Benimkine ablamda tuz biber ekti ama artık onunda istememe nedenini anlayabiliyorum sanırım.Bencillik diyebiliriz belki.Bana annelik yapmak zorunda değildi.Hayat hep kötü gitti anlayacağınız..Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederimİnşallah
Bazı ailelerde anneler veya babalar veya her ikisi de sizin yaşadığınız duyguları karşılarında ki çocuklarına yaşatabiliyorlar malesef. Elbette ki sizi de isteyecek birileri. Ama lütfen sadece birisi beni istiyor diye sadece kendinizi kullandırmaya izin vermeyin.
Anneniz size suan da sahip çıkmıyor mu sadece ablanız mı varHerkese selam.. bu posta ilkkez yazıyorum paylaşmaya konuşmaya çok ihtiyacım var.Aslında psikoloğa gitmeyi de düşünüyorum ama sizler neler söylersiniz merak ediyorum.Ben çok kötü bir çocukluk geçirdim annem olacak o kadın beni hiç istemedi.Son çocuğum istemsiz şekilde olmuşum.Babamda zor bir adammıs yani gençliğinde ev halkına çok çektirmiş ben o zaman küçüktüm anlamıyodum ama hayal meyal hatırlıyorum yaptıklarını, sonra yaslanınca düzeldi ama kısa sürdü hastalanıp,vefat etti.Bu babamla olan kısacık hayat hikayem aslında doğru düzgün baba kız iliskisi olmadı aramızda ben çocukken yani o gençken bana hep kötü davranırdı
Bana sadece bir ablam iyi davranırdı hatta onu annem yerine koyardım ama o da bıraktı beni,istemedi kendi hayatı,ailesi varmış evlenince böyle söylemişti hâlâ unutamıyorum..Bu benim çocukluk yaram.Travma gibi bişey benim için istenmemek...Sonrasındaki iliskilerimi de etkiledi tabi bu durum kuzenlerim,arkadaslarım kimseyle sağlıklı iliski kuramadım çünkü kimsesizdim arkadaş olmayı beceremedim huyumu,suyumu sevmedi kimse buna artık üzülmüyorum çünkü kendimi anlıyorum hatalar yaptım ama kimsesizdim bu nedenle yaptım ne yaptysam beceremedim arkadaş olmayı akrabalarım yani kuzenlerim uzaklastı benden aralarına almadılar birkac arkadasım da öyle bu yüzden bir süredir bunalımdaydım hiç istenmediğimi düşünüyordum nedenlerini anlamaya çalışmıyordum hep böyle gidecek zannediyordum ama simdi anlamaya çalısıyorum ama yine bu yoksunluk hissinden dolayı hata yapmaya da devam ediyorum tabi..Biri var simdi çok seviyorum yanlıs bir iliski aslında ama bana ilgi gösteriyor aslında kullanılıyorum biraz biliyorum ama ben onu seviyorum sonuna kadar devam edeceğim bi gün gerçekten beni seveceğine inanıyorum.Geçen gün kuzenime bu iliskiden bahsettim istedim ki beni seven biri olduğunu yani isteyen biri olduğunu paylasmak istedim çünkü birinin sizi istemesi,beğenmesi reddedilmemek o kadar iyi okadar iyi geldi ki anlatamam size belki evet şuan cidden kullanıyor beni ama İSTEDİ bu benim için o kadar değerli ki iyilesmeye basladım biliyormusunuz..hatta benim kuzenim iliskiden bahsedince seni yarı yolda bırakcak bak görürsün iddiaya girelim falan dedi çok zoruma gitti.. İnşallah bırakmaz,sever beni o zaman görürler onlarda.Ama birde şöyle bir durum oldu aslında.Ben istenmemek konusunda bu travmadan dolayı dinen Allah'ında beni istemediğini düsünmüstüm tabi depresyonum daha da derinleşmişti ama sonra düsününce ve hissedince Allah kimseye benzemez içimde O'na karşı en ufak bi sevgi varsa Allah bu sevgiye karşılık verir çünkü o kimseye benzemez...Böyle düsünmeye basladım içimdeki sevgiye güveniyorum,tutunuyorum..O'nun sevgisini de HİSSEDİYORUM.Mutlu olmalıyım.İyilesmem lazım istenmek de çok iyi geldi aslında son birkac yıldır beni beğenen benimle olmak isteyen insanların hislerine bile inanamıyordum biliyo musunuz çünkü kendimi şartlandırmıstım yani suan sevdiğim kişi beni istemezse kimse istemiycek diyordum kendime hatta beni isteyen insanları beynim hep görmezden gelmiş sadece ona odaklanmısım kısacası çok kötüydü durumum ama daha iyi olacağım inşallah...
Şuan hiçbiri yok.Sadece ablanız mı var demişsiniz dediğim gibi ablamda istemedi ailesi varmış benle uğraşamazmış v.s yani al birini vur ötekine.İnsan kendini değersiz hissediyor bende de öyle oldu doğduğumdan beri çekiyorum neredeyse ama Allah büyüktür..Anneniz size suan da sahip çıkmıyor mu sadece ablanız mı var
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum,birlikte olduğum kişi belki sever diye uğraşıyorum ama bitmek üzere galiba sadece cinsellik istiyor.Biraz canım yanıyor ama böyle bile olsa istendim bu yetti belki bilmiyorum ya da kendimi kandırıyorum.Canım yanıyor ama ben alıştım.Kaç yaşındasınız ve kimle yaşıyorsunuz?
Ait olma ve sevilme ihtiyacı herkesin vardır. Sizi anlayabiliyorum. Bu duygusal boşluğunuzu, size iyi geldiğini düşündüğünüz kişiyle dolduruyorsunuz ve onun sizi kullandığını hissediyorsunuz.Bu kullanılma diye nitelendirdiğiniz şeyler neler ve ne boyutta bilmiyorum. Ama, dikkat edin, küçücük bir sevgi kırıntısı için kendinizi kimseye harcatmayın.Çok bel bağlarsanız, çok üzülürsünüz.Sakin ve temkinli gidin.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Haklısınız hem de çokÇok yanlış yapıyorsun canım. Birinin seni kullanması, seni sevmemesinden daha kötü.
hele bide bunu biliyorken.
seni kimse sevmek yada istemek zorunda değil, ama sen kendini sevmelisin.
başka konularından da tanıyorum seni. Üzgünüm ama kendine saygın yok.
aile bireylerin nedeni ile kötü bi çocukluk geçirmişin, ama beş para etmez bi erkek seni istiyor diye şimdi de gençliğini heba ediyorsun.
o seni istemiyor, kendine zevkine bakıyor sadece.
lütfen kendine saygın olsun ve o seni kullanıp terk etmeden sen onu terk et.
karşına hep güzellikler çıksın inşallah
İnşallah heppp mutlu olursunGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Haklısınız hem de çok
Anladım peki nasıl geçiniyor sunuz yaşamınızı basıl sürdürüyorsunuzŞuan hiçbiri yok.Sadece ablanız mı var demişsiniz dediğim gibi ablamda istemedi ailesi varmış benle uğraşamazmış v.s yani al birini vur ötekine.İnsan kendini değersiz hissediyor bende de öyle oldu doğduğumdan beri çekiyorum neredeyse ama Allah büyüktür..
Siz de öyleİnşallah heppp mutlu olursun
Okudum, yeni mezunum babamdan kalan maasım var, elim ayağım tutuyor şükür iş illaki bulunur ama inanın sevgi olmayınca yani hayatımda sevgi olmayınca,korktuğunda sarılabileceğin kimsen yoksa dünya kadar zengin olsan? Anlamı olmazAnladım peki nasıl geçiniyor sunuz yaşamınızı basıl sürdürüyorsunuz
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum,birlikte olduğum kişi belki sever diye uğraşıyorum ama bitmek üzere galiba sadece cinsellik istiyor.Biraz canım yanıyor ama böyle bile olsa istendim bu yetti belki bilmiyorum ya da kendimi kandırıyorum.Canım yanıyor ama ben alıştım.
Ben söyle bakardım hayata param varsa çalışacak da gücüm varsa önüme bakarım insan her daim sevgiye muhtaç Ama gerçeğine muhtaç. yolunu çiz çizerken yanlışları ardında bırak zaman sana güzel şeyler getirecektir ve unutma aslında hepimiz yalnınızOkudum, yeni mezunum babamdan kalan maasım var, elim ayağım tutuyor şükür iş illaki bulunur ama inanın sevgi olmayınca yani hayatımda sevgi olmayınca,korktuğunda sarılabileceğin kimsen yoksa dünya kadar zengin olsan? Anlamı olmaz
Değersiz hissetmek çok acıtıyor.Söylediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yani insan bi saatten sonra kim naparsa yapsın diyor kendin olmaktan çıkıyorsun,kullanıldğna bile üzülmüyosun artık direnemiyosun hayata karşı karşına ne çıkarsa onu yaşayacak noktaya geliyosun.Ben söyle bakardım hayata param varsa çalışacak da gücüm varsa önüme bakarım insan her daim sevgiye muhtaç Ama gerçeğine muhtaç. yolunu çiz çizerken yanlışları ardında bırak zaman sana güzel şeyler getirecektir ve unutma aslında hepimiz yalnınız
Hayatı bu kadar boşlama yasınız kaç bu aradaDeğersiz hissetmek çok acıtıyor.Söylediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yani insan bi saatten sonra kim naparsa yapsın diyor kendin olmaktan çıkıyorsun,kullanıldğna bile üzülmüyosun artık direnemiyosun hayata karşı karşına ne çıkarsa onu yaşayacak noktaya geliyosun.
26Hayatı bu kadar boşlama yasınız kaç bu arada
Dünyada sizin kaderinize benzeyen sizden kötü ne kaderler var. Siz kendinizi suyun akışına bırakmışsınız. Sizi sırf cinsellik için tuttuğunu bile bile o insana nasıl tutunmayı planlıyorsunuz ? Üstüne kuzeniniz bunu söyleyince bir de ona kızıyorsunuz ? Acaba dışlanmanızın sebebi bu davranış ve düşünce biçiminiz olabilir mi ? Çünkü düşünceleriniz sağlıklı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?