- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
Çok emek verdim cok belki hata ettim bu kadar severek fedakarlık ederek ...
Uzun uzun anlatmaya mecalim yok mail sifresini istedim verdi ordan instagram şifresini değiştirip girdim bir kız ile konuşmalar gördüm çiçeğim böceğim diye o farkeder etmez şifreyi geri aldı hepsini göremedim . Şimdi yeminler ediyor inkar ediyor arkadaşıma aitti vs vs işte ama inanmadim affettim dedim ama affedemedim de tam bir ay oldu hiç iyi değilim yasmayi beceremiyorum ne zaman geçecek bu acı ne zaman karar vericem bir şeye bitti desem bitmiyor devam etsem kabul edemiyorum
Herkese tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama hepinizin yorumları gerçekten çok değerli çok da ihtiyacım var. Ben inandım demedim affettim dedim hatta onu da yapamadığımı söyledim. Başkası olsa bosan derdim bu da net. Ama kendime gelince öyle olmadı işte ama hazmedebilecek bir yapım da yok bunu biliyorum bir aydır her gece kafamda kurdum acı çektim bu işin sonu zaten belli gibi ama şunu anlayın arkadaşlar ben çok duygusal hassas biriyim ve bu yük bana çok ağır geldi akıllı güçlü biri olmak istiyorum ama depresyonun dibindeyimm. Ben sevdiğimi aşık oldugum kişiyi kaybettim benim için gerçekten öldü o kişi sadece bedeni var gibi çünkü benim tanidigim eşim bu es değil ben o depresyonda diye o kalp hastası diye dualar ettim maddi manevi destek oldum karşılığı bu muydu insan kabbulenemiyir
Herkese tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama hepinizin yorumları gerçekten çok değerli çok da ihtiyacım var. Ben inandım demedim affettim dedim hatta onu da yapamadığımı söyledim. Başkası olsa bosan derdim bu da net. Ama kendime gelince öyle olmadı işte ama hazmedebilecek bir yapım da yok bunu biliyorum bir aydır her gece kafamda kurdum acı çektim bu işin sonu zaten belli gibi ama şunu anlayın arkadaşlar ben çok duygusal hassas biriyim ve bu yük bana çok ağır geldi akıllı güçlü biri olmak istiyorum ama depresyonun dibindeyimm. Ben sevdiğimi aşık oldugum kişiyi kaybettim benim için gerçekten öldü o kişi sadece bedeni var gibi çünkü benim tanidigim eşim bu es değil ben o depresyonda diye o kalp hastası diye dualar ettim maddi manevi destek oldum karşılığı bu muydu insan kabbulenemiyir
ben sevgilin diye düşünmüştüm ama evliymişsin öyle kolay boşan diyebilen insanlardan değilim malesefHerkese tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama hepinizin yorumları gerçekten çok değerli çok da ihtiyacım var. Ben inandım demedim affettim dedim hatta onu da yapamadığımı söyledim. Başkası olsa bosan derdim bu da net. Ama kendime gelince öyle olmadı işte ama hazmedebilecek bir yapım da yok bunu biliyorum bir aydır her gece kafamda kurdum acı çektim bu işin sonu zaten belli gibi ama şunu anlayın arkadaşlar ben çok duygusal hassas biriyim ve bu yük bana çok ağır geldi akıllı güçlü biri olmak istiyorum ama depresyonun dibindeyimm. Ben sevdiğimi aşık oldugum kişiyi kaybettim benim için gerçekten öldü o kişi sadece bedeni var gibi çünkü benim tanidigim eşim bu es değil ben o depresyonda diye o kalp hastası diye dualar ettim maddi manevi destek oldum karşılığı bu muydu insan kabbulenemiyir
Evet çok ağladı zirladi ama olacak gibi değil benim kalbim ihaneti kaldirmiyor ayrilmayi da kaldirmiyor kafamı toplayip karar vermek istiyorumBen sevgilisiniz diye düşündüm evli olduğunuzu bilmiyordum.
Keşke affetmeden önce yazsaydınız. En azından niyetiniz affetmekse bir aile terapisi ile bazı şeyleri aşarak, geride bırakarak affedin diye öneride bulunurduk. Tamam affettim diye olmuyor zaten hiç bir şey. En azından köpek gibi pişman olup özürler diledi mi bari?
Inanmiyorum zaten. Insta hesabina gireceğimi dusunemedi yoksa vermezdi aldatilmaya karşı nasıl yara alacağımi bu konuya tahammül edemeyeceğimi bilirdi hatta direk bitirmemi bekledi zatenkaç yıllık evlisiniz çocuk var mı, kalp hastası mı kendisi, belkide bu hastalığı kullanıyordur, mazur görürsün diye mi umdu acaba
bunları göreceğini bile bile nasıl o mesajları silmeden şifre vermiş onu da anlamadım, maceramı arıyor acaba
bu devirde arkadaş arkadaşa değil kimse kimseye telefonunu vermez, hele sosyal medya hesaplarını hiç kullandırtmaz
Evet çok ağladı zirladi ama olacak gibi değil benim kalbim ihaneti kaldirmiyor ayrilmayi da kaldirmiyor kafamı toplayip karar vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?