Iyileşemiyorum...

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Kızlar yaklaşık iki buçuk aydır gribim tam geçti diyorum tekrar Başlıyor dün aksam Boğaz ağrısından uyuyamadım burundan zaten nefes alamıyorum berbat bisey bebek düşündüğüm icin antibiyotikte kullanamıyorum kan testi yaptırdım bi anormallik yoktu sizce geçmeyen grip başka bi Hastalığı'n habercisi olabilir mi???

Kızlar yaklaşık iki buçuk aydır gribim tam geçti diyorum tekrar Başlıyor dün aksam Boğaz ağrısından uyuyamadım burundan zaten nefes alamıyorum berbat bisey bebek düşündüğüm icin antibiyotikte kullanamıyorum kan testi yaptırdım bi anormallik yoktu sizce geçmeyen grip başka bi Hastalığı'n habercisi olabilir mi???
Hastaliginiz gecene kadar korunun bence. Hamileligin ilk 3 ayinda gecirilen hastaliklar Allah korusun bebekte kalici hasarlara sebep olabilir. Bi doktora gorunun 2.5 ay gecmeyen grip basit bi sey olmayabilirde. Gecmis olsun

Bebek dusunmen engel degil ilac kullanmana. Ben de oyle dusunuyordum neler cektim ama sacmaladigimi hamile kalinca anladim. Dr.a muayene oldugunda hamilr olabilirim de sana ona gore ilac verir.
tam teste iki gun kala ben hastalandim ama oyle boyle degil. Gitmedim kesin olmadi. Zaten olsaydida gitmistir bu hastalikla dedim. Gecti zannettim testi yaptim pozitif cikti iki gun sonra tekrar bu sefer daha beter kanda mikrop cikti crp yukselmis filan antibiyotik verdi hamilellerin kullandigi cok sukur toparladim diger turlu daha tehlikeli
Salata yapip bil sogan yiyin yemeklerinize sarimsak koyun

geçmiş olsun..başka bir şey olacağını zannetmiyorum
düzenli ilaç kullanmak, uygun beslenmek ve dinlenmek gerekli
boğaz ve burun için spreyler var
doktor yazmıştı bana..onları denemenizi tavsiye ederim

Hastaliginiz gecene kadar korunun bence. Hamileligin ilk 3 ayinda gecirilen hastaliklar Allah korusun bebekte kalici hasarlara sebep olabilir. Bi doktora gorunun 2.5 ay gecmeyen grip basit bi sey olmayabilirde. Gecmis olsun
Artık bu ay hamile değilsem korunup iyileşmeye bakacağım sanırım bünyem Güçsüz düştü kalabalık bi ortamda çalıştığım icin hemen mikrop kapıyorum

2,5 aydır hiç geçmiyorsa çok ciddi bir hastalığın da habercisi olabilir. Nasıl beklersin bu kadar?
1 damla kanla tüm vucudunun durumu ortaya çıkar.
1 damla kan vermek çok mu zor?

Artık bu ay hamile değilsem korunup iyileşmeye bakacağım sanırım bünyem Güçsüz düştü kalabalık bi ortamda çalıştığım icin hemen mikrop kapıyorum
bu hamileliğinden daha önemli olabilir.
Neden doktora gidip teşhis koydurmuyorsun?

B
Bebek dusunmen engel degil ilac kullanmana. Ben de oyle dusunuyordum neler cektim ama sacmaladigimi hamile kalinca anladim. Dr.a muayene oldugunda hamilr olabilirim de sana ona gore ilac verir.
tam teste iki gun kala ben hastalandim ama oyle boyle degil. Gitmedim kesin olmadi. Zaten olsaydida gitmistir bu hastalikla dedim. Gecti zannettim testi yaptim pozitif cikti iki gun sonra tekrar bu sefer daha beter kanda mikrop cikti crp yukselmis filan antibiyotik verdi hamilellerin kullandigi cok sukur toparladim diger turlu daha tehlikeli
Salata yapip bil sogan yiyin yemeklerinize sarimsak koyun
bilmiyorum ki bugüne kadar hep antibiyotik kullanmaz hamileler diye duydum ama bu Boğaz acısı çekilmiyor yutkunamadigim icin yemek yiyemiyorum

2,5 aydır hiç geçmiyorsa çok ciddi bir hastalığın da habercisi olabilir. Nasıl beklersin bu kadar?
ben de bunları yazacaktım.bir tahlil yaptırmalı.

Doktora gitcem en yakın zamanda inşallah kan korkum var biraz da ondan erteledim doktor isini

yok başka bir hastalığın habercisi değildir korkma..onun grip olmaktan ziyade geniz akıntısı ve faranjit olabilme ihtimali var süreç bu kadar uzunsa..bu pozisyonda bebek yapma aynen bu pozisyonda hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu ve kürtaja girdim maalesef,ve ogün bugündür geniz akıntısı boğaz ağrısı kronikleşti..alerjik dediler daha test yaptırmam lazım..geçmiş olsun..
tavsiye:
karaturp oyup şekerleyip suyunu içersen bağışıklığın güçlenir
birde limon sarımsak kürü var ben başladım en azından kanın temizleni,r mikrobu atarsın..
GEÇMİŞ OLSUN

yok başka bir hastalığın habercisi değildir korkma..onun grip olmaktan ziyade geniz akıntısı ve faranjit olabilme ihtimali var süreç bu kadar uzunsa..bu pozisyonda bebek yapma aynen bu pozisyonda hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu ve kürtaja girdim maalesef,ve ogün bugündür geniz akıntısı boğaz ağrısı kronikleşti..alerjik dediler daha test yaptırmam lazım..geçmiş olsun..
tavsiye:
karaturp oyup şekerleyip suyunu içersen bağışıklığın güçlenir
birde limon sarımsak kürü var ben başladım en azından kanın temizleni,r mikrobu atarsın..
GEÇMİŞ OLSUN
2,5 ay canım.
hiç geçmeyen grip.
bence ciddiye alınmalı.
Kötü olacak diye bir şey yok ama olmayacak diye de bir şey yok.
Kontrolden zarar gelmez ama kontrolsüzlükten zarar gelir.

bu zamana kadar doktora gitmedin mi:KK57:
şaşırdım açıkçası Allah korusun bu kadar hastalıklar kol gezerken
en fazla taş çatlasın 15 gün sürer antibiyotik tedavisi
bebeğin olsa bile onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var unutma
geçmiş olsun...

2,5 ay canım.
hiç geçmeyen grip.
bence ciddiye alınmalı.
Kötü olacak diye bir şey yok ama olmayacak diye de bir şey yok.
Kontrolden zarar gelmez ama kontrolsüzlükten zarar gelir.
tabiki gitsin kan versin ben ihmal etmem böyle bir şeyi de bağışıklığı zayıf insanlarda uzarda uzar benimde çok uzun sürdüğü olur bir de doktora gitmediyse arkadaş teşhisi kendi koymuş sanırım geçmeyen grip diye o faranjit geniz akıntısı ikilisi olabilir boğaz tahriş olur hep ağrır geniz akıntısından burun daha doğrusu o burun sanar ama nazofarenks yani burun arkası geniz tıkaalıdır..o yüzden adam gibi bir yere baktırmalı verdiğim alternatif reçetelerde zarar vermez tam tersine çok faydası olur ;)

Antibiyotik almadiginiz icin atlatamiyor olabilirsiniz.
Dr a gorunmekte fayda var tabi de kotu dusunmemeye bakin.

tabiki gitsin kan versin ben ihmal etmem böyle bir şeyi de bağışıklığı zayıf insanlarda uzarda uzar benimde çok uzun sürdüğü olur bir de doktora gitmediyse arkadaş teşhisi kendi koymuş sanırım geçmeyen grip diye o faranjit geniz akıntısı ikilisi olabilir boğaz tahriş olur hep ağrır geniz akıntısından burun daha doğrusu o burun sanar ama nazofarenks yani burun arkası geniz tıkaalıdır..o yüzden adam gibi bir yere baktırmalı verdiğim alternatif reçetelerde zarar vermez tam tersine çok faydası olur :KK66:
Haklısın da 2,5 ay da hiç mi geçmez geniz akıntısı. Yani bir şeyler ters gidiyor bence.

Ama biz doktora gitmeyi sevmeyen bir milletiz. Yumurta kapıya dayanacak sonra.

İnsanlar hemoroitten utanıp doktora gitmiyor, sonrasında bu vakaların bir kısmı kanser çıkıyor.

Ya söyle oldu ben bi kaç ay önce Geniş Çaplı bi kan tahlili yaptırdım kan değerleri normaldi biraz da ona güvendim Allah korusun kanser olsa bu kadar kısa zamanda olur mu diye düşündüm o Yüzden erteledim bi de hep geçti dedim tekrar etti yarı iyi yarı kötü o yuzden aksattım ama ama is çıkışı gitcem doktora insallh

Back
X