iyimi ettim son mesaj atarak

Hayatinda baska biri olan bir insan senin eskiden en yakinin dahi olsa mesaj atmaya aramaya hakkin yok. Benim eski nisanlim ayrildiktan sonra 3 yil boyunca barismak icin ugrasti durdu bende birseyler hissediyordum elbette seviyorduk da hala birbirimizi yani ben oyle saniyormusum ancak donersem mutsuz olacagimi biliyordum. Ortada buyuk bir sorun da yoktu sadece kafalarimiz uyusmuyordu. Ozledikce birbirimizi arar gorusurduk sonu olmadigini bile bile. En sonunda cok ani bir sekilde sozlendigini gelecek yaz evlenecegini soyleyen bir mesaj atti. Uzunca da yazmis aciklamalarini vs. Tek cumleyle cevapladım. Peki yolun açık olsun. Bu kadar. Sonrasinda ufacik bir iletisime dahi gecmedim cunku bana yakismazdi asla. Kızın gunahi ne ? Bu yaz evlendiler. Bende nisanliyim bir baskasiyla. Cokta mutluyum. Demek istedigim birseyleri geride birakip hayata devam etmek gerek , baska insanlara da saygisizlik yapmamak.

ohh iyi demişsin bende seni seviyorum hala unutamadım filan dedin sandımda en güzelini söylemişsin . o kadarını söylemeyede hakkın olsun içinde kalacağına bazışeyler tam tersi içinin şimdi daha rahat olması gerek.ben yerinde olsam yeni hesap açarım neşeli neşeli şeyler paylaşırım umrunda bile değilmiş gibi davranırım bir hiç olduklarını anlasınlar ailece.

Hanımefendi atmasaydınız iyiydi ama atmışsınız bir kere yapacak bir şey yok zaten uzum süre düşünmüşsünüzdür.Ama bence tereddütte kaldığınız bir şey varsa bundam sonra yapmayın.Allaha havale edin bırakın.İçinzden bunları söylemeniz yeterli.Adamın bilmesi gerekmiyor.Biri hayatınızdan çıktığında takip falan da etmeyin bu unutmayı zorlaştıran bir durum bence

Kızın ne eziklligi kaldi ne biseyi ayol ne abarttiniz. Ask acisi ceken her siradan insanin yapacagini yapmis dikkat cekmek istemiş. Bi mesajdan bişey olmaz hem kendini aşağı gösterecek bisey de yazmamissin. Boşver salla gitsin ohh içim rahatladı diye düşün.
Sosyal medyayi da kapatma stalklamak istiyorsan yap yahu nedir ki acini bastırma sonuna kadar yaşa ömür boyu surmeyecek nasilsa

İyi de ben kıza ezik demedim ki neden kıza ezik diyeyim sadece durumun çok ezik bir durum olduğunu söyledim. Kimse de bunu inkar edemez ayrılmış gitmiş aradan 2 ay geçmiş ve mesaj atılmış. Karşı taraf neler düşünecek kız Hakkı'nda. Bir sürü laf düşünce kıza da bunun yanlış olduğunu şimdi Hakkı'nda böyle düşüneceklerini söyledim bir daha mesaj atmak isterse aklına gelsin diye. Siz de hemen ne gömmüşsünüz ya hu kıza ezik dedi yok insanların konusunda stres atıyor diye benim tarzım bu kızlar benim dilim sert ama art niyetli değilim mesajlarımı okuyanlar zaten bunu anlar bilir kimse içinde 30 yaşından sonra kendimi değiştiremeyeceğim beğenmeyen engeller beni görmez mesajlarımı. @Kelebeka1 sende sakın insanlar gibi düşünme ben sadece durumu ve neler düşünebileceklerini anlattım çünkü benzer hatalar Zaman'ında yaptığım için sonuçlarını biliyorum senin kişiliğine asla bir lafım sözüm olamaz kaldı ki seni tanımıyorum zaten mümkün değil.

hata etmıssın
hatta kendını komık duruma dusurmussun
ınsallah gormemıstır mesajını

boyle seylere gerek yok gercekden
bırak ne halı varsa gorsun
zaman herseyın ılacıdır

Çok ezikçe olmuş üzgünüm.bence kızla beraber okuyup gülmüşlerdir.ben bu beddua olayını gerçekten anlamıyorum.neden her üzüldüklerinde senden bilsinlerki.insanlar birlikte olup ayrılabilirler.bundan doğal ne var.biten bitmiş giden gitmiş artık kabul edip önünüze bakın,ama sanırım siz daha çok mesaj atarsınız...

Herkes hemen unutup yoluna devam edecek diye bir şey yok. Sanki yorumlar öyle ki biten ilişksinin ertesi günü hiç birşey olmamış gibi hissedebiliyor herkes.. bu kız belki 2 ayda unutamadı, belki daha çok sevdi, bekledi geri gelmesini herkes ayrılık acısını aynı yaşamıyor bence eleştirmek saçma ne gerek vardı demek saçma, hele ki ezik demek çok acımasız.! Üzülmüş, o an hıncını almak istemiş yazmış bitmiş. doğru veya yanlış olarak değil yapmasaydın daha iyiydi , kendin üzülmezdin daha fazla diyerek daha yapıcı yorum yapmak doğru olur diye düşünüyorum

keşke atmasaymışsınız ama zayıf anınıza denk gelmiş atmışsınız. üzülmenin, keşke atmasaydım demenizin bi faydası olmayacak. kızla beraber okumuştur birlikte gülmüşlerdir acımışlardır falandır filandır bunları düşünmemin lüzumu yok. hep dik duramadınız arada bir kerecik yazdınız diye hiiiiiç bi şeycikler olmaz, sadece bi daha yazmayın. bitirin

İçini rahatlatmışsın
Yazmışsın bir kere boşver artık
Unutursun Zaman'la sevdiğini,ağladığını,yazdığını

pismanlik duyma haketmis

Boşver iyi bile yapmıssın. Ama bundan sonra iletişim kurma.

Bir de sana tavsiyem psikolojide güvensiz bağlanma ile ilgili biraz araştırma yap. Bakalım sana uyacak mı?

Adam resmen üst model sanıp nişanlısını upgrade etmiş firsattan istifade. Iyi demissin baskasini uzen insanların mutlu olacagini sanmıyorum ben.

Peki sence senin hatalarin neler?
Elini ne olursa olsun bırakmayan adam neden bıraktı?
Canim o beni birakmak istememisti ama ben aile ile oturmayi kabul etmedim kiraya cikalim bende calisiom sende dedim ama o benim calismamisa istemedi beni ikna edemedi calismamaya.. Ailesi baya tutucu gelin dedigin calismaz ev temizler cocuk bakar onlar cok karsi oyle seylere.. Bende tam tersi hep calismaktan yanayim .. O yuZden birakti beni 3 ay sonrasa baska bi kiz ile cikmaya basladi

Aman bosver alahin bebesini gelisimini tamamlayamamis embriyo nisanlanmaya kalkmis ailesi istemeyince hic sevmemisim demis cok ta tinnn.buyusunde gelsin.
Mesajini gordu varsayalim o kucuk beyniyle ne dusunebilir.ayy beni unutamamis?
Bana bedua ediyor artik yuzum gulmez?
Kiz hakli onu oyaladim laneti uzerimde?
Ne onemi varki seni koruyup sahip cikamayan birinin ne dusundugunun.

Eğer senin için hayırlı biri olsaydı, anasının ağzına bakıp seni bırakmazdı. bırak için yansın bi süre. neler geçmediki hayatında buda geçer, içini rahat tut. unutma senden dünyada bi tane var ve başka bi hayatın yok, bu günün kıymetini bil, önüne bakmayı bil her zaman. ardında bıraktıklarına, üzüldüğün şeylere gün olur güler geçersin. unutma hakkında en hayırlısı buymuş. evlenip değişmesini görüceğine bunun için ömür boyu kahrolucağına bi süre üzül, dibe vur. ama kalkmayı bil. yere ne kadar hızlı düşersen o kadar hızlı kalkarsın. kendine çok iyi bak kelebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…