iyiliksever kayınlarım

canım ben eşime hep derim ki (sevgiliykende nişanlıykende halada), beni kendimi savunmak zorunda bırakma, annenler bana bişey derse beni sen savun çünkü burun yüzden kesilmez sana bişey diyemezler silemezler, aynı şekilde benimkilerde sana bişey derse bırak beni seni savunayım onlarda beni silemez, beni kendimi savunmak zorunda bırakırsan, ortada bırakırsan ben kendimi çok güzel savunurum o zamanda nemesis ağır konuştun vs diye vızıklama, sende bakıcaktın ortama kaynın o lafı dediğinde eşinde bi kıpırdanma var mı, varsa o ne dicekse desin ama bişey demiyosa böyle bi terbiyesizlik karşısında sen aynı dozda bi cevap vereceksin ki haa berrak kolay lokma değilmiş lafıyla kamyon çarpmışa çevirebilirmiş desinler, bi iki laf sokmadan sonra senden daha çok sevilen olmıcak emin ol, tecrübeyle sabittir

canım eşime diyorum beni ezdrime diye oda bu kez diyoki kim canını sıkıyosa annemde dahil hemen ver cevabını
yanında ben olsam bile haklı olduğun konuda sonuna kadar laf söyleme hakkına sahipsin diyo :47:
ama ben eşimin biraz daha baskın olmasını istiyorum
varsın herkes beni kötü bilsin diye bu güne kadar burnumdan kıl aldırmadım ama cahile laf anlatmak zor :44:
eşimde eninde sonunda benim dediğime geliyo ama ben sinir olduğumla kalıyorum hep ssz

abilerinden biri evi alsın size para ödesinler..
kv dede onlarda kalsın ..tek kılıbık senin eşin değil demek ki..

İşte bu ya..
Geldi yine Bade gelin olayı şıp diye çözdü.. Tüm gelinlere Ferhunde gelinlik öğretecek bu konuda prof. olmuş :8:

Doğru diyo, katılıyorum
Çok iyi birşey olsa size sunmadan kendileri balıklama atlardı bu teklife..

kaynanan sorunlu bir tipmiş Allah yardımcın olsun canım
eşin zaten toki işinden vazgeçmiş seni de anlayan hak veren biriymiş.boşver kimseyi kafana takma
bu insanlardan mümkün olduğunca uzak dur:31:

canım demek ki eşin baskın değil, en azından sana laf etmiyo bak, seni nasılsa sevmiyolar ver laflarını oturt

Canım eşim aslında dediğim dedik birisidir. abileri birşey alırken devamlı ona danışırlar napalım sence diye
bizim evlenmemiz için herkes erken derken o tüm ailesini susturdu ve gidip isteyeceksiniz bu evlilik bu yaz olucak dedi
:ssz::ssz: şimdi diyorumki niye bana laf söylediklerinde onlara hadlerini bildirmiyosun diye bana dediği şey
bu isyankar cesur ve dik başlı mağrur halimle gurur duyuyomuş o yüzden müdahale etmiyomuş :52:
ben sinirlendiğimle kalıyorum işte :ssz:

ağzının tadı olmadıktan sonra,ev sahibi olmuşssun neye yarar.hem kayınlarına para ödeyeceksiniz zaten,kimseye minnet etmeden kendi istediğiniz bir evi alınki,kayınvalidende dahil kimse hak iddaa etmesin sizin yuvanız üzerinde

ağzının tadı olmadıktan sonra,ev sahibi olmuşssun neye yarar.hem kayınlarına para ödeyeceksiniz zaten,kimseye minnet etmeden kendi istediğiniz bir evi alınki,kayınvalidende dahil kimse hak iddaa etmesin sizin yuvanız üzerinde

aklın yolu bir işte canımm çok doğru söylüyosun :29:

evet canım 3 erkek kardeşler. eşim evden vazgeçti zaten ama
bu ve buna benzer olayları hep yaşıyoruz ve ben kendi çabalarımla bertaraf
ediyorum. bu da beni yoruyor... evime geldi cilt sabunum vardı banyoda kutusu vardı aynanın üzerinde her sabah onunla cildimi yıkıyorum
birde öğrendim ki klozeti kullandıktan sonra ellerini o sabunla yıkıyormuş . diş fırçAMı kullanıyormuş. yakalayınca anne o benim diş fırçam
dediğimde ne var yani geldiğimden bu yana kullanıyorum ben bunu pis mi ağzım benim dedi 1 liralık fırçanın lafını ediyo oğlum bana
bu gelin diyo. alırım fırça sana yeni diyo ooffff offff olucak şey mi yaaaaa. eşim ne derse dinlemiyoda inat mı inat.
hemen ağlıyo eee eşimde haliyle acıyo sonra ona :(

Off,çok sinir bi durum ya.
Çıldırırdım herhalde o görüntüyle karşılaşsam.
Sakin davranamazdım ama geçmiş ola işte,fırçalamış kadın günlerce :(
Şimdi tamamen hayatınızdan uzaklaştıramazsın arkadaşım.Uzaklaştırmamalısın da!
Arada böyle ziyaretleri olacaktır.
O zaman temkinli olup kişisel eşyalarını yatak odana taşıyacaksın.
Diş fırçalarınız,sabunlarınız vs... :)
Eşinin annesi neticede,her şey bir yana sırf bu yüzden saygıyı hakediyor.
Evet zor bir insan,cehaletin verdiği bir pervasızlık da var.
İdare etmesi güç olanlardan,ama yapacak bir şey yok canım,idare...

Back
X