İçini rahatlatmışsınmrb kizlar Ben bugun sosyal medya hesaplarimi eski nisanlimi takip etmeyeyim artik diye kapattim.. Ama kapatmadan oncede ona son bi mesaj attim simdide iyimi ettim diye icim icimi yiyo iyice egosu tavan oldumu beni hala unutamadi dedimi benim icinOnce biraz eskiyi anlatayim biz ayrildik aileler yuzunden orasi cok uzun ama onun bi akrabasi beni hergun kayinvalideme pardon eski kayin valideme kotulerdi yok daha iyi daha hanim kizlara layik bu kiz sosyete nasil anlascaksiniZ... Ailesi bizim aile uygun degil biz daha tutucuyuz ne o öyle ojeler buyuklerinin yaninda... bu elestireleride evin en kucugunden duydum daha ortaokula gidiyor cocuktan al haberi sonra Ne tasaduf bu kadinin akrabasi ile cikior simdi sevgililer ileri dogru da ciddi dusunuyorlarmis.. Kizda bi havalar bi havalar etrafinda dort donuyi ex kayinvalidem nur yuzlu yeni gelin adayinin.. Ama oyle canimi yaktilarki allah o gelinden buldursun... Ondan bulsunlar cezalarini.. Hele o eski nisanlim benim hep arkamda duran yillarca elimi birakmayan nisanlanmak icin takla atan adam.. Aileller girince birden degisip bana Seni hic sevmemisim demesi yakti yuregimi beddua etmemistim ama bu sabah son mesjimi attim ve dedimki Allah korkusu yokmus sende ben seni cok seviyordum sen madem sevmiyordun neden bana oynadin .. Hersey o kizi buluncaya kadarmiydi insallah o kizdan bulursun belaninda canin her yandiginda beni hatirlarsin sana asla hakkimi helal etmiyorum dedim iyimi dedim keske demesemiydim of cok pisman oldum suan bu arada en son 2.5 ay once gorusmustuk benim onu takip ettigimi bilmiodu sanirim artik benim gereksiz mesajim yuzunden tahmin edio
pismanlik duyma haketmismrb kizlar Ben bugun sosyal medya hesaplarimi eski nisanlimi takip etmeyeyim artik diye kapattim.. Ama kapatmadan oncede ona son bi mesaj attim simdide iyimi ettim diye icim icimi yiyo iyice egosu tavan oldumu beni hala unutamadi dedimi benim icinOnce biraz eskiyi anlatayim biz ayrildik aileler yuzunden orasi cok uzun ama onun bi akrabasi beni hergun kayinvalideme pardon eski kayin valideme kotulerdi yok daha iyi daha hanim kizlara layik bu kiz sosyete nasil anlascaksiniZ... Ailesi bizim aile uygun degil biz daha tutucuyuz ne o öyle ojeler buyuklerinin yaninda... bu elestireleride evin en kucugunden duydum daha ortaokula gidiyor cocuktan al haberi sonra Ne tasaduf bu kadinin akrabasi ile cikior simdi sevgililer ileri dogru da ciddi dusunuyorlarmis.. Kizda bi havalar bi havalar etrafinda dort donuyi ex kayinvalidem nur yuzlu yeni gelin adayinin.. Ama oyle canimi yaktilarki allah o gelinden buldursun... Ondan bulsunlar cezalarini.. Hele o eski nisanlim benim hep arkamda duran yillarca elimi birakmayan nisanlanmak icin takla atan adam.. Aileller girince birden degisip bana Seni hic sevmemisim demesi yakti yuregimi beddua etmemistim ama bu sabah son mesjimi attim ve dedimki Allah korkusu yokmus sende ben seni cok seviyordum sen madem sevmiyordun neden bana oynadin .. Hersey o kizi buluncaya kadarmiydi insallah o kizdan bulursun belaninda canin her yandiginda beni hatirlarsin sana asla hakkimi helal etmiyorum dedim iyimi dedim keske demesemiydim of cok pisman oldum suan bu arada en son 2.5 ay once gorusmustuk benim onu takip ettigimi bilmiodu sanirim artik benim gereksiz mesajim yuzunden tahmin edio
Canim o beni birakmak istememisti ama ben aile ile oturmayi kabul etmedim kiraya cikalim bende calisiom sende dedim ama o benim calismamisa istemedi beni ikna edemedi calismamaya.. Ailesi baya tutucu gelin dedigin calismaz ev temizler cocuk bakar onlar cok karsi oyle seylere.. Bende tam tersi hep calismaktan yanayim .. O yuZden birakti beni 3 ay sonrasa baska bi kiz ile cikmaya basladiPeki sence senin hatalarin neler?
Elini ne olursa olsun bırakmayan adam neden bıraktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?