iyimi ettim son mesaj atarak

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
mrb kizlar Ben bugun sosyal medya hesaplarimi eski nisanlimi takip etmeyeyim artik diye kapattim.. Ama kapatmadan oncede ona son bi mesaj attim simdide iyimi ettim diye icim icimi yiyo iyice egosu tavan oldumu beni hala unutamadi dedimi benim icin Once biraz eskiyi anlatayim biz ayrildik aileler yuzunden orasi cok uzun ama onun bi akrabasi beni hergun kayinvalideme pardon eski kayin valideme kotulerdi yok daha iyi daha hanim kizlara layik bu kiz sosyete nasil anlascaksiniZ... Ailesi bizim aile uygun degil biz daha tutucuyuz ne o öyle ojeler buyuklerinin yaninda... bu elestireleride evin en kucugunden duydum daha ortaokula gidiyor cocuktan al haberi sonra Ne tasaduf bu kadinin akrabasi ile cikior simdi sevgililer ileri dogru da ciddi dusunuyorlarmis.. Kizda bi havalar bi havalar etrafinda dort donuyi ex kayinvalidem nur yuzlu yeni gelin adayinin.. Ama oyle canimi yaktilarki allah o gelinden buldursun... Ondan bulsunlar cezalarini.. Hele o eski nisanlim benim hep arkamda duran yillarca elimi birakmayan nisanlanmak icin takla atan adam.. Aileller girince birden degisip bana Seni hic sevmemisim demesi yakti yuregimi beddua etmemistim ama bu sabah son mesjimi attim ve dedimki Allah korkusu yokmus sende ben seni cok seviyordum sen madem sevmiyordun neden bana oynadin .. Hersey o kizi buluncaya kadarmiydi insallah o kizdan bulursun belaninda canin her yandiginda beni hatirlarsin sana asla hakkimi helal etmiyorum dedim iyimi dedim keske demesemiydim of cok pisman oldum suan bu arada en son 2.5 ay once gorusmustuk benim onu takip ettigimi bilmiodu sanirim artik benim gereksiz mesajim yuzunden tahmin edio

içini ferah tut derim, artık yazmışsın zaten ve için rahatladıysa sıkıntı yapma, başla şeylerle uğraş, düşünmemek için elinden geleni yap. ama tabi bu saatten sonra mesaj vs bir şey yapma :)

hesabını kapattıysan mesajını görmez, inşallah kapatmadan önce de görmemiştir, emin ol gördüyse senin ezik olduğunu düşünmüştür, sandığın gibi asla bir vicdan azabı çekmemiştir, ex kaynana başkasının ağzına bakıp seni harcadıysa zaten düzgün bir insan değildir,
ay ayrıca seni hiç sevmemişim lafı bi nişanlının ağzından nasıl çıkar ya, çok ağır bi laf, bence değmez bu insanlara
hesaplarını kapatacağına hepsini engelle, önüne bak, mutlu huzurlu ol, çünkü onlar öyle olacaklar, sen kendi kendini yediğinle kalacaksın,
bu dünyada en kıymetli şey zaman ve sağlık, zamanını kimler için harcadığına dikkat et

içini ferah tut derim, artık yazmışsın zaten ve için rahatladıysa sıkıntı yapma, başla şeylerle uğraş, düşünmemek için elinden geleni yap. ama tabi bu saatten sonra mesaj vs bir şey yapma :)
Yok asla atmam ... Ama su yonden icim rahat ona beddua ettigimi bilio artik her cani yansiginsa kelebegin ahi mi tutuo desin suphe duysun o bile yeter bana

Amaaan boşver çıkmış gitmiş hayatından bırak ne düşünürse düşünsün bu saatten sonra sen içini boşalttıysan salla gitsin gerisini

Gormustur cunku mesajdan 1 saat sonra kapattim ama sonsuza dek acmayacagim tek bagim sosyal medya idi zaten farkli sehirlerdeyiz

Amaaan boşver çıkmış gitmiş hayatından bırak ne düşünürse düşünsün bu saatten sonra sen içini boşalttıysan salla gitsin gerisini
Evet hatta artik yeni adaylara actim kalbimi yeter ya uzul uzul nereye kadar sanki coook kiymet bilcek adam

Gormustur cunku mesajdan 1 saat sonra kapattim ama sonsuza dek acmayacagim tek bagim sosyal medya idi zaten farkli sehirlerdeyiz

ben bunu anlamıyorum canım, sosyal medya hayatımızın gerçeği, açacaksın o mesajı sileceksin ve bu insanları engelleyeceksin normal olan bu, neden bu insanlar için hayatının olağan akışını değiştireceksin ki

Integral sorusu degilsin kelebek. Iki konuna bakmak yeterli.
Atmiyim ya zaten heryerden engelledi beni nerden ulasicam bi tek faceeeem kaldiydi ordan yazdim onuda kapadim cevap yazmasin kirici busey yazar yine diye.. Sevmiyorum seni hic sevmemisim dedi bana o kizla tanisinca .... Sayin herseyi bilen apla de bakayim benim sonum ne olacak

Senin sonun karanlik.

Sana bi suru sey yazabiliriz. Mesaj atma, onune bak, engelle vs vs . ama sen kopmak istemiyorsun bu adamdan. Tipik erkek iste karsindaki, fazla anlam yuklememek gerek. Evliler aldatiliyor ve cocukla bosaniyorlar. Yani tek aldatilan / kandirilan kadin sen degilsin. Bi gun oyle biri cikar ki karsina ben bunu sevmemisim dersin.

Yapamiyorsan onu da anlarim . Bir psikologtan destek alabilirsin.

Sevdim ben kiz seni :)

Parmağındaki ojeye laf eden gerizekalı tiplerle neden hala temas kurma derdindesin? Başka erkek yok mu, bunca saçmalığın üstüne bu adamdan soğumadın mı?
Aaaa bi duysam ki mutsuzluktan geberiyormus o kiz cok hayirsiz cikmis ah keske kelebegi dinleseydim kirmasaydim kalbini ah bu salak kafam diye basini taslara vuruyormus... İste ozaman kelebek gibi hafif olucam ins :)

Ağır ezik bir durum. Bi de mesajı kız falan da gördüyse ki nişanlanmışlar sanırım kesin şifresi de vardır bütün sülaleye anlatacak rezil olacaksın bi de ez kv kesin konuşur oğlumun yakasını kurtaramadık bu Kızdan diye ay ne ezik durum ya beddua ettiğini biliyorda ne olmuş peşini bırakmayan yapışıp kalan bi kızsın onlar için şuan Mutlu oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…