iyimi ettim son mesaj atarak

Canım niye attın diyecek simdi bak beni hala önemsiyor diye. Baska atma bari bi yerleri kalkmasın. Simdi o yeni nisanlısına da seni kötülemistir bak bana ne mesaj atmis diye. Senden bir sey saklamıyorum ayağına kıza yaranır. Demekki adam degilmis sen sükret böyle birinden kurtuldugun icin.

Aaaa bi duysam ki mutsuzluktan geberiyormus o kiz cok hayirsiz cikmis ah keske kelebegi dinleseydim kirmasaydim kalbini ah bu salak kafam diye basini taslara vuruyormus... İste ozaman kelebek gibi hafif olucam ins :)
Giden geleni arttırmış hesabı

Amaaaan canın istemiş atmışsın. Boşver takma kafana. Ne düşünürse düşünsünler. Zaten onların ne olduğunu biliyorsun, kendini de en iyi sen billiyorsun. Başkasının ne düşündüğü çok mu önemli?!
Ama bidaha muhattap bile olma. O sana cevap yazsa bile. Kendini tut. Yüz göz olmaya değmez.
Sosyal medya kullanmak istiyorsan geri aç. Onu ve tüm ailesini engelle arkadaşlarınla paylaşım yap, kime ne!

Yaptigin seyin sacma oldugunun farkindasin neyse ki bu da bir sey

Ailenin istemediği evlilik te mutlu huzurlu olamazsın. Eski nişqnlın dahil herkes şuan çok mutlu

ilk cumlenize ok ama ikinci yazdiginiz ne ne kadar can yakici farkinda misiniz?

Aynı durumu yaşadım nişanlı değil sevgiliydik. Şuan 2 çocugu var boşanma da yok. Ama ben yine de son mesaj denilen saçmalığı yapmadım. Önüne bak artık eger sen o adamla evlenseydin de sizi boşatıp başka biriyle evlendirirlerdi. Hayal dünyasında yaşama ve önüne bak

Bence adamın umurunda değildir senin mesajın yada onu takip etmen. Sen sadece hayatını mahvediyorsun yazık. Zerre umursamaz erkek milleti o kadınla hayatını yaşıyor

yalniz konu sahibi ben degilim

Evet cok mutlu oldu nerden bildin

Sen varya bu sekilde yaklasacaksan yorum yazma

Evet cok mutlu oldu nerden bildin

Sen varya bu sekilde yaklasacaksan yorum yazma

Benim konuma yazma diyeni gordum de, baskasinin konusuna yazma diyeni ilk defa goruyorum. Ha bir kk elcisi olarak genel olarak bu foruma yazma dediyseniz o ilk olmayabilir.

Kız sen dün konu açmadın mı çok mutluyum diye :)

Görmüşse de görmüş mesajını boşver
Önüne bak

Benim konuma yazma diyeni gordum de, baskasinin konusuna yazma diyeni ilk defa goruyorum. Ha bir kk elcisi olarak genel olarak bu foruma yazma dediyseniz o ilk olmayabilir.

Bu konuya ve diger konulara karsindakini kiracak sekilde yaklasan insanlara sinir oluyorum yazmasinlar bi zahmet. ha bunun kritikle alakasi yok iletisimle alakasi var her konuda her seyi yazarim kafasini yasayanlara lafim. Burasi insanlarin konularinda stress atma yeri degil

Kib butonu arkadasim tam da bunun icin var.

Insanin caninin yanmasi bir eziklik degildir. Inan cani yanip mesajlar atiyor diye ezik olmaz.

Iyi etmissin bosver. Icinde kalacagina demis oldun.

O kizla her kavgasinda her anlasamadiginda mutsuz oldugunda emin ol aklina geleceksin.

Ben boyle insnalarin mutlu olacagina inanmiyorum çünkü seni ailesi icin birakan o kizada ailesi yuzunden neler yapmaz?
Ins. Kiz cok fettan biridir de ex kaynanana kök sokturur. Kadin yaka silker ve eski gelinim diye ah vah eder.

+ olarak. O artik nisanli bir adam evlilige giden.
Sevligiyken seninaldatuip sevgili yapmamis ki mesajlar atasin

Artik nisanli birisi ve evlenecek. Nisanli ve ve ilerde evli adama mesajlar atip taciz edecek degilsin herhalde?
Evli adami ayartmaya calismakla suclanirsin. Ailenin kulagina gider vs. Vs... birdaha asla mesaj atma.

Seçimini yapmış, her sokakta en az 100 erkek var tek erkek o değil. Böyle bir aileyle mutsuz olurdun. Acı çekersin hayal kırıklığı yaşıyorsun çünkü ama bu da sana ders olsun önüne bak, daha iyi birini kesinlikle bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…