- Konu Sahibi nefeskesen
-
cok guzel ıfade etmıssın canımmm gayet güçlü ve mantıklı gördum senı umarım hersey daha guzelll olur senın ıcın hemde bı an önce :!!!!!
inanır mısın,tam da bu şarkıyı dinliyordum.
Ben de 8 yıllık bir ilişkiden çıktım,daha doğrusu terkedildim.
Zamana,yaşanılanlara yazık..
Ama her şeye rağmen dimdik ayakta durmak zorundayım. Mecburum.
Şarkı için teşekkürler,hepinize hayırlı geceler
inşallah cnm benimm verdiğin destegini hiç unutmadım uykunuzdan etmiştim sabahın köründe diğer konumda oyuzden milyonlarca tesekkur ediyorumm sana umarım hersey gonlunce olur
Aynen böyle hissediyorum bak uyutmuyor geceler beni de canım :) Daha ayrılık kararımı bildirmedim ama çoktan ayrılmış gibiyim. Öyle ümitsizim bu ilişkiden. Sabah olduğunda yapayalnız bir insan olacağım resmen. Gerçi hep yalnızdım bu ilişkide ben, hep hayaldi olanlar, yalanlara sarılmıştı, yumaklanmıştı. Ben gerçek sanarken bomboştu...
cnm benim bana ilişkimi bitirmeden son 1 senemi hatırlattın... inan arkadsım senden degerlisi yok inan bende senın gıbıydım ve bir sabah baktım kendı verdıgım bır kararla tek tabancaydım...
bitirdikten alıskanlıklar bas gosterıo ben daha yeni alıstım bu verdıgım karara.. seni yalnız hissettiriosa at atese gitsin.. yoksa daha cok kalbin sogur.. yorulursun ıssızlasırsın soguyan kalbını oyle ısıt.. cnm benimm umarın hersey gonlunce olur..
Aynen böyle hissediyorum bak uyutmuyor geceler beni de canım :) Daha ayrılık kararımı bildirmedim ama çoktan ayrılmış gibiyim. Öyle ümitsizim bu ilişkiden. Sabah olduğunda yapayalnız bir insan olacağım resmen. Gerçi hep yalnızdım bu ilişkide ben, hep hayaldi olanlar, yalanlara sarılmıştı, yumaklanmıştı. Ben gerçek sanarken bomboştu...
keske elımden daha fazlası gelse canım ama senı böyle kararlı güçlü dimdik görmek cok mutlu etti benı :)) sen cok cok ıyılerıne layıksınnnn bunlar gectıgınde allah ınsallahh karsınaa senın gıbı bırını cıkaracaktir ...senı cokguzel gunler beklıyor cunku uzulmedıgın kırılmadıgın ve deger verıp deger verıldıgın ama bunlar ıcın tebessumune ıhtıyacımız var :)) inşallah hersey gönlumuzce olur canımmmm ....
anlıyorum ve anlamak canımı acıtıyor
kıkırdayan yüz koymusum yalnıslıkla :) sarılanı koymaktı asıl niyetim aslında :)) sımsıkı sarılıorumm ankaralı kız sana destek verdiğin içinsanırım ayrılık sonrası bazı evrelerı yasadım ve o donemde seni beklettim sabaha kadar... ama iyiki varsın keske tanısam dedım senı....
burdakı tesekkur kuru geldı bana, umarımm gonlunce dıledıgınce olur hersey.. insan zor donemlerınde yanında olanı ses edenı unutmazmıs.. ben senı gordum ne sesını duydum ama mesajın yetti.. o yuzden milyonca tesekkur edıorum tekrardan sana rabbim gönlüne göre versin sesini bile bilmediğim kadın..
Hani önceki konunda hep kullandığın bir kelime var "ıssızlaştırmak" bunu ben çok iyi anlıyorum. ben de bu gece verdim bu kararı. büyük ihtimalle bağırcak, çağırcak, seninki gibi kabul edip çekip giderse ne mutlu bana. buraya gittik böyle yaptık deyip oralardan kaçmak değil mi. çok iyi anlıyorum ruh halini eğer dertleşmek istersen ne zaman istersen mesaj atabilirsin canım :)
hersey gecıyor canım olan sana oluyor mmaalesef bak burda da okuyoruzz evlenınce de degısmıyorlar oyuzdenn ..tercıhını yapmak en ıyısı ama kendını mutsuz edecek bır tercıh olmasın asla..cunku kendı degerını bılmezsenn baskası da bılmez kırar döker umrunda bıle olmaz..sen sımdı uyuyamıyorsun o sımdı kımbılırr napıyor umrunda mısın sence.. oyuzdenn senı hırpalyacak bırını bosver sana deger veren anlam katan bırı olmalı kı karsında hayata beraber gulebılesın..biraz güçlü olmak gerekıyor zaman herseyın ılacı ..ınsallah cok cok ıyı olur atlatırsın kısa zamand sende ...
kıkırda zaten artık aglama deverı kapandı gıttı canım benım sımdı gulme zamanı :)) utandım bak naptım kı kuzum yaa keske tanısabılseydık daha fazlasını yapardım :)) sen zatenn güçlü biriydin bunu dıle getırecek bırıne ıhtıyacın vardı o da ben oldum sadece yoksa benım yaptıgım bısey yok sen zatennn iyiydinnn ve bunun ıcın bıraz harekete gecırecek sözlere ıhtıyacın vardı :)) arkadaslıga dostlugua cok önem verırımm o yuzdenn sen nasıl uzuluyorsan ınan bende aynı hısle uzuluyorum ve yanında olmaya calısıyorum..senı böyle ıyı görunce ınan cok cok mutlu oldummmm :)) günde en az üç ögün gülücügü eksık etme bak takıp edıcem :)) rabbım hepımıze gönlumuzdekını versın canımbenımm....allahım karsına senı kırmaktan ıncıtmekten korkacak bırını cıkarsın sana melekler gıbı davransın..ıste ozaman dıyeceksın kı allahım bu kötuluklerı bunun kıymetını bılım dıye mı yasattınn:))bundan sonra cok cokguzell seyler senı beklıyor bak sıkıdur sakın kacıpta surat asma :)) bende sana sarılıyorummm tatlımmm :)) ben yüz koyamıyorum ya çözemedım daha o olayı :))
yerimmm yerimm karamelli cıkolatamm benım.. ıyıkı varsınn insallahh amin! butun dualarımız karsılıklı... gercı yakınım sana boludayım suanlık,bütün opucuklerımı sevgimi yolluorum ankaraya dogruu cnm benimm :*
kızlar hayat hergün yeni bişey öğretiyor insana biz ne kadar öğrenmek görmek istemesekte sonunda kabul ediyoruz.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz vee en güzel tarafı geçiyor unutuluyor..Diğer güzel tarafıda hiç beklemediğin zamanda karşına diğer yarın çıkıyo ve ondan öncesini silip atıyosun kafadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?