• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyilik yap denize at hatta atma

Ya bu insanlar neden böyle ya neden? arkadaşım dediğim insanlar var daha doğrusu vardı. ben her yardıma ihtiyacı olduklarında kendimi parcaladim iyi kötü her anlarında yanlarında oldum. ben muhtaç olduğumda bi ricada bulundugumda yapmasın diye şekilden şekile girmeler. istediğim borç para ya da maddi bişey de değil bu arada. artık uzulmekten ziyade sinirleniyorum gözlerim doluyor sinirden ya. birine muhtaç olduğum an b*k gibi hissediyorum kendimi. şimdi ben bu arkadaşım dediğim insanı gördüğümde tutsam yakasından sen şunu şunu dedin yaptım şunu yaptım bunu yaptım desem aa yüzüme vuruyor aa ne terbiyesiz iyiligiyle övünüyor lafları olur. Ayy çok sinirliyim. yüzüne bakmak gelmiyor artık içimden ya. hep çıkar ilişkileri. kafa göz dalsam yine içim soğumaz. siz böyle 'hep bana hep bana' insanlara nasıl davraniyosunuz? cikartayim hayatımdan değil mi ya da ne yapayım?
Boyle insanlarla araniza mesafe koyacaksiniz.

et bence.

ben ettim ama çok kırılmıştım ağladım pişmanım hala ağladığıma. ama sen soğukkanlı dur, lafını sok sonra da hayatından çıkar ve sil.
Kesin ağlarım ben de. ağlarken söylemem gerekenleri de söyleyemem rezil oldugumla kalırım.

Kesin ağlarım ben de. ağlarken söylemem gerekenleri de söyleyemem rezil oldugumla kalırım.

sakın ağlama, güçsüz hissettirme kendini.

çünkü kendilerini bir şey sanır bu tipler ve seni umursamazlar inan biliyorum.

laf soksan da ona çok dokunmayacak zaten ama sen içini soğutmuş olacaksın.

ben mesaj atmıştım sonra aramıştı arkadaşım konuşurken ağlamıştım.

bence sen de mesaj at, ararsa açma, karşılıklı da konuşma, arkadaşlığını bitir.

Önce okuyup yorum da yaptığınız için teşekkür ederim. ben de istiyorum böyle az olsun öz olsun ama insanları da çok seviyorum herkesle arkadaş olmak bişeyler paylaşmak hoşuma gidiyor. ama son 2-3 aydır bu huyum yuzunden ya sinirleniyorum ya üzülüyorum. nasıl basaririm şimdi az ve öz arkadaşımın olmasını başaramam ben. şimdi böyle sinirden söylerim ama 2 güne yine yelkenler suya. belli bi olgunluk lazım sanırım sizin gibi düşünüp davranabilmek için.

Rica ederim.

İnsanları yeterince tanıdıktan sonra tanımamaya karar veriyorsunuz, en azından bende öyle oldu.

O raddeye gelirseniz, ki inşallah gelmezsiniz, sonuç öyle olur.

Kimseyle tanışmayın demiyorum, temkinli olmak, mesafeli olmak iyidir.

Benim başımada geçtiğimz aylarda dost kazıgı geldi.
Yani insanların iğrenç yüzlerini görmek için bazı seyleri yaşamak gerekiyor demekki buda bize ders oluyor.

Back
X