ne demek istediğini çok iyi anlıyorum....
bazen bekliyorum "sabret bak gör nasıl herşey yoluna girecek" diye ve inanırmısınız kısa bir süre sonra doğru ne ise o oluyor....ya olaylar benim istediğim gibi oluyor ya da "haaaa aslında ben yanlış düşünmüşüm ben haksızmışım" diyorum...
örneğin şu an çok kötü durumdayım 6 haftalık bebeğimi kaybetmek üzereyim üstelik 2. düşüğüm eşimin ailesinden kimse arayıp da "nasılsın" diye sormadı içerliyorum....haberleri eşimden alıyorlar ama beni arasınlar ya da telefonu alıp bi "nasılsın" diye sorsunlar istiyorum....ama biliyorum eşim de bunun farkında şimdi ben bu kırgınlığımı ona söylesem daha çok üzülecek...ne yapayım...ben bunu dert edip kinlenip iyice üzülsem elime bişey geçmeyecek....
ben üzerime düşeni yapayım gerisi herkesin vicdanına kalmış...herkesin niyeti yaptığı kendine..
Canım buarada dilerimki bebeğin sende tutunur inş.
İnş sağlıcakla kucağına alırsın.Allaha emanet olsun inş.
Zaten bu düşünce değilmi iyiliğe sevk eden.onlar bu dunyada yalan yanlıslıkla kazansa yada anlık bır sekılde
mutlu olsa ne olacaktıki
allh katında gusel bır yerı olmadıktan sonra..........
sen herseyı ama herseyı allha havale et rabbım en guselını verır emın ol
Canım inş herşey hepimizin gönlünce olsun.çok teşekkür ederim canım....Her şerde bizim bilemediğimiz bir hayır vardır...öyle düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum....sadece biraz sabır....
açık söyleyeyim bu konuşmalar şu dönemde benim durumumla çok ilgili olmasa da iyi geldi....ne güzel farklı düşünceler güzel alış verişlerle de yansıtılabiliyormuş...
insanların birbirinden öğreneceği çoook şey var...
dilerim herşey çok iyi, hakettiğin gibi olur senin için de...
Bu dünyadada İyilik kazanabiliyor
Sadece biraz Beklemek gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?