Arkadaslar merhaba daha oncede konu basligi acmistim yorumlariniz dusunceleriniz benim icin cok onemliydi. Yeni evimize tasindik hersey daha da iyiyiye gitti kv nin ust katindan tasininca ama kv gene pesimi birakmiyor ve bu hamile halimle bana iftira etti. Ben kv mi evimden s..tir etmisim onlari sevmedigimi soylemisim nefret ediyorum sizden demisim duvara vurmusum daha neler neler duyunca sok oldum ve bunu anneme soylemis annem de kizim boyle bisey yapmaz yuzlestiricem demis panik yapmis olmaz demis annemde bana soyledi bende hemen kv yi evime cagirmasini soyledim esime yuzlesmek icin cagirdim esim bana guveniyor biliyor oyle bi yapida olmadigimi yapmadigimi yapmiyacagimi Rabbime havale ettim. Kv o kadar ustume geldi ki bende Kurani Kerimi getirdim el bastim kv me verdim basmadi yapma etme dedi. Ben simdi ne yapayim kizlar yuvami bozmaya calisiyor esimi bu sekilde sogutmaya calisiyor benden hamileyim artik cok yoruldum ev uzak olsada pesimi bi turlu birakmiyor cok yoruldum cok fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim bundan sonra yuzunu gormek bile istemiyorum ama simdi torunlari olacak surekli gelecek bana iftira atan birini evimde istemiyorum korkuyorum artik tek siginagim Rabbim