Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ama cevrenizdeki insanlar da sizin gibi mi düşünüyor?Benim çok güzel bir burnum oldu fakat eski fotolarima baktığımda gözlerim ve ifadem daha güzel gibi geliyor böyle hisseden var mı içinizde? Gözlerde küçülme olmuş sanki.Hiç aklıma gelmemişti böyle hissedeceğim.
AnlamıyorlarPeki ama cevrenizdeki insanlar da sizin gibi mi düşünüyor?
Benim çok güzel bir burnum oldu fakat eski fotolarima baktığımda gözlerim ve ifadem daha güzel gibi geliyor böyle hisseden var mı içinizde? Gözlerde küçülme olmuş sanki.Hiç aklıma gelmemişti böyle hissedeceğim.
Ondan olmasını umut ediyorum.Şişlerden ve ödemden dolayı mı küçüldü gözleriniz ?
Çok değişince bunalıma girebilirdin.benim için çok değişen bir şey olmadı açıkcası.keşke biraz daha küçültseymiş ama bunada şükür düz bir burun oldu.ama süper değişim olmadı.zaten söylemeyince kimse anlamaz![]()
zaten önceki doktorlar şunuda yapalım bunuda yapalım bir sürü bir şey dediği için bu doktoru buldum.yani benim yüzüm küçük ama burnum ona göre büyük ve kalın eski burnumda zaten sadece hafif bir çıkıntı vardı o gitti sadece geri kalan her şey aynı ama seviyorum ben bunu zaten aşırı bir beklentim yoktu.yalnız cidden bazen eski burnum mesela resimlerde daha normal geliyor şimdi resim çekilince tuhaf geliyor bazen gözüme ama aynada normal yani hatta iki doktora gidip röntgen falan çektirdim.hepsi iyileşmiş normal dedi ama bazen fotoğrafta ucu bana yamuk geliyor.ama aynada normal valla anlamadım bir şeyÇok değişince bunalıma girebilirdin.
evet dr ercan demirbaga iiyiki ameliyat olmusum :)Merhaba arkadaslar. Aranizda iyiki ameliyat olmusum yeni görüntüm cok guzel oldu diyen var mi? Sonrasında kendinizi daha iyi daha guzel hissettiniz mi?