dost kötü günde belli olur demişlerYa bu insanlar neden böyle ya neden? arkadaşım dediğim insanlar var daha doğrusu vardı. ben her yardıma ihtiyacı olduklarında kendimi parcaladim iyi kötü her anlarında yanlarında oldum. ben muhtaç olduğumda bi ricada bulundugumda yapmasın diye şekilden şekile girmeler. istediğim borç para ya da maddi bişey de değil bu arada. artık uzulmekten ziyade sinirleniyorum gözlerim doluyor sinirden ya. birine muhtaç olduğum an b*k gibi hissediyorum kendimi. şimdi ben bu arkadaşım dediğim insanı gördüğümde tutsam yakasından sen şunu şunu dedin yaptım şunu yaptım bunu yaptım desem aa yüzüme vuruyor aa ne terbiyesiz iyiligiyle övünüyor lafları olur. Ayy çok sinirliyim. yüzüne bakmak gelmiyor artık içimden ya. hep çıkar ilişkileri. kafa göz dalsam yine içim soğumaz. siz böyle 'hep bana hep bana' insanlara nasıl davraniyosunuz? cikartayim hayatımdan değil mi ya da ne yapayım?
Evet gerçekten. bana bu işte yardimci olabilmesi çok zor bi arkadaşımdan rica ettim. ne yaptı etti halletti işimi sağolsun. ama en yakın gorduklerimden birinin o lafı kivirmalari falan çıkmıyor aklımdan. uyku tutmuyor resmendost kötü günde belli olur demişler
Ya bu insanlar neden böyle ya neden? arkadaşım dediğim insanlar var daha doğrusu vardı. ben her yardıma ihtiyacı olduklarında kendimi parcaladim iyi kötü her anlarında yanlarında oldum. ben muhtaç olduğumda bi ricada bulundugumda yapmasın diye şekilden şekile girmeler. istediğim borç para ya da maddi bişey de değil bu arada. artık uzulmekten ziyade sinirleniyorum gözlerim doluyor sinirden ya. birine muhtaç olduğum an b*k gibi hissediyorum kendimi. şimdi ben bu arkadaşım dediğim insanı gördüğümde tutsam yakasından sen şunu şunu dedin yaptım şunu yaptım bunu yaptım desem aa yüzüme vuruyor aa ne terbiyesiz iyiligiyle övünüyor lafları olur. Ayy çok sinirliyim. yüzüne bakmak gelmiyor artık içimden ya. hep çıkar ilişkileri. kafa göz dalsam yine içim soğumaz. siz böyle 'hep bana hep bana' insanlara nasıl davraniyosunuz? cikartayim hayatımdan değil mi ya da ne yapayım?
hayatımdan çıkararak, haber kaynağından da çıkararakyüzünü görmeyerek, söylediğin şeyleri yapsan, ya da ne bileyim facede arkadaşlıktan çıkarsan ezik derler, ne gereği var... çözüm kimseyle yakın ilişkiler kurmamak...
Bu söz bana mı ya yoksa benim iyice kafam attı algilayamadim mi çok özür dilerim?İnsanlar çıkarlarına göre davranmadığınızda, değiştiğinizi söylerler.
Bu tarz bi söz vardı, çok da doğru.
Arkadaşım yok denecek kadar az, her şey süper. Gereksiz kalabalığa lüzum yok çünkü.
Bu söz bana mı ya yoksa benim iyice kafam attı algilayamadim mi çok özür dilerim?
Önce okuyup yorum da yaptığınız için teşekkür ederim. ben de istiyorum böyle az olsun öz olsun ama insanları da çok seviyorum herkesle arkadaş olmak bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor. ama son 2-3 aydır bu huyum yuzunden ya sinirleniyorum ya üzülüyorum. nasıl basaririm şimdi az ve öz arkadaşımın olmasını başaramam ben. şimdi böyle sinirden söylerim ama 2 güne yine yelkenler suya. belli bi olgunluk lazım sanırım sizin gibi düşünüp davranabilmek için.Size değil, arkadaşlarınız için söyledim.
Yuh be. Sosyal bi platform olmasa daha değişik bi tepki verirdimm çok haklısınız valla o kadar pişmanım ki keşke benden bişey istediğinde yok deseydim. hiç yapmasaydim.Ben çıkarcı insanları hayatımdan her yerden tamamen siliyorum. Hatta bi tanesi vardı ilk başta çıkarcılığını görmezden gelmiştim bir süre arkadaşlık ettim ta ki benim sevgilimi kendi açtığı fake hesabından ekleyip asılana kadar. hayatımdan çıkaralı 2 buçuk sene oldu hala bana faceden mesaj gönderir seni çok özledim ne olur barışalım dostluğunu özledim vs. Demek istediğim çıkarcı bir insanın mutlaka bir zararı dokunuyor. Zaman kötü herkese iyilik yapılmıyor.
2 çift laf edecegim ama nasıl? sinir oluyorum böyle insanlara ya iticiler.sen yine iyi.
kötü gününde yanında olursun iyi gününde seni unutur. bi . onun iyi gününü de kötü gününü de..
Kendimden önce bi içim sogusa ona karşı. sinirden kuduruyorum onun için yaptiklarimi düşününce kendime sinirleniyorum.Ben direkt hayatımdan çıkartıyorum çünkü bi insandan bi kere soğuyunca ağzıyla kuş tutsa da bir daha ısınamıyorum.
Çok özür dilerim? Güldür güldür izleyerek KK'da uygulama hastalığı gibi bir durum mu? Tekrar Özür dileyerek anlamadım.Azıcık paragraf yapsa ölcek hastalığı
Hiç de zor değil.
Bence kendine sinirlenme çünkü herkes kendine yakışanı yapar.Kendimden önce bi içim sogusa ona karşı. sinirden kuduruyorum onun için yaptiklarimi düşününce kendime sinirleniyorum.
Yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederim. zaten kk'ya konu açtığımda sizler gibi cidden konuya odaklanan bir kaç insan da olmasa..Bence kendine sinirlenme çünkü herkes kendine yakışanı yapar.
Sen arkadasları için fedakarlık yapan, kötü gün dostuymuşsun ama o öyle değilmiş demek ki.. bundan sonra arkadaşlık ilişkilerinde daha dikkatli olursun olur biter.
Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?