- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Hanımlar iyi aksamlar canım çok sıkkın gorumcem 5 çocuklu eşinden evlendiği günden beri şiddet gören bi kadın 23 yıl sonra boşanma davası açtı eşim memur adliyede ve. Boşanma yerinde calisiyor neyse geldi eesime ağladı yalvardı kurtar beni diye esimde ablasına kıyamadı yardim etti toplamda 17 binlira verdi vosanmasi için mal paylaşımı olunca paramızı alacaktik ama vosanmamin 1 yıl sonrasında gorumcem eşi ile barıştı tekrar ve eşim çok kizdi bizim gururumuzu yerlere serdin oki barisacaktin neden okadar ağladım boşandın çocuk oyuncağımı bu derken parasını istedi gorumcemde arabaları var satin verin dedi ama enişte çok rahat adam bugün yarın diyor satmıyorlar bir turlu esimde korkuyor parayı vermez diye gorumcem 'le baya kavga ettiler eşim ve bana dediki birdaha onunla konusursan duyarsam seni boşarım dedi bende o günden beri konusmuyorm ama gorumcem ile aramız iyidi ben haber gonderdim benm suçum yok kardeşim öyle istiyor bana alınma nolur diye ama bana öyle ofkelenmiski anlatamam bugün kaymakamla konusurken bana beddua ediyordu aşağılayıcı kesilmeler söylüyordu ve en son elbet bir gün kardesinle barışırım ama onunla hayatta konuşmam bitti dedi benm hiç suçum yokken hemde eşim illa parasını istiyor ailesi eşimi haksız buluyor kiziyorlar ailede dışlanmış gibiyiz eee herkesin tuzu kuru biz kiradayız cocuklar gelir gider yani kızlar icim okadr dolu ki ya kayın validem bile oğlunu kotuluyor nasıl bir dünya insanlar naısl bu hale gelmiş bide gorumcem dalga geçer gibi eehh kardeşim bana okadar para vermemiş ama neyse ben yinede vereyim dememi eşimin en çok zoruna bu gitti dediki bana sadadami veriyor sanki tüm gider makbuzlari çıkardı ama ortam cok kötü kızlar sizce haklı kim
Son düzenleme: