Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. TesekkurlerTabii ki.
Kimler kimler iyileşiyor.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Ilacsiz iyi misinizAldığın ilaçları bir anda bırakamazsın. Doktor kontrolünde azaltarak bırakabilirsin. İyleşme gösterirsen tamamen kurtulabilirsin.
Bana da ilk evliliğimde manik depresif teşhisi konmuştu. Şu an çok şükür iyiyim.
Senin sorunun ne? Belki içinde bulunduğun ortam ya da kişi(ler) yüzünden de olabilir. Onlardan da kurtulman lazım.
IIkiseneden fazla oluyor kullanaliKimi psikolojik hastalıklar tamamen iyileşir kimi psikolojik hastalıklarda ,hastalar ,ilaç kullandığı sürece iyidir,bırakınca hastalık alevlenir.Doktorunuzun tavsiyelerini dinlemelisiniz.İyileştim diye kendi kendinize ilaç bırakırsanız, çok daha kötüsünü yaşayabilirsiniz.Tedaviye başladıktan 20 gün sonra kendinizi çok daha iyi hisseder,normal yaşantınıza devam edebilirsiniz.Geçmiş olsun.
Doktor taniyi soylemedi bilmiyorum ki tam tedavisi yok mu acabaBizden müneccim mi olmamız bekleniyor artık?
Hangi psikolojik sorunlar? Bazısının tedavisi mümkün, bazısını yavaşlatabiliyorlar sadece. Bazısı ilaçla geçebilirken bazısı terapi+ilaç istiyor. Hepsi farklı sonuçta![]()
Evet iyiyim çok şükür. Ama benim problemimim ilk evliliğim yüzündendi. Ondan da boşandım.Ilacsiz iyi misiniz
Benim aileyle oluyor bazen. Mutsuzluk yalnizlik hissi tek bir sebebe bagli degil benimEvet iyiyim çok şükür. Ama benim problemimim ilk evliliğim yüzündendi. Ondan da boşandım.
sizin sorunun kaynağı ne?
Bu hastalıkların içinde en ciddi olanlarından biri de Şizofrenidir.Kardeşim 20 senedir şizofreni hastası.Bir dönem ilacını bıraktı hastalık başladığından da kötü duruma geldi.Şu an gayet hayattan keyif alan cıvıl cıvıl biri,kendi paylaşmadan hasta olduğunu anlama ihtimaliniz yok.Sizin teşhisinizi bilmiyorum ama şizofreni hastası bile doğru tedaviyle hayata dönüyorsa,tüm hastalıklar kontrol edilebilir.İstanbula yakınsanız bir merkez var beyin haritalama yapıyor ondan sonra tedaviye başlıyor kardeşim tavsiye üzerine oraya gitti ve biz çok faydasını gördük.IIkiseneden fazla oluyor kullanali
Tesekkur ederim. Simdlik memnunum doktorumdanBu hastalıkların içinde en ciddi olanlarından biri de Şizofrenidir.Kardeşim 20 senedir şizofreni hastası.Bir dönem ilacını bıraktı hastalık başladığından da kötü duruma geldi.Şu an gayet hayattan keyif alan cıvıl cıvıl biri,kendi paylaşmadan hasta olduğunu anlama ihtimaliniz yok.Sizin teşhisinizi bilmiyorum ama şizofreni hastası bile doğru tedaviyle hayata dönüyorsa,tüm hastalıklar kontrol edilebilir.İstanbula yakınsanız bir merkez var beyin haritalama yapıyor ondan sonra tedaviye başlıyor kardeşim tavsiye üzerine oraya gitti ve biz çok faydasını gördük.
Ailenizi kesip atamazsınız. M Musmutlubiri dediği gibi şizofreni gibi en ağır hastalıkta bile iyileşme kaydedilirken sizin daha depresyonla alakalı bir şey gibi. İlacın yanında seansta alın. Kendinizi güçlendirin.Benim aileyle oluyor bazen. Mutsuzluk yalnizlik hissi tek bir sebebe bagli degil benim