. Rabbim kurduğunuz hayalleri gerçekleştirebileceğiniz hayırlı bir eş nasip etsin size.

Kısmet bu ne zaman çıkacağı belli olmaz. Bende hep 30 yaşımdan önce evlenmem o hayat bana göre değil derdim. 24 yaşındayım 2 aylık evliyim ama hala 30 yaşında evlenenlere imrenirim. Hayat işte

Valla ben de ayniyim, kimseyi sevememekten muzdaribim ustelik.

Ben daha kotu durumdayim aslinda, ben 2 kere asik oldum, 2.cisi gercek askti, ruh esimdi. Yani yanimda otursun, tek kelime etmesin saatlerce oyle mutlu mutlu yaninda otururum, o derece bir uyum, huzur, mutluluk, cekim hissediyordum.

Boyle bir ask yasayinca , haliyle kriterlerim yukseldi, simdi de aynen bu sekilde ruhu benmkini tamamlayan biriyle olmak istiyorum, her tanistigim kiside ayni uyumu ariyorum ama yok. Daha azina da ben razi olamam, boyle bir mutlulugu tattiktan sonra daha aziyla yetinemem , icim acir.

Yani demek istedigim bence sansliisn, kismetin yerde yatiyor olabilir, hem de bir iliskiye hazirsin. Ben de 27 yasindayim, bu psikolojiyle ben ne yapayim? Sonucta ihtiyacin olan tek bir kisi, gorunce zaten anlicaksin.Ben de evlenmekle kafayi bozdum bu arada. Kariyerim, isim, param, ailem her seyim var ama cok yalnizim.

Kismet sandigin gibi bir sey degil, ornek vereyim. Bir kiz arkadasim, 27 yasinda eyvah gec kaliyorum dye nisanlandi. 1 yil mi ne nisanli kaldi, sonra ayrildi. O sirada cok yakin, 5 yillik arkadasi olan erkegin 12 yillik iliskisi bitti. Birbirlerine nasiplermis, evlendiler. 2 yil da sevgili kaldilar, bizim kiz 30 yasindaydi evlendiklerinde. Nasipten ote koy yok yani.

Son düzenleme:
Hmm evet keske secseymisim. Ben de ondan bahsediyorum. Ama 23-24 yasla 27 yas arasinda elbette fark olur ayni kisiler gelmeyebilir. Veya dediginiz gibi kendimi övüyor olabilirim benim derdim de budur. Adim samuel 27 yasim derdime derman olur musun?

Bir soz var ya `` erkekler park yeri gibidir,iyileri onceden kapilmistir``

bizim tüplü arabayı kapalı otoparka kabul etmediler demek ki

Evlilik bence çocuk için gerekli. Boşver hayatını yaşa. Bende 27 yaşındayım, 23 aydır boşanmaya çalışıyorum. Eziyet istiyor heralde canın

hayır gördüğümüzde şer şer gördüğümüzde hayır olabilirmiş ya, inşallah senin için de hayırlı bir süreç olur.

Kısmet bu ne zaman çıkacağı belli olmaz. Bende hep 30 yaşımdan önce evlenmem o hayat bana göre değil derdim. 24 yaşındayım 2 aylık evliyim ama hala 30 yaşında evlenenlere imrenirim. Hayat işte

kişiye göre değişir genellenmez de büyük ihtimal 30 yaşına geldiğinde vücudun biraz daha sarkmış, yüzün kırışmaya başlamış olacak bu bir gerçek. ne mutlu sana eşin seni en güzel zamanlarında görebildi

doğru diyorsun. zaten bu konuyla kafayı bozmak yeterince can sıkıcıyken bide daha can sıkıcı şeyler yaşamışsın. inşallah kolayca üstesinden gelirsin. herkesin imtihanı farklı farklı. İnşallah karşımıza hep hayırlı insanlar çıkar. yaş konusunda çok takıntım yok 27 bence de geç değil. sıkıntı evlilik konusunu kafama takmamda.

Kişiye göre değişir ama aynı fikirde değilim çünkü bana hala kimlik sorarlar bankada cafe de barda falan. Her gören ne kadar erken evlenmissin seéeen diye naralar atıyor. 18 yaşında var misin sen sorusuna maruz kaldığım çok oluyor.
Düğüne gelenler dışarda beni tanımıyor eşimin tarafindakiler tabi makyaj saç... Eşimin yanında çocuk gibi göründüğümü düşünüyorum sırf bu sebeplerden oysa o da yaşını göstermez

işte ben öyle değilim genç gösteriyorum ama kırışmaya başladım sarkmaya başladım bir yıl öncesi gibi değilim. seneye de böyle olmayacağım.aaah ne mutlu sana

işte ben öyle değilim genç gösteriyorum ama kırışmaya başladım sarkmaya başladım bir yıl öncesi gibi değilim. seneye de böyle olmayacağım.aaah ne mutlu sana

Ben kirismaa etmeye baslamadim ama 2-3 yil sonra benim de genc , guzel halimden eser kalmayacak bence :)

Düşünceler farklı farklıdır. Bende olgun görünümlü insanları begenirim hatta bir iki kırışık daha bi güzellik katar gibi geliyor. Ve devamlı spor yaparsanız sarkmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…