- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
Okuyorum şansım yok malesef başarmi etkileyecek bundan korkuyorumÇalışıyor musunuz? 1-2 gün ya da 1-2 hafta alıp başınızı gitme şansınız var mı? Gidebileceğiniz yer var mı? Aynı evde sürekli görerek kendinizi dinleyemezsiniz. Biraz uzaklaşabilseniz bir şeyleri daha iyi tartabilirsiniz belki.
Okuyorum şansım yok malesef başarmi etkileyecek bundan korkuyorum
O kadar aciz ve caresizim ki hiçbir karara varamiyorum sadece acı çekiyorum malesef durum böyleEn azından hafta sonu için gidebilme durumunuz var mı? Çünkü çok bunalmışsınız belli.
Bir karar verseniz ona göre önerilerde bulunabiliriz ama kararı sizin vermeniz gerekiyor.
Bir kaç gün uzaklaştım ama iyice kurdum kafamda delirdim sürekli aradım mesaj attım saydirmak için hicbirsey iyi gelmiyorEn azından hafta sonu için gidebilme durumunuz var mı? Çünkü çok bunalmışsınız belli.
Bir karar verseniz ona göre önerilerde bulunabiliriz ama kararı sizin vermeniz gerekiyor.
O kadar aciz ve caresizim ki hiçbir karara varamiyorum sadece acı çekiyorum malesef durum böyle
O kadar arsiz ki şifre verdi başta ama baktı herseyi sorguluyorum degistirdi yani böyle bir çok davranışı oldu duzelmeme yardım etmedi ki okul için iki buçuk yılım var aynı şehirdeyim ailemle biterse kimse destek olmazAciz ve çaresiz olduğunuzu düşünmeyin. Sonuçta yaşadığınız çok yıkıcı bir şey. En çok güvendiğiniz, arkanızı yaslamak isteyeceğiniz adam tarafından aldatıldınız. Bu öyle hemen geçecek bir şey değil.
Bakın affetmek isterseniz kesinlikle şartlarınız olmalı, sosyal hesaplarının tüm şifresi sizde olmalı misal. (yenisini alabilir ama kesin bir yerde açık verir) ya da instagram onun neyine kapatsın gitsin. Sonra birlikte bir terapiye gidin. Eşinizin hayır deme lüksü yok. Bunu nasıl aşacağınızı uzman yardımıyla öğrenin.
Affetmek istemezseniz. Aileniz bulunduğunuz şehirde mi? Boşanırsanız size destek olurlar mı? Okulunuzun kaç yılı kaldı?
Dünyada kalan tek erkek sevgilinizmiş gibi aldatıldığınız halde neden ayrılamıyorsunuz anlamıyorum.
Bir kadın aldatılmayı kendine yedirmemeli.
Eşi/sevgilisi/nişanlısı fark etmez ki.
Ortada bir sadakatsizlik yok mu? Evli olmak aldatmayı daha mı normal hale getiriyor?
Ben yedirmis olsam suan bu halde olmam çözüm aramam yaşadığım acı çok derin ve kararsız hissediyorum sonuca baglamadim bile hele bi karar vereyim o zaman paylayinDünyada kalan tek erkek sevgilinizmiş gibi aldatıldığınız halde neden ayrılamıyorsunuz anlamıyorum.
Bir kadın aldatılmayı kendine yedirmemeli.
Bazıları için sadece ayrılmayı daha zor hale getiriyor o kadar. Yoksa kim normal diyebilir.
Ben yedirmis olsam suan bu halde olmam çözüm aramam yaşadığım acı çok derin ve kararsız hissediyorum sonuca baglamadim bile hele bi karar vereyim o on paylayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?