- Konu Sahibi nefeskesen
-
teşk cnm şansılısn atlatabilmişsin psikolojiisnde büyütüp atlatamayan yada hiç göze alamayan okadar bayan varki Allah yardımcısı olsun hepimizin..
ahh o sertab yok mu o sertab......
bu şarkısı benı benden alıyor kaç gündür, uykumda bıle mırıldanıyorum...
şarkı ıçın sağol
ne güzel söylemişsin aynen seni seviyorum da iş yok önemli olan göstermek
ben hep böyle düşünmüşümdür yani seni seviyorum çok basit herkes söyler önemli olan sevdiğiniğ hareketlerinle davranışlaarınla hissettirmek
şunu bizzat yaşadım kızlar kimseyi kendinizden fazla sevmeyin öyle yaralanıyorsunuz ki sonra anlatamam
ve kimseyii uzun süre beklemeyin harcadığınız zamana dönüp baktığınız da acıyorsunuz
bu devirde kimseye güvenmeyeceksin,inanmayacaksın ALLAH'TAN başka,sizi ailenizden başka insan sevemez emin olun bunu ben bu yaşımda anca anladım
hayat göster di bunu bana ve yine söylüyorum herkesten değerli öncelik kendiniz olmalısınız hayatının merkezi yapmayacaksın erkekleri
hatta hiç değer vermeyeceksin ben artık sütten ağzım yandı bunları görebiliyorum ama bunları görmem için hayatımdan bir sürüü götürülerim oldu yani
umut etmek,güvenmek,çabalamak,ve aşkı tek başına yaşamak
ahhh yokmu hakıkaten o sertabbnı benden aldı kardesım dip doruk her duyguyu yasattı
tesekkur ederım cnm msjın ıcınbu arada nıckını sevdim... ama sertabtan sonra sıla yı kaldırabılırmıyımm onu bılmıyorım
canım sıla dınlenmez mıııışuan dınlıyorum, sıladan boş yere şarkısı benden sana gelsın hadı
cnmmmm benımm nekadarda guzel anlatmıssın.... kız ıkımız senle yanyana olsaydık sımdı ne kaynatırdık hepsının kokune kıbrıt suyudiger mesajlarımdada yazdım;
nasrettın hoca bana esekten dusenı getır benım halımden o anlar demıs senı oyle ıyı anlıorum kiii... farklı olaylarda olsa yasadıklarımız sonuc aynı.... yanı anlayacagın bende esekkten dustum be kardesımcok tesekkur ederım yorumun ıcın
merhaba kızlar:) tüm yazılanları okudumda kendimi buldum aynı dönem aynı sorunlardan geçiyorum.yorgunum ve kendimi güçsüz hissediyorum.oysa karekterime ve hayatıma baktığınızda o kadar çok güçlükle baş ettimki.şimdi hayatımdaki insanla ilgili olan sorunlar karşısında hep gözyaşı döker oldum.umut etmek bazen çok güzel ve böyle durumlarda acı verici malesef.şu an bana acı veriyor.kendimi düşünüp kendi hayatıma sahip çıkıp acı çekmemek için geri çekilmem gerek.ama sevdiğim için hala sabrediyorum.Rabbim yardımcımız olsun..
vallahi ,billahi erkeksizde yaşanır yeni hayatında mutlu olman dileyiyle , hemen bir ilişkiye girme
ne güzel olumlu şeyler yazmışsınız bunları okuyunca moralim biraz olsun düzeldi..benimde yanlış giden yada sürürklenerek giden yada gidemeyen:)bir evliliğim var 1.5 yıldır..çok defa ayrılmayı düşündüm ama iş göze alıp gerçekleşmeye gelince iyi yönlerini düşünmeye çalışıp ve hep kendi hatalarımı düşünerek adım atamadım..kendimi suçlama acaba düzeltebilirmiyim arayı bulabilirmiyim psikolojisinden kendimi alamıyorum birde malum kahrosı gurbettopla valızını baba evine git zor geliyo bazen düşünüyorum çokmu rahatum çokmu iyim ama değilim anlayışsız aile bağımlı bir koca..nefes alamıyorum bazen bu evlilikten...ama düşünüyorum sadece...sıkıştım kaldım ama düşünüyorum sadece...yanlızım çok yanlızım..
cnm benımm sunu anladım bu forum sayesınde benım gıbı hıssedenler varmıs.. ben dıle dokemezken bunları yazıya doktum..
bır mesajdada yazdım bende aynı senın gıbıydım arkadsım 5.5 senelik ılıskımde hep bır bahanelerım vardı duzelır, aman kurulu duzen boyle geldı onunula gıtsın ıslerı yogun moralı bozuk... hep sabrettım ama kendıme bır baktım yorulmusum ona verecek bır duygum bıle kalmamıs okadar cok kendımden ödün vermısımkı verebılecek bırseyım kalmamıs.. robot gıbı hıssedıordum kendımı yavrukusum su son 1 senede.. bu yazdıklarına benzer bır cumleler kuruyordum arkadslarıma..
en onemlısı sensın gamzem...
sen oldugun ıcın herkes var cnm benım.. acık acık konus arkadsım esınle, belkı anlar hatasını.. ben konustumda noldu gercı bırtarafımda patladıkendın ıcın en ıyı kararı sen verırsın.. bende hep varlıgında yalnızdım guya sevgılım vardı.. bırkere sormadı ne hıssetıgımı nasıl hıssettıgımı.. oyuzden sılkelen bır kendıne gel cnm, sen guclu bır ınsansın arkadsım, biz bazen sadace duygularımıza yenık dusup cılekes bır kadın olup cıkıverıyoruz yoksa evelallah o adamı mahvederız.. guzel haberlerını beklıorum gamzem umarım rabbım hep gonlune gore verır ınsallah gunllerın dıledıgın gıbı gecsın cnm.. yazmayı unutma guzel haberlerını yasasın guclu kadınlar kardeslıgı
cnm benımm sunu anladım bu forum sayesınde benım gıbı hıssedenler varmıs.. ben dıle dokemezken bunları yazıya doktum..
bır mesajdada yazdım bende aynı senın gıbıydım arkadsım 5.5 senelik ılıskımde hep bır bahanelerım vardı duzelır, aman kurulu duzen boyle geldı onunula gıtsın ıslerı yogun moralı bozuk... hep sabrettım ama kendıme bır baktım yorulmusum ona verecek bır duygum bıle kalmamıs okadar cok kendımden ödün vermısımkı verebılecek bırseyım kalmamıs.. robot gıbı hıssedıordum kendımı yavrukusum su son 1 senede.. bu yazdıklarına benzer bır cumleler kuruyordum arkadslarıma..
en onemlısı sensın gamzem...
sen oldugun ıcın herkes var cnm benım.. acık acık konus arkadsım esınle, belkı anlar hatasını.. ben konustumda noldu gercı bırtarafımda patladıkendın ıcın en ıyı kararı sen verırsın.. bende hep varlıgında yalnızdım guya sevgılım vardı.. bırkere sormadı ne hıssetıgımı nasıl hıssettıgımı.. oyuzden sılkelen bır kendıne gel cnm, sen guclu bır ınsansın arkadsım, biz bazen sadace duygularımıza yenık dusup cılekes bır kadın olup cıkıverıyoruz yoksa evelallah o adamı mahvederız.. guzel haberlerını beklıorum gamzem umarım rabbım hep gonlune gore verır ınsallah gunllerın dıledıgın gıbı gecsın cnm.. yazmayı unutma guzel haberlerını yasasın guclu kadınlar kardeslıgı
merhaba kızlar:) tüm yazılanları okudumda kendimi buldum aynı dönem aynı sorunlardan geçiyorum.yorgunum ve kendimi güçsüz hissediyorum.oysa karekterime ve hayatıma baktığınızda o kadar çok güçlükle baş ettimki.şimdi hayatımdaki insanla ilgili olan sorunlar karşısında hep gözyaşı döker oldum.umut etmek bazen çok güzel ve böyle durumlarda acı verici malesef.şu an bana acı veriyor.kendimi düşünüp kendi hayatıma sahip çıkıp acı çekmemek için geri çekilmem gerek.ama sevdiğim için hala sabrediyorum.Rabbim yardımcımız olsun..
bayıldım sana yazdıklarına hayata bakış açına umarım cok cok cok mutlu olursun arkadaşım:)
sevgi...sevgi neydi:)merhamet vicdan anlayıştı aslında ama unuttum ben onları..hala seviyorum o başka konu:::)
insallah arkadsımmmmmesajı okuyunca gulumseyıp sevındım ınan insallah allah hep gonlumuze gore verır tek dılegımm bu...
ama mutsuzsutlac olmamalısın sen :) sen benım mesala karamelli cikolatam olabılırsın veya cok tatlı sekerparembu mesajına karsılık
gunun dıledıgın gıbı gecsın mutsuzsutlac (cok tatlı sekerparem)iyi sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?