Kayınvalide iftirası

Esimle konustum bu konuyu zaten su saatten sonra konusmam oglu olarak gidip gorsun ona da amenna ama benden eskisi gibi olmami beklemesin dedim. Kv laftan anlayan biri degil aman millet duyar aman laf soz olur diye barisma cabalarinda sirf elalem icin ama evliligimin basindan beri cok seyi goz ardi ettim affettim bu iftiranin affedilir tarafi yok inanin ki cok zor
Milletin duymasından korkan iftira atmayacak. Madem en korktuğu şey elalem ne der, sizde bana iftira attı o yüzden görüşmüyorum diye yayın ortalığa. Sonra o toparlamak için uğraşsın dursun. Eşiniz bu saatten sonra hala orta yolu bulmaya çalışmak altında sizi ezmelerine izin verirse onada resti çekin. Ben senin için atılan iftiraya katlandım, daha ne bekleyebilirsin ki benden diye çıkışın.

Bu sekilde yapacagim cunku ben gene affettigimde gidip gelmeler sıklastiginda kv gene yapacak o yuzden tamamiyle uzaklastim boyle daha iyi kafamda rahat ama dedigim gibi ne yapiyor gene morelimi bozmayi basariyor
Bozma niye bozuyorsun kendi ayarında olmayan insanlar için moralini
Kıçımın kenarı de geç 🤪

Orta yol makul ve mantıklı insanlarla bulunur. Ve anlattığınız kadarıyla KV böyle biri değil. Boşa çabalamış yani şahsi fikrim. Hatta aslen orta yol bulma amacı güttüğünü düşünmüyorum. Annesine yapma etme diyemediği için sizin alttan almanızı bekliyor ve buna orta yol diyor. Dediğiniz gibi baştan sert bir tavır alsaydı KV bu kadar ileri gidemezdi. Suç eşinizde sağlam bir nota verin bence.
Haklisiniz esim basindan beri yanlis tavir takindi

Milletin duymasından korkan iftira atmayacak. Madem en korktuğu şey elalem ne der, sizde bana iftira attı o yüzden görüşmüyorum diye yayın ortalığa. Sonra o toparlamak için uğraşsın dursun. Eşiniz bu saatten sonra hala orta yolu bulmaya çalışmak altında sizi ezmelerine izin verirse onada resti çekin. Ben senin için atılan iftiraya katlandım, daha ne bekleyebilirsin ki benden diye çıkışın.
Bu saatten sonra orta yolu bulunmazki zaten esime de dedim bunu bu isin oluru yok daha evleneli 1 sene olmamis actigim konulara bakin bu saatten sonra uzakliksa uzaklik mesafeyse mesafe bugun bunu yapan yarin obur gun neler soyler esimle surekli konusuyorum o da biliyor hakliyi haksizi cunku annesini biliyor ama ezilen ben

Arkadaslar merhaba daha oncede konu basligi acmistim yorumlariniz dusunceleriniz benim icin cok onemliydi. Yeni evimize tasindik hersey daha da iyiyiye gitti kv nin ust katindan tasininca ama kv gene pesimi birakmiyor ve bu hamile halimle bana iftira etti. Ben kv mi evimden s..tir etmisim onlari sevmedigimi soylemisim nefret ediyorum sizden demisim duvara vurmusum daha neler neler duyunca sok oldum ve bunu anneme soylemis annem de kizim boyle bisey yapmaz yuzlestiricem demis panik yapmis olmaz demis annemde bana soyledi bende hemen kv yi evime cagirmasini soyledim esime yuzlesmek icin cagirdim esim bana guveniyor biliyor oyle bi yapida olmadigimi yapmadigimi yapmiyacagimi Rabbime havale ettim. Kv o kadar ustume geldi ki bende Kurani Kerimi getirdim el bastim kv me verdim basmadi yapma etme dedi. Ben simdi ne yapayim kizlar yuvami bozmaya calisiyor esimi bu sekilde sogutmaya calisiyor benden hamileyim artik cok yoruldum ev uzak olsada pesimi bi turlu birakmiyor cok yoruldum cok fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim bundan sonra yuzunu gormek bile istemiyorum ama simdi torunlari olacak surekli gelecek bana iftira atan birini evimde istemiyorum korkuyorum artik tek siginagim Rabbim
Eşinizle güzel anlaşın ve hamileliğinize odaklanın...siz yüzleşip hatasız olduğunuzu kanıtlamışsınız, karşı taraf utanıp ona göre davranması lazım...bu bir güç yarışıdır..oğlumu ben elime geçiririm yarışı..geçiremedi uzaklaştırdı tam tersine..Ama cahille baş edilmez durum çok zor ve vahim..idare etmekten başka çareniz yok.

Eşinizle güzel anlaşın ve hamileliğinize odaklanın...siz yüzleşip hatasız olduğunuzu kanıtlamışsınız, karşı taraf utanıp ona göre davranması lazım...bu bir güç yarışıdır..oğlumu ben elime geçiririm yarışı..geçiremedi uzaklaştırdı tam tersine..Ama cahille baş edilmez durum çok zor ve vahim..idare etmekten başka çareniz yok.
Cok sukur suan bebegime esime odaklandim ama iste der demez aklima geliyor simdi bunu yapan ilerde neler yapmaz diyorum Rabbime biraktim ne yaparsa yapsin firsat vermemeye calisacagim eninde sonunda pes eder insallah Rabbim vicdan versin.

Kvnin yalan soyledigi ortaya cikinca iste kuran ortada ben el basarim demedigime sen basamiyorsun cunku apacik iftira attin. utanmadan oglunun esine torununun annesine iftira attin kac yasinda kadinsin? madem seni kufurlerle evden kovdugum iftirasini attin simdi rahatla gercekten evden kovuyorum seni bana iftira atan kim olursa olsun evime adim atamaz çik git evimden demen lazimdi. Eş kisisi daha eve getirirse sana iftira atan annesini onuda kov. Annen engellesin kizina iftira atan kvyi. Sizden ozurler dileyene kadar ne annen ne sen konuş ve eve alma.

Cok sukur suan bebegime esime odaklandim ama iste der demez aklima geliyor simdi bunu yapan ilerde neler yapmaz diyorum Rabbime biraktim ne yaparsa yapsin firsat vermemeye calisacagim eninde sonunda pes eder insallah Rabbim vicdan versin.
evet dikkatli olmanız lazım ve güvenmemeniz lazım!

Kvnin yalan soyledigi ortaya cikinca iste kuran ortada ben el basarim demedigime sen basamiyorsun cunku apacik iftira attin. utanmadan oglunun esine torununun annesine iftira attin kac yasinda kadinsin? madem seni kufurlerle evden kovdugum iftirasini attin simdi rahatla gercekten evden kovuyorum seni bana iftira atan kim olursa olsun evime adim atamaz çik git evimden demen lazimdi. Eş kisisi daha eve getirirse sana iftira atan annesini onuda kov. Annen engellesin kizina iftira atan kvyi. Sizden ozurler dileyene kadar ne annen ne sen konuş ve eve alma.
Yuzune karsi dedim o gun bana kizim diyosun ama insan kizina iftira atar mi dedim. Benim esimle arami bozmaya calisiyosun evimin huzurunu kacirmaya calisiyosun ama basaramicaksin madem oglunu bu kadar kiskaniyosun benden evlendirmeseydin dedim o kadar doldum ki iftirasi bi yandan yalanlari kiskancliklari bi yandan cok zor. Annem konusmuyor kv ils bana kizimi kesen benim kizima iftira atan biriyle daha konusmam diyor. Bende konusmuyorum artik benim icin bitti

Bir daha asla Rabbim kimsenin basina vermesin
Buna benzer iftara bende geçmişte maruz kalmıştım...ve ilk söylediğim şey, neden böyle birşey yapayımki? aslında verilmek istenen mesaj karın bizi istemiyor bizim hiç bir suçumuz yok. Tabiki duyunca çok öfkelenmiştim..tek avantajım uzak olmam ve zaten kayınvalde tarafıyla sadece tatillerde görüşmem, buna rağmen bir kaç haftalık görüşmede saçma sapan sıkıntılar yaşamıştım. Bir keresinde bayram günü oğlu balkonda ütü yapıyor diye kadın kendini balkondan aşağıya atacaktı nerdeyse...rezil etti kendisini balkonda, ve ben ilk defa kendim karşılık vermedim..ozamanki eşime al şu anneni balkondan kendisini rezil ediyor dedim çekildim odama. O güne kadar hep kendimi açıklamaya çalışıyordum, yanlış anlaşılmays mağruz kaldığımı açıklamaya çalışıyordum..anladımki kalbi kara insana ve cahil insana ne yaparsan yap inanmak istediğine inanıyor. Ki bir düşünseler..o generasyonun kişileri çok zülüm, işkence ve tacize mahruz kalmışlar seslerini kimselere duyuramamışlar, bir düşünseler kendileride gelin oldular...ama düşünemiyorlar işte..işin içine birde kıskançlık girerse hiç düşünemiyorlar.

Kuran’ı Kerime el basmamış Allah korkusu var demek ki, keşke birazda karakterine yansısa :)

Arkadaslar merhaba daha oncede konu basligi acmistim yorumlariniz dusunceleriniz benim icin cok onemliydi. Yeni evimize tasindik hersey daha da iyiyiye gitti kv nin ust katindan tasininca ama kv gene pesimi birakmiyor ve bu hamile halimle bana iftira etti. Ben kv mi evimden s..tir etmisim onlari sevmedigimi soylemisim nefret ediyorum sizden demisim duvara vurmusum daha neler neler duyunca sok oldum ve bunu anneme soylemis annem de kizim boyle bisey yapmaz yuzlestiricem demis panik yapmis olmaz demis annemde bana soyledi bende hemen kv yi evime cagirmasini soyledim esime yuzlesmek icin cagirdim esim bana guveniyor biliyor oyle bi yapida olmadigimi yapmadigimi yapmiyacagimi Rabbime havale ettim. Kv o kadar ustume geldi ki bende Kurani Kerimi getirdim el bastim kv me verdim basmadi yapma etme dedi. Ben simdi ne yapayim kizlar yuvami bozmaya calisiyor esimi bu sekilde sogutmaya calisiyor benden hamileyim artik cok yoruldum ev uzak olsada pesimi bi turlu birakmiyor cok yoruldum cok fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim bundan sonra yuzunu gormek bile istemiyorum ama simdi torunlari olacak surekli gelecek bana iftira atan birini evimde istemiyorum korkuyorum artik tek siginagim Rabbim
Eşin sana inanıyor, dolduruşa gelmiyorsa bunları kafana takma. Kaynananın yüzüne karşı gül, huzurunu bozma. Kudursun.

Ya ne bilim abla olarak goruyordum onu bi anda ne olduda konusmayi kesti onu anlamadim kv herkesi sogutmaya calisiyor benden yalanlariyla. Gerci dediginiz gibi cok onemli degil eger ortada bisey varsa benle konusmamak yerine gelip sorabilirdi bana onu bekelerdim
Görümceden abla kardeş olmaz, kaynanadan ana olmadığı gibi. Eş ailesinden kimseye bu kadar sınırsız kredi verme. Beklentilerini düşük tut.

Şeytan diyorki madem yapma etme dedi o anda şimdi s.tir git de ama olmuyor.
sende yalnızken onun sana davrandığı gibi davran mesafeni koru. Çocuk olduktan sonra sürekli gelmelerini engelle bir kabul ediyorsan bir etme

Abartma eşin sana güvenmiş zaten kendi ne konuşursa konuşsun ben olsam buraya konu dahi açmam eşim güveniyor ise

Back
X