iyileşiyorum...

okadar güzel bir enerjide bulusmusuzki hepimiz..

KIZLAR YAPABİLİRSİNİZ SAKIN SİZE DEGER VERMEYEN, SİZİ ACABALARA İTEN, ISSIZLASTIRAN KİŞİ İLE BİRLİKTE OLMAYIN SİZ DEGERLİSİNİZ..

BAKIN BANA YENİLENDİM ve bunu yavas yavas hissederek yasadım.. keske liseli ergen olsam iki aglasam sonra arkadslara gezmelere dalsam dedim kac kere.. yanlızlıgı gordum taa ciğerimde hissettim.. yüregım tıtredi.. bırde ben terkettim güya..

uzun ılıskılerde muhakkak oluyor donemsel sigara krizleri gibi aglama krizleri geldi bu aglama krizlerim onu terkettıgım ıcın degıldı 5,5 sene dile kolay ayrılınca eskısı gıbı olmadıgımı anladım bu yaraladı ama daha güclü idim ve attım atese gitti.. o ateste soguyan yuregımı ısıttım ates söndükce ben alevlerden dogdum ve halada buyumeye devam ediyorum..

biz herseyden degerliyiz sakın ama sakın sırf cok seviyorsunuz diye kendi karakterinizden ödün vermeyin veren olursada cantayı yer kafasına benden kendıne gel diye

kalın sağlıcakla.. hersey için tesekkurler kadınlar kulubu:93::93::93::109:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…