canım ben eşime hep derim ki (sevgiliykende nişanlıykende halada), beni kendimi savunmak zorunda bırakma, annenler bana bişey derse beni sen savun çünkü burun yüzden kesilmez sana bişey diyemezler silemezler, aynı şekilde benimkilerde sana bişey derse bırak beni seni savunayım onlarda beni silemez, beni kendimi savunmak zorunda bırakırsan, ortada bırakırsan ben kendimi çok güzel savunurum o zamanda nemesis ağır konuştun vs diye vızıklama, sende bakıcaktın ortama kaynın o lafı dediğinde eşinde bi kıpırdanma var mı, varsa o ne dicekse desin ama bişey demiyosa böyle bi terbiyesizlik karşısında sen aynı dozda bi cevap vereceksin ki haa berrak kolay lokma değilmiş lafıyla kamyon çarpmışa çevirebilirmiş desinler, bi iki laf sokmadan sonra senden daha çok sevilen olmıcak emin ol, tecrübeyle sabittir
canım eşime diyorum beni ezdrime diye oda bu kez diyoki kim canını sıkıyosa annemde dahil hemen ver cevabını
yanında ben olsam bile haklı olduğun konuda sonuna kadar laf söyleme hakkına sahipsin diyo

ama ben eşimin biraz daha baskın olmasını istiyorum
varsın herkes beni kötü bilsin diye bu güne kadar burnumdan kıl aldırmadım ama cahile laf anlatmak zor :44:
eşimde eninde sonunda benim dediğime geliyo ama ben sinir olduğumla kalıyorum hep ssz