Giden geleni arttırmış hesabıAaaa bi duysam ki mutsuzluktan geberiyormus o kiz cok hayirsiz cikmis ah keske kelebegi dinleseydim kirmasaydim kalbini ah bu salak kafam diye basini taslara vuruyormus... İste ozaman kelebek gibi hafif olucam ins :)
ilk cumlenize ok ama ikinci yazdiginiz ne ne kadar can yakici farkinda misiniz?Ailenin istemediği evlilik te mutlu huzurlu olamazsın. Eski nişqnlın dahil herkes şuan çok mutlu
ilk cumlenize ok ama ikinci yazdiginiz ne ne kadar can yakici farkinda misiniz?
yalniz konu sahibi ben degilimAynı durumu yaşadım nişanlı değil sevgiliydik. Şuan 2 çocugu var boşanma da yok. Ama ben yine de son mesaj denilen saçmalığı yapmadım. Önüne bak artık eger sen o adamla evlenseydin de sizi boşatıp başka biriyle evlendirirlerdi. Hayal dünyasında yaşama ve önüne bak
Ağır ezik bir durum. Bi de mesajı kız falan da gördüyse ki nişanlanmışlar sanırım kesin şifresi de vardır bütün sülaleye anlatacak rezil olacaksın bi de ez kv kesin konuşur oğlumun yakasını kurtaramadık bu Kızdan diye ay ne ezik durum ya beddua ettiğini biliyorda ne olmuş peşini bırakmayan yapışıp kalan bi kızsın onlar için şuan Mutlu oldun mu
Evet cok mutlu oldu nerden bildin
Sen varya bu sekilde yaklasacaksan yorum yazma
yalniz konu sahibi ben degilim
Benim konuma yazma diyeni gordum de, baskasinin konusuna yazma diyeni ilk defa goruyorum. Ha bir kk elcisi olarak genel olarak bu foruma yazma dediyseniz o ilk olmayabilir.
Bu konuya ve diger konulara karsindakini kiracak sekilde yaklasan insanlara sinir oluyorum yazmasinlar bi zahmet. ha bunun kritikle alakasi yok iletisimle alakasi var her konuda her seyi yazarim kafasini yasayanlara lafim. Burasi insanlarin konularinda stress atma yeri degil
Kib butonu arkadasim tam da bunun icin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?