IYILIK YAPMAYACAKSIN BU DEVİRDE

Iyi vermisler arabayi
ama simdi kayinvalideler buna da laf eder
Istediklerini desinler çokta tinn ben paranı kurtarayim gerisi boş artık.hic kimse umrumuzda değil benim ailemde aile değil eşimin aileside anlatsam okadr izinki siz düşünün artık hali Her şeye ama Her şeye laf ederler iyifenolsa kötü de olsa işte geven gün esim telefonda tartıştı annesi de bizdeydi sofraya otrduk eşim telefonda enişte ile tartıştı paranı ver diye oda oyalıyor bizi neyse ben çok korktum bişey yaparlarsa birbirlerine diye ve çok dua ettim korkumdan sgzims lokmankoymadkm ki eşim hemen gitti sinirle enişteyle konuşmaya ama kayinvalidem hiç sanki benm oğlum gitti kavgaya nasıl yemek yiyo umrunda vile olmadı kadının ya ben eşim eve gelene kadar eridim bittim 3 çocuk allah korusun dünyanın bin bir hali var ama bu sayede herkesi tanımış olduk kimse 5 para etmez annesi bile ya anne ya snne yerinde duramaz yemekyemez oğlum nereye gitti ağlanır banlanır yokkk kadında tık yok bor bendim eşimin arkasinda gitmiş konuşmuş demiş senin bu arabayı satacağım yok ver ben satarım alırım paramı gerisini atarım suratına ne haliniz varsa görün ve eşim diyorki benm ablam zina ediyorhaklid a nekadar çocuklarının babasida olsa adam hala başka biri ile resmi nikahlı o kadın gitmiş ama hala bosanmamislar

Aman kocanın ailesiyle samimi olup ne yapacaksın bırakın dışlasınlar.
Bu devirde kimin işine gelmiyorsa ona göre kötüsün.
Eşinde sen de ne haber gönderin, ne de kendinizi anlatmak için çaba harcayın.
Ama o paranız gelmez gibi geliyor, vermemek için ortalığı karıştırıyorlar.
Arabasını aldik şimdi sarıçam kendi paramızı alıp onlarinkini suratlarına aticaz sonrasında kimse ile işimiz yok artik

allah kımsenın ahını kımseye koymaz
bekle kenara çekil seyret ,

karşılıksız bedua sahibini bulurmu de
Zaten şükür kinadiklari ne varsa çekiyorlar eşim bana izin vermişti pantolon giymeye tunik ile çok istemistimncunku ve büyük abisi yüzüme bakmamisti ozaman 3 sene önce bol paça pantolon tunik giyip bayramda el öpmeye gittiğimzde abisi elini vermedi bana yengesi laf soktu vel hasıl kelam eşim dedi laf ediyolar allah kahretsin basimz çağıracak çıkar giyme o zamanda aynı mahallede otryoduk ondan ne yapsam goruyorlardi sonra ben tabi dua ederek giymedim ah im vardı halbuki kendi kızları pantolun alası giyiyolardi sonra oğlunu nisanladi ve gelin daracık pantolonlar üstüne kısacık tunikler giymeye basladi şimdi gelinleri etek nedir bilmiyor allah işte şükür kınadığını yasatmadan öldürmez bu konu hakkında eltime laf soktum ama kaldı kaynım onada 3 cift lafim olacak

Hemde ne yüzsüzler gerçi eşimin ailesi hepsi aynida dün sofraddayiz kayinvalidem gelmişti eşime. Abileri kardeşleri benm hakkimda kötü konusmuslar hâlbuki benimle hiç alakası yok olayların bana çekiyorlar esimde kızdı annesinin yanında bana dedi bundan sonra kim sana ne derse cevabını ver kaynananin baya zoruna gitti ailedn kopacanmi dedi ne kalmiskiı anne dedi eşim aile mi var falan filan valla bunların herseylerine pessss
Eşin arkanda en azından bravo. Ezdirmiyor seni. Kv den de kızı adına mahçup olacağına üste çıkıyor. İnsanlar gerçekten şaşırtıyor artık

Eşin arkanda en azından bravo. Ezdirmiyor seni. Kv den de kızı adına mahçup olacağına üste çıkıyor. İnsanlar gerçekten şaşırtıyor artık
Çok şükür arkamda evet ama onunda arkasında bir ben varım destekcisi tek benim çok şükür IYIKI var hemde ne sasirtiyor anlamak zor

Hanımlar iyi aksamlar canım çok sıkkın gorumcem 5 çocuklu eşinden evlendiği günden beri şiddet gören bi kadın 23 yıl sonra boşanma davası açtı eşim memur adliyede ve. Boşanma yerinde calisiyor neyse geldi eesime ağladı yalvardı kurtar beni diye esimde ablasına kıyamadı yardim etti toplamda 17 binlira verdi vosanmasi için mal paylaşımı olunca paramızı alacaktik ama vosanmamin 1 yıl sonrasında gorumcem eşi ile barıştı tekrar ve eşim çok kizdi bizim gururumuzu yerlere serdin oki barisacaktin neden okadar ağladım boşandın çocuk oyuncağımı bu derken parasını istedi gorumcemde arabaları var satin verin dedi ama enişte çok rahat adam bugün yarın diyor satmıyorlar bir turlu esimde korkuyor parayı vermez diye gorumcem 'le baya kavga ettiler eşim ve bana dediki birdaha onunla konusursan duyarsam seni boşarım dedi bende o günden beri konusmuyorm ama gorumcem ile aramız iyidi ben haber gonderdim benm suçum yok kardeşim öyle istiyor bana alınma nolur diye ama bana öyle ofkelenmiski anlatamam bugün kaymakamla konusurken bana beddua ediyordu aşağılayıcı kesilmeler söylüyordu ve en son elbet bir gün kardesinle barışırım ama onunla hayatta konuşmam bitti dedi benm hiç suçum yokken hemde eşim illa parasını istiyor ailesi eşimi haksız buluyor kiziyorlar ailede dışlanmış gibiyiz eee herkesin tuzu kuru biz kiradayız cocuklar gelir gider yani kızlar icim okadr dolu ki ya kayın validem bile oğlunu kotuluyor nasıl bir dünya insanlar naısl bu hale gelmiş bide gorumcem dalga geçer gibi eehh kardeşim bana okadar para vermemiş ama neyse ben yinede vereyim dememi eşimin en çok zoruna bu gitti dediki bana sadadami veriyor sanki tüm gider makbuzlari çıkardı ama ortam cok kötü kızlar sizce haklı kim
Deveyi diken insani ...... Bi söz var malesef..100 de bi milyon siz haklısınız

Back
X