Iyiki ameliyat olmuşum diyen var mi?

cizoto

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
17
3
6
35
Merhaba arkadaslar. Aranizda iyiki ameliyat olmusum yeni görüntüm cok guzel oldu diyen var mi? Sonrasında kendinizi daha iyi daha guzel hissettiniz mi?

Benim çok güzel bir burnum oldu fakat eski fotolarima baktığımda gözlerim ve ifadem daha güzel gibi geliyor böyle hisseden var mı içinizde? Gözlerde küçülme olmuş sanki.Hiç aklıma gelmemişti böyle hissedeceğim.

Benim çok güzel bir burnum oldu fakat eski fotolarima baktığımda gözlerim ve ifadem daha güzel gibi geliyor böyle hisseden var mı içinizde? Gözlerde küçülme olmuş sanki.Hiç aklıma gelmemişti böyle hissedeceğim.
Peki ama cevrenizdeki insanlar da sizin gibi mi düşünüyor?

evet çünkü ben nefes alamadığım için ameliyat oldum
önceden burnum bir işe yaramadan süs gibi yüzümde duruyordu
ayrıca koku da almaya başladım.
Görünüşümde çok büyük bir değişiklik olmadı

Son düzenleme:

Şişlerden ve ödemden dolayı mı küçüldü gözleriniz ?

ben iyiki olmuşum diyorum her zaman hiç nefes ve koku duyamıyordum hemde burnum kötüydü hepsi düzeldi

İyiki olmuşum burun kemik eğriğilim ve kemerim düzeltildi.Ağustos sonu gibi de revizyon yaptırıcam burun ucumdan.Doktorumdan çok memnunum.

benim için çok değişen bir şey olmadı açıkcası.keşke biraz daha küçültseymiş ama bunada şükür düz bir burun oldu.ama süper değişim olmadı.zaten söylemeyince kimse anlamaz:KK48:

Çok değişince bunalıma girebilirdin.
zaten önceki doktorlar şunuda yapalım bunuda yapalım bir sürü bir şey dediği için bu doktoru buldum.yani benim yüzüm küçük ama burnum ona göre büyük ve kalın eski burnumda zaten sadece hafif bir çıkıntı vardı o gitti sadece geri kalan her şey aynı ama seviyorum ben bunu zaten aşırı bir beklentim yoktu.yalnız cidden bazen eski burnum mesela resimlerde daha normal geliyor şimdi resim çekilince tuhaf geliyor bazen gözüme ama aynada normal yani hatta iki doktora gidip röntgen falan çektirdim.hepsi iyileşmiş normal dedi ama bazen fotoğrafta ucu bana yamuk geliyor.ama aynada normal valla anlamadım bir şey:KK64:

Merhaba arkadaslar. Aranizda iyiki ameliyat olmusum yeni görüntüm cok guzel oldu diyen var mi? Sonrasında kendinizi daha iyi daha guzel hissettiniz mi?
evet dr ercan demirbaga iiyiki ameliyat olmusum :)

Back
X