- Konu Sahibi prensess05
iyiki evlenmişim ...
ben olmaktan sıyrılıp biz olduğumuz için..
akşam eve geldiğimde beni özleyen ,kapıyı açar açmaz sarılarak üzerime atlayan ,
gecede 3-4 kez uyanıp saçlarımı okşayan ,yanaklarımdan öpen ,
3,5 yıldır hala her gece sarılarak uyuduğum ,
evden çıkarken birbirimizi sevdiğimizi söylemeden evden çıkmadığımız ,
güvendiğim ,arkamda dağ gibi omuzlarını hissettiğim,
tüm dünyaya karşı beni koruyup kollayan ,kimseye ezdirmeyen ,
hep herkesten önce beni düşünen ve benim üzülmemem incinmemem için çabalayan ,
hayata bakış açımızın ,hobilerimizin ,hayallerimizin aynı olduğu ve bir o kadar da birbirine zıt düşen fikirlerimizde karşımda dikdik durup benimle tartışabilen ,önüme bir karakter kişilik koyabilen ,
cesur ,yürekli, sevgi dolu ,iyi niyetli bir kocam var ..
insanoğlunun hayattaki en büyük amacı sevgiyi bulmak ,onunla yaşlanıp ,onunla ölmek değil midir?
işte bunu bulduğunuz an başka bir sebep gerekli mi?
ama altını çiziyorum ,gerçek sevgiyi...
gerçek olan zaten yukarda bahsettiğim şekilde yaşanandır ,eğer yaşanmıyorsa sevgi yok demektir evlilik de yürümez ,eğer varsa da gül gibi geçinip gider ,torunlarınıza da büyük aşkınızı anlatan dede ve nine olarak ölürsünüz...
ben olmaktan sıyrılıp biz olduğumuz için..
akşam eve geldiğimde beni özleyen ,kapıyı açar açmaz sarılarak üzerime atlayan ,
gecede 3-4 kez uyanıp saçlarımı okşayan ,yanaklarımdan öpen ,
3,5 yıldır hala her gece sarılarak uyuduğum ,
evden çıkarken birbirimizi sevdiğimizi söylemeden evden çıkmadığımız ,
güvendiğim ,arkamda dağ gibi omuzlarını hissettiğim,
tüm dünyaya karşı beni koruyup kollayan ,kimseye ezdirmeyen ,
hep herkesten önce beni düşünen ve benim üzülmemem incinmemem için çabalayan ,
hayata bakış açımızın ,hobilerimizin ,hayallerimizin aynı olduğu ve bir o kadar da birbirine zıt düşen fikirlerimizde karşımda dikdik durup benimle tartışabilen ,önüme bir karakter kişilik koyabilen ,
cesur ,yürekli, sevgi dolu ,iyi niyetli bir kocam var ..
insanoğlunun hayattaki en büyük amacı sevgiyi bulmak ,onunla yaşlanıp ,onunla ölmek değil midir?
işte bunu bulduğunuz an başka bir sebep gerekli mi?
ama altını çiziyorum ,gerçek sevgiyi...
gerçek olan zaten yukarda bahsettiğim şekilde yaşanandır ,eğer yaşanmıyorsa sevgi yok demektir evlilik de yürümez ,eğer varsa da gül gibi geçinip gider ,torunlarınıza da büyük aşkınızı anlatan dede ve nine olarak ölürsünüz...