- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Yani yılların umursamazlığını biriktirmişim de hepsini çocuğun üzerine yağdırmışım gibi bir durum oldu malesefSanırım benimde çocuğum olsa rahat olamam bir tek ona olur ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yılların umursamazlığını biriktirmişim de hepsini çocuğun üzerine yağdırmışım gibi bir durum oldu malesefSanırım benimde çocuğum olsa rahat olamam bir tek ona olur ..
Aslında çok güzel bie davranış bu. Keşke ben de sizin gibi olsam. Kim ne dedi ne yaptı umursamasamYani olabilir ama hayattan zevk alırım gezerim tozarım sadece umursamıyorum. Mesela yanlış mı anlayacaklar diye artık umursamıyorum.. olmuyorsa olmuyor işine gelirse modundayım.
Ülkece hiç birşeye sasiramiyoruz bence de ondan.Bu ara bende de var. Boşvermişlik var üzerimde. Çoğu şey umrumda değil . Halbuki bende kafamı takarım çoğu şeye . Ben bunu ülkedeki genel olumsuz tabloya da bağlıyorum. Yani kötü şeyler ola ola şükretmeye mi başladık acaba ne oldu. Belki de cidden hayatımız yolunda mı ? Ben de çözemedim gerçekten .
Zamanında çok şey yaşadım.... Bu tavriniz bunun sonucu zaten. Tükenmişlik sendromu. İşin içinden cikamiyorsanız psikologa gitmenizi öneririmTamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Ya sanmam da öyle olmam sadece hiç bir şeyi umursamazken onunla ilgili her şeyi takarım gibime geliyor her şeyine . Umarım her şeyine karışan müdahale eden bir anne olmamYani yılların umursamazlığını biriktirmişim de hepsini çocuğun üzerine yağdırmışım gibi bir durum oldu malesefFazla geldi bana biraz, umarım size de öyle olmaz
![]()
Belki de aslında bakarsanız hiç bir şey umurumda değilÜlkece hiç birşeye sasiramiyoruz bence de ondan.
Yaşadım aile iş özel ne olursa tek başımaydım hep . Geçen kuzenlerle oturuyoruz eşli evlilik ilişkilerine geldi konu ihanet yalan . Valla dedim hiç öyle uğraşıp kendimi üzemem kapı orada mümkünse öyle bir şey olduğunda beni yormasın toplasın eşyalarını gitsin ben arkasından kahvemi içerim dedim kız bu ne rahatlık dedi ne diyeceğim beni aldatmış bir insanın arkasından ah vah mı edeceğim o yansın derdine ben hayatıma bakmaya devam ederim dedim. Yani genel olarak böyleyim umursamıyorumZamanında çok şey yaşadım.... Bu tavriniz bunun sonucu zaten. Tükenmişlik sendromu. İşin içinden cikamiyorsanız psikologa gitmenizi öneririm
Aynen öyle mesela iş konusunda yetişmeyecek yada olmayacak derdim yok yani aslında onay almam gerek alamadım eskiden olsa kafamda dolanır dururdu ama şimdi iyi yetişmedi kovarsa kovar vicdanım rahat modundayım eskiden olsa bu durum kafamda dolanır dururduAslında çok güzel bie davranış bu. Keşke ben de sizin gibi olsam. Kim ne dedi ne yaptı umursamasam
Yoo zaten bişeye karışmak gibi bir durum olmuyor, sadece kendine yapıyorsun, mesela hasta mı olacak canı mı acıyacak, böyle yaparsam şöyle mi olur gibi ve herşeyi çok doğru yapmaya çalışmak gibi şeylerYa sanmam da öyle olmam sadece hiç bir şeyi umursamazken onunla ilgili her şeyi takarım gibime geliyor her şeyine . Umarım her şeyine karışan müdahale eden bir anne olmam
napcan bi zaman sonra insanin beyni yoruluyor bosver kafa yormaya deymez diyor nasil olsa öylede yapsam böylede yapsam tinmiyorlar sende bosver gitsin diyor en azindan kimsenin olumsuz toksitleriyle mesgül olmuyorsunuzKızlar selam
Normalde genel yapım her şeye kafaya takan tarafımdır ve ne hikmetse her şeyi de anlarım . Yada bazen yanlış anlarım kuruntu yaparım vs vs. İşyerinde özel hayatımda vs. İş yerinde mesela yanımda geldiğim günden beri bana yardımcı olan abla var severim iyidir genel olarak ama bazen arkamdan konuştuğuna demeyeyim de tepkisine şahit oldum bazen söyler de suratıma bir şey olduğunda. Mesela işten çıkarılacağım zaman internete verilmiş ben çok sonra gördüm ama o görmüş çaycı ablayla konusuyorlrdı aman banane umurumda değil dedi geldim sustular sonra konusu oldu aşkolsun dedim söylemediniz bilmiyorduk ayağına yattılar ( anlarım söylememelerini iş hayatı sonuçta ) ama çoğu kez böyle şeylere şahit oluyorum arkamdan iş çevirdiklerini fln..
genel olarak hayatımda da çoğu şeyi umursamamaya ciddiye almamaya başladımaman ne olacaksa olur modundayım olmadı mı boşver bitti mi boşver kovuldum mu boşver kaçmış mı boşver
sallamıyorum artık . Bir şey oluyor siz bilirsiniz haklısınız modundayım . Özel hayatımda da bu böyle iyi peki tamam olur
bu nedir arkadaşlar ben nasıl böyle oldum anlamadım . Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Evet sizin o süreç etkili olmuş olabilir çok geçmiş olsun üzüldüm Allah uzun ömürler versin . BilmiyorumYoo zaten bişeye karışmak gibi bir durum olmuyor, sadece kendine yapıyorsun, mesela hasta mı olacak canı mı acıyacak, böyle yaparsam şöyle mi olur gibi ve herşeyi çok doğru yapmaya çalışmak gibi şeylerÇocuğa sezdirmiyorsun ama bu hisler insanı yiyip bitiriyor. Ben anksiyete tedavisi görmeye başladım mesela 4 aydır
Tabi benim olayımda başka girdiler de var (çok zor çocuk sahibi oldum, doğduğunda çocuğum 7 gün ölümle mücadele etti gibi durumlar) onların da çok etkisi oldu
Sizinki bu kadar olmaz
![]()
Orası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..napcan bi zaman sonra insanin beyni yoruluyor bosver kafa yormaya deymez diyor nasil olsa öylede yapsam böylede yapsam tinmiyorlar sende bosver gitsin diyor en azindan kimsenin olumsuz toksitleriyle mesgül olmuyorsunuz
Kendimi sorgulamaya başladım aslında iyi bir şey mi kötü bir şey mi o yüzdenEeeee iyi tamam da buraya niye konu açtın diyen var mı diye bakmaya geldim![]()
Umarım dediğiniz gibidir ve umarım bu kadar umursamamazlık başıma iç açmazBen bu duruma olgunluk diyorum aslında.
İnsan bazı şeyleri iyi ya da kötü tecrübe ede ede tepkisiz kalmayı öğreniyor.
Tepki koysan da, evham yapsan da, öfkelensen de, stres olsan da sonuçta her şey olacağına varıyor.
Bilinç bunu zamanla idrak ettiği için artık kendini dizginliyor.
Bence güzel bir şey, keyfini çıkarın :)
Allah seniKendimi sorgulamaya başladım aslında iyi bir şey mi kötü bir şey mi o yüzden
Sanırım fazla bizimle alakası olmayan olumsuz şeylere kafayı takmayınca güzellikler kendiliğinden geliyor hayat daha rahat yaşanır hale geliyor püf noktası bu herhaldeOrası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..kötüyü düş
aynen bosver seni cokta alaka etmeyen baskalarinin rahatsiz edici konularina girme hic yardim edebilecegin durum varsa edersin zatende ucu sana dokunuyorsa temkinli ol derimOrası öyle takmayınca daha rahat oldu sanki her şey daha bir yolunda gibi anlamadım ama bi baktım daha da akıyor her şey daha da yolunda gibi ..