Iyilikten gene maraz dogdu

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.432
3.044
133
Konu annemin samimi arkadaslarindan biri .Biraz uzun kusura bakmayin tam olayi anlattim.

Iki ay kadar geldigimde kadinla kizi beni ziyarete geldiler.Kadinin kizinin adi ayse olsun.Ayse cok uzaktan akrabasinin ogluyla konusuyormus.Anneme soyledi .Sence nasillar falan dedi.Annemde ailelerinin cok iyi oldugunu souledi.Hayirli olsun falan dedi.

2-3hafta once annemin bir tanidigi anneme yine o cocugu soruyor kizimizla nisanlancak diyor .Annemde ayse saniyor nisanlanacagi kizi.Kadin biraz daha konusumca o olmadigi ortaya cikiyor ama ses etmiyor.Bana anlatti telefonda bende anlatma aysenin annesine nisanlanmamis da oglanin baska kardesidir aile olarak da degisikler ayseler iyi niyetini anlamazlar dedim.

Daha sonra annemin tanidigi yine anneme soylemis kizi verdik fotografini gostermis bakmis ki aysenin gosterdigi cocuk adini sormus emin olmus oglan nisanlanmis.
Bu sefer gene vicdanimiz sizladi .Desek mi demesek mi arada kaldik .Annem dedi yaziktir genc diyelim . Annesini aradik cagirdi.Olay burada basliyor.
Annesine anlatmis bak ben gordum eminim demis .Annesi cok uzulmus.Aglamis baya anneme .Annemde erken fark edildi sansi varmis falan demis.

Kadincagiz gidip ayseye söylüyor.Ayse cok kotu olmus.Kendini odalara kitlemis.Annemi arayip soylemis soyledim cok kotu diye.

Bir gun sonra annemi aramis .Ayse bana inanmiyor sen beni ayirmak icin yaptin yalan soylendi diyor demis tekrar anlatir misin ayrintili demis .Annem de bos bulunmus bir kez daha anlatmis .sonrada cocugu arasın sorsun bana ne anlattiriyor demis .Aysede cocugun numarasi yokmus.Annem seslenmemis kapatmis.Tekrar bir telefon aysenin annesi cocuk sosyal medyasina soz resmini atmamis olsaymis atarmis.Cocuk ne yapmaya calisiyor diyormus anneme.Annem sinirlenmis kapatmis.Şimdi biz bu kadina ne diyelim ne yapalim ?Annem yalanci ,kiskanc gibi oldu .Bende cok uzuldum o da .Iyilikten gene maraz dogdu.:işsiz:

Annesi ve kız ne kadar meraklıymış bir türlü ikna olmuyorlar. Zaten uzaktan akraba değiller mı? Akrabalarına sorsunlar ne diye bu kadar uzatıyorlar. Sizde boşverin insanların gözünede soksasınız onlar yine inanmak istediklerine inanacaklar.

Iknaya ugrasmis birde garip annem...

Bazı insanlar gerçekleri görmeyi yada kandırılmış aldatılmış olmayı kendilerine yediremeyip suçlu aramaya bayılır. Annen doğru olanı yapmış vicdanı rahattır. O kızda nasılsa görecek gerçekleri o zaman hatasını anlar. Sizlik bi konu kalmamış artık sessizlik en iyisi

İnsanları anlamak çok guc; görüşüyorsun ama telefonun yok! Demek ki görüşmüyorsun arkadaş.

Ya o koca kadına ne demeli? Ya kızı kandırmış ya da o bu saçma oyunun bir parçası. Akıl yok işte.

:21:uzaktan sevgililer bence
Çocuğun bence durumdan haberi bile yok. Belki birkaç ortamda denk gelip sohbet etmişlerdir kız bunu farklı yorumlamıştır, çünkü çocuğun telefon numarasını bile bilmiyor. Ayrıca çocuk bu kızla sevgili olsaydı başkasıyla nişan yaparken duyulmasından çekinirdi sonuçta akrabalık bağı var çabuk duyulur.

Sosyal medya da resim paylaşmamış olması nisanlanmadığı anlamına gelmez. Erkekler kadınlar kadar önemsemiyorlar bu durumu. Bende eşimde alyans takmayız. Profil resimlerimizde sadece çocuklarımızın resimleri var yani evli olduğumuzu ispatlamak için düğün fotoğrafları koymaya gerek yok.

Back
X