IYILIK YAPMAYACAKSIN BU DEVİRDE

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Hanımlar iyi aksamlar canım çok sıkkın gorumcem 5 çocuklu eşinden evlendiği günden beri şiddet gören bi kadın 23 yıl sonra boşanma davası açtı eşim memur adliyede ve. Boşanma yerinde calisiyor neyse geldi eesime ağladı yalvardı kurtar beni diye esimde ablasına kıyamadı yardim etti toplamda 17 binlira verdi vosanmasi için mal paylaşımı olunca paramızı alacaktik ama vosanmamin 1 yıl sonrasında gorumcem eşi ile barıştı tekrar ve eşim çok kizdi bizim gururumuzu yerlere serdin oki barisacaktin neden okadar ağladım boşandın çocuk oyuncağımı bu derken parasını istedi gorumcemde arabaları var satin verin dedi ama enişte çok rahat adam bugün yarın diyor satmıyorlar bir turlu esimde korkuyor parayı vermez diye gorumcem 'le baya kavga ettiler eşim ve bana dediki birdaha onunla konusursan duyarsam seni boşarım dedi bende o günden beri konusmuyorm ama gorumcem ile aramız iyidi ben haber gonderdim benm suçum yok kardeşim öyle istiyor bana alınma nolur diye ama bana öyle ofkelenmiski anlatamam bugün kaymakamla konusurken bana beddua ediyordu aşağılayıcı kesilmeler söylüyordu ve en son elbet bir gün kardesinle barışırım ama onunla hayatta konuşmam bitti dedi benm hiç suçum yokken hemde eşim illa parasını istiyor ailesi eşimi haksız buluyor kiziyorlar ailede dışlanmış gibiyiz eee herkesin tuzu kuru biz kiradayız cocuklar gelir gider yani kızlar icim okadr dolu ki ya kayın validem bile oğlunu kotuluyor nasıl bir dünya insanlar naısl bu hale gelmiş bide gorumcem dalga geçer gibi eehh kardeşim bana okadar para vermemiş ama neyse ben yinede vereyim dememi eşimin en çok zoruna bu gitti dediki bana sadadami veriyor sanki tüm gider makbuzlari çıkardı ama ortam cok kötü kızlar sizce haklı kim

Son düzenleme:
Senin suçun yok
Onun işine gelmiş küsmek o yüzden
Parayı vermemek içindir o
Senle iyi olsa belki senden utanacak kıramayacak
Ama insanlar böyle gerçekten
Günde iki posta dayak yemeğe alışana iyilik yapınca elinden tutunca,böyle nerden geldiğini şaşırır çemkirmeye başlar
O bağımlıdır dayağa o yüzden

Senin suçun yok
Günde iki posta dayak yemeğe alışana iyilik yapınca elinden tutunca,böyle nerden geldiğini şaşırır çemkirmeye başlar
Belli zaten hepsi ayni eşime haksızlık yapiliyor herkes onun üstüne gidiyor keşke yapmasaydı k iyilik

Anlamıyorum bu insanları bide araya kayinlarim beni atiyor tabi hepsi degil 1 2 si hepsi bekle diyor eşime ama eşim biliyor vermeyecek parayı kaynanam oda herkesin derdini n zehrini bana akitiyor

Siz ona bir şans vermişsiniz bu durumdan kurtulmak için ama o bu zor günlerini unutup size cephe almış ama üzülmeyin er ya da geç teptiği fırsatı ve insaniyeti anlayacak.fiziksel şiddet uygulayan erkek tedavi olmadığı müddetçe öfkelendiğinde yine aynı tepkileri verecek,işte o zaman aklına siz geleceksiniz

Siz ona bir şans vermişsiniz bu durumdan kurtulmak için ama o bu zor günlerini unutup size cephe almış ama üzülmeyin er ya da geç teptiği fırsatı ve insaniyeti anlayacak.fiziksel şiddet uygulayan erkek tedavi olmadığı müddetçe öfkelendiğinde yine aynı tepkileri verecek,işte o zaman aklına siz geleceksiniz
Gelsek ne fayda dediği laflar tavirlar eşime uzuluyorum annesi bile işine geldiği gibi davraniyor kotuluyor bir ben savunuyorum ssvununcada bana kiziyolar

Görümce hem sonra vericez dedigi parayi vermiyor, hem sizin icin kaynananiza aşşalayici konusmalar yapip beddua ediyor, aileyi size karşı kışkırtıyor siz de hakli kim diye mi soruyorsunuz.

Iyilikten maraz dogar diye bosuna demiyorlar. Esinin elinde herhangi bir belge falan var mi para verdigine dair ?
Yoksa o parayi hayatta guzellikle alamazsiniz. Malesef bazi insanlar boyle hem paranizi yer hem de arkanizdan demedigini birakmazlar.

Senin suçun yok
Dayak bağımlısı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.:sampiyon:

Görümce hem sonra vericez dedigi parayi vermiyor, hem sizin icin kaynananiza aşşalayici konusmalar yapip beddua ediyor, aileyi size karşı kışkırtıyor siz de hakli kim diye mi soruyorsunuz.
Hayır haklı kim diye sordugum eşimle gorumcem arası benim konumda zatn haklı benm

Iyilikten maraz dogar diye bosuna demiyorlar. Esinin elinde herhangi bir belge falan var mi para verdigine dair ?
Yoksa o parayi hayatta guzellikle alamazsiniz. Malesef bazi insanlar boyle hem paranizi yer hem de arkanizdan demedigini birakmazlar.
Var şükür makbuzlar falan var

Bir iki daha konusun hala vermezlerse verin makbuzlarini avukata . Arabaya da tedbir koydurun soke soke oderler.

Kimseye iyilik yapmaya gelmiyor bu devirde. Bizim agzimiz cok yandi. Hala da baskalarindan kalan borcu oduyoruz.
Valla akşam eşim bir hisimla cıktı ödün koptu kötü birşey olcak diye gitti konuştu enişteyle arabasini almış getirdi garaja koydu kendisi satacak mis ayy su paramızı alalım varya derin bir oh cekecem

Back
X