Ne guzel konusmasin top yekün kurtulmus olursunuzMesafemi koruyorum birde gorumcemle aram iyidir simdi onuda doldurmus ne dediyse o bile konusmuyor benle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel konusmasin top yekün kurtulmus olursunuzMesafemi koruyorum birde gorumcemle aram iyidir simdi onuda doldurmus ne dediyse o bile konusmuyor benle
Oooo aile apartmanından özgürlüğe mi terfi etmiş konu sahibi?Ne guzel konusmasin top yekün kurtulmus olursunuzKonunuzu hatırlıyorum.Taşinmaniz iyi olmuş ama sanırım bu karisan kayinvalideler ayni apartmanda da olsa karisiyor uzakta da olsa karisiyor..Konuşmalarinizda da mesafenizi sürdürün belki o kadar yuz bulup cok gelemez torun olsa da
Evet ben hanfendinin konusunu hatırlıyorum kayinvalidesinin ust kati kira olduğu halde orayi tutturmustu bedava degil ona rağmen illa ust katinda istiyordu..Hatta kiraya cikmak istedigimizi kayinvalideme nasil soylemeliyim diye düşünüyordu kayinvalide.Ogluna cok duskunmus fln..O yuzdendir bence deOooo aile apartmanından özgürlüğe mi terfi etmiş konu sahibi?Kaynananın karın ağrısının nedeni belli oldu. Şimdi elalem diyor ki, bunlar bedava evi bırakıp neden gitti? Ne güzel poz kesiyordu, birliğiz hep beraberiz diye millete. Di mi?
Elalemin çenesi durmaz, kaynananın içi sıkılır.
Kira vereceksem neden kaynana üstüne gideyim, baştan saçmaymış.Evet ben hanfendinin konusunu hatırlıyorum kayinvalidesinin ust kati kira olduğu halde orayi tutturmustu bedava degil ona rağmen illa ust katinda istiyordu..Hatta kiraya cikmak istedigimizi kayinvalideme nasil soylemeliyim diye düşünüyordu kayinvalide.Ogluna cok duskunmus fln..O yuzdendir bence de![]()
Evet konu sahibi de oyle düşünüyordu arti evi isinmiyordu surekli de kayivalidesi gelip gidip karisiyordu..Kendisi icin cok sevindim cok iyi yapmis ama kayinvalide demekki hazmedememisKira vereceksem neden kaynana üstüne gideyim, baştan saçmaymış.![]()
Bu tarz kaynanalar iflah olmaz Allah kolaylık versin gelineEvet ben hanfendinin konusunu hatırlıyorum kayinvalidesinin ust kati kira olduğu halde orayi tutturmustu bedava degil ona rağmen illa ust katinda istiyordu..Hatta kiraya cikmak istedigimizi kayinvalideme nasil soylemeliyim diye düşünüyordu kayinvalide.Ogluna cok duskunmus fln..O yuzdendir bence de![]()
Benim kayınvalide de beni aramadığı halde eşimi arayıp Hayali aradım açmadı demişti sonra ben teli aldım anne aramamışsın dedim hayır ben aradım dedi. Aynı şeyi birkaç ay sonra tekrar yaptı ben arkadaşımdayken, arama yoktu, hemen eşimi aramış ben aradım açmadı, bizi insan yerine koymuyor vs. Demiş. Eşime ekran fotosunu attım, sonradan aramadım çaldırdım kapattım beni arayacak mı diye demiş. Zor arkadaşım böyleleriyle uğraşmak zorArkadaslar merhaba daha oncede konu basligi acmistim yorumlariniz dusunceleriniz benim icin cok onemliydi. Yeni evimize tasindik hersey daha da iyiyiye gitti kv nin ust katindan tasininca ama kv gene pesimi birakmiyor ve bu hamile halimle bana iftira etti. Ben kv mi evimden s..tir etmisim onlari sevmedigimi soylemisim nefret ediyorum sizden demisim duvara vurmusum daha neler neler duyunca sok oldum ve bunu anneme soylemis annem de kizim boyle bisey yapmaz yuzlestiricem demis panik yapmis olmaz demis annemde bana soyledi bende hemen kv yi evime cagirmasini soyledim esime yuzlesmek icin cagirdim esim bana guveniyor biliyor oyle bi yapida olmadigimi yapmadigimi yapmiyacagimi Rabbime havale ettim. Kv o kadar ustume geldi ki bende Kurani Kerimi getirdim el bastim kv me verdim basmadi yapma etme dedi. Ben simdi ne yapayim kizlar yuvami bozmaya calisiyor esimi bu sekilde sogutmaya calisiyor benden hamileyim artik cok yoruldum ev uzak olsada pesimi bi turlu birakmiyor cok yoruldum cok fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim bundan sonra yuzunu gormek bile istemiyorum ama simdi torunlari olacak surekli gelecek bana iftira atan birini evimde istemiyorum korkuyorum artik tek siginagim Rabbim
Amin Allah herkesi iyilerle karsilastirsin insallah bu yüzden cok yuvalar yikiliyorBu tarz kaynanalar iflah olmaz Allah kolaylık versin geline
Kendide ilk zamanlar anlatiyordu kv sinden cok cekmis soyle boyle diye. Onun hincini benden cikariyor sanirsam birde basindan beri bir oturalim diye tutturmustu bende istememistim hala o fikrini ogluna soyluyor evlendik hala ayni konu bir oturmadigim icinde bu yaptiklariBuna benzer iftara bende geçmişte maruz kalmıştım...ve ilk söylediğim şey, neden böyle birşey yapayımki? aslında verilmek istenen mesaj karın bizi istemiyor bizim hiç bir suçumuz yok. Tabiki duyunca çok öfkelenmiştim..tek avantajım uzak olmam ve zaten kayınvalde tarafıyla sadece tatillerde görüşmem, buna rağmen bir kaç haftalık görüşmede saçma sapan sıkıntılar yaşamıştım. Bir keresinde bayram günü oğlu balkonda ütü yapıyor diye kadın kendini balkondan aşağıya atacaktı nerdeyse...rezil etti kendisini balkonda, ve ben ilk defa kendim karşılık vermedim..ozamanki eşime al şu anneni balkondan kendisini rezil ediyor dedim çekildim odama. O güne kadar hep kendimi açıklamaya çalışıyordum, yanlış anlaşılmays mağruz kaldığımı açıklamaya çalışıyordum..anladımki kalbi kara insana ve cahil insana ne yaparsan yap inanmak istediğine inanıyor. Ki bir düşünseler..o generasyonun kişileri çok zülüm, işkence ve tacize mahruz kalmışlar seslerini kimselere duyuramamışlar, bir düşünseler kendileride gelin oldular...ama düşünemiyorlar işte..işin içine birde kıskançlık girerse hiç düşünemiyorlar.
Allah korkusu olan hamile gelinine bu denli buyuk iftira atmaz kiKuran’ı Kerime el basmamış Allah korkusu var demek ki, keşke birazda karakterine yansısa :)
Neden boyleler ogullarini evlendirmek icin dor kose olurlar evlenince gelinleriyle paylasamaz kiskanirlar aralarini bozmak icin nice yalanlara iftiralara basvururlar Allah islah etsinBenim kayınvalide de beni aramadığı halde eşimi arayıp Hayali aradım açmadı demişti sonra ben teli aldım anne aramamışsın dedim hayır ben aradım dedi. Aynı şeyi birkaç ay sonra tekrar yaptı ben arkadaşımdayken, arama yoktu, hemen eşimi aramış ben aradım açmadı, bizi insan yerine koymuyor vs. Demiş. Eşime ekran fotosunu attım, sonradan aramadım çaldırdım kapattım beni arayacak mı diye demiş. Zor arkadaşım böyleleriyle uğraşmak zor
Evet o yuzdenOooo aile apartmanından özgürlüğe mi terfi etmiş konu sahibi?Kaynananın karın ağrısının nedeni belli oldu. Şimdi elalem diyor ki, bunlar bedava evi bırakıp neden gitti? Ne güzel poz kesiyordu, birliğiz hep beraberiz diye millete. Di mi?
Elalemin çenesi durmaz, kaynananın içi sıkılır.
vala yine konusu olursa uğradığın iftiradan dolayı yüzlerini bile görmek istemediğini söyle..eşinede sınırını göster konusu olmasın dahaKendide ilk zamanlar anlatiyordu kv sinden cok cekmis soyle boyle diye. Onun hincini benden cikariyor sanirsam birde basindan beri bir oturalim diye tutturmustu bende istememistim hala o fikrini ogluna soyluyor evlendik hala ayni konu bir oturmadigim icinde bu yaptiklari
Inan uzaktada olsan bi yolunu bulup karisiyorlar huzuru kacirmak icin elinden ne geliyorsa yapiyorNe guzel konusmasin top yekün kurtulmus olursunuzKonunuzu hatırlıyorum.Taşinmaniz iyi olmuş ama sanırım bu karisan kayinvalideler ayni apartmanda da olsa karisiyor uzakta da olsa karisiyor..Konuşmalarinizda da mesafenizi sürdürün belki o kadar yuz bulup cok gelemez torun olsa da
Dun esimle boyle bi tartismamiz oldu hala bunu o konu kapandi unut diyor ara halini hatrini sor diyor dun bana. Ben aramiyorum sormuyorum cunku yaptigi yenilir yutulur sey degil kin degil nefret degil sogudum hemde cok sogudum basa donmek istemiyorum icimden gelmiyor aramak sormakvala yine konusu olursa uğradığın iftiradan dolayı yüzlerini bile görmek istemediğini söyle..eşinede sınırını göster konusu olmasın daha
Keske dense ama denmiyor kv. Kv min huyudur karsisindaki insani bi sekilde sinir eder sinirlendirir ama kendi sakin durur karsidaki insanin yaptiklarini koz olarak kullanir esim beni uyarmisti daha onceden ve yapti beni sinirlendirirken kendi gayet sakindi o olaydan sonra o gayet mutlu bense sabaha kadar uyuyamamistimŞeytan diyorki madem yapma etme dedi o anda şimdi s.tir git de ama olmuyor.
sende yalnızken onun sana davrandığı gibi davran mesafeni koru. Çocuk olduktan sonra sürekli gelmelerini engelle bir kabul ediyorsan bir etme
esim bana inaniyor ama hala bana ara halini hatrini sor diyor unut o olayi diyor hemde daha dun oldu konusmamiz icimden gelmiyor hem bana iftira atsin hem huzurumu bozsun sonra nasil arim ben onuEşin sana inanıyor, dolduruşa gelmiyorsa bunları kafana takma. Kaynananın yüzüne karşı gül, huzurunu bozma. Kudursun.
Vala bana okadar iftirayı atmayı göze alan sonuçlarınıda düşünmesi gerekiyordu dersin...Sonuçta sen aileme nasıl böyle davranabilirsin tepkisiyle karşılaşıp çok büyük olaylar olabilirdi...bu şekilde kv yüzünden dayak yiyen gelinler var. Daha önce anlattığım balkon olayının peşine mutfakta söylendi durdu..biz eskiden kocamıza iş yaptırmazdık..elalem karısın ağzına bir tane indiriyor..kadın dediğin kocadan korkmalı gibi saçma sapan şeyler..yani başka bir deyimle oğlu ütü yapıyor diye çıldırdığında oğlu beni dövseydi mutlu olacaktı...öyle karısını döven erkekler annesiniz dizinin dibine döner olur biter demiştim bende.....Gerçekten hiç taviz vermeyin..yapılan şey çünkü büyük tepkiyle karşılık görmezse yarın birgün çok daha kötüleri başınıza gelebilir...Eşinizde annesinin yaptığı şeye büyük tepki göstermesi gerekiyordu..Benim eski eşim herşeyde...kadının piskolojisi bozuk çok çekti bu yüzden ne yaptığını bilmiyorun arkadına saklanıyordu...vala bana kötülük yapmaya kalkarken veya iftira atarken çokta piskoloji iyi görünüyorduDun esimle boyle bi tartismamiz oldu hala bunu o konu kapandi unut diyor ara halini hatrini sor diyor dun bana. Ben aramiyorum sormuyorum cunku yaptigi yenilir yutulur sey degil kin degil nefret degil sogudum hemde cok sogudum basa donmek istemiyorum icimden gelmiyor aramak sormak