iyiye gitmiyorum..neyim var bilmiyorum.....eriyorum...

evlenince geçmez sizede değer verdiğinden sizide onaylıyordur kırılmayın diye..kendi başımdanda geçtiği için..annesinin yeri ayrı sizin yeriniz ayrı sizi en çok dinlemesini beklemeyin hayal kırıklığı olur..bir şeyleri akışına bırakın..

şuan sana guzel seyler solemek isterdim..

ama sanırım bende senle aynı durumdayım şuan...

sorunum ne bilmiyorum... sözlümün ailesiyle bahsettigin tarz sorunlar bende yasadım ama suan eskisi gibi deil gorunurde iyiyiz sadece ama herseyi bize yıktıkları için dugun en erken 2 sene sonraya sarktı....

sözlüm dunyalar iyisi biri.. karekteri falan cok iyi, çok da seviyorum

işsizim suara belki ondan bunaldım bilmiyorum... sadece sözlümün yanındayken mutlu oluyorum ama yanındayken onu da kırıyorum

bugün semsiyeyi duzeltip bana sarılmaya calısırken semsiyemi tutmayı bıraktı diye agzıma geleni saydım... herkesin içinde cok kırıldı ama agzını bile açmadı...

tum gun beni mutlu etmeye calıstı ama ben durmadan sorun cıkardım...

bende cok pişman oldum sonra tatlıya bagladık... ama neden bilmiyorum niye böle yapıorum offf içim cok sıkılıyooo taş yutmus gibyimm

neden bole davrandıgımı bilmiyorum bile

sende iyi şeyler duymak istemişsin ama valla bende aynı sen gibiyim

benim ailemin beklentileri onun ailesinin davranısları.. ben..o ...hayallerim...gercekler

hayatımda hersey yumak oldu sanki

iyi dusunmek lazım yine... duzelr hersey inşallah

allah yardımcımız olsun gerçekten zor süreçler..
yalnız 2 yıl çok değilmi düğün için..bence sözlünle konusmalısın daha şimdiden sorunlar basladıysa düğüne kadar iyice mahvoluyo insan..
çevremde düğüne kadar diyor sıkıntılar stresler..off inş geçicek hepsi....

çok canım... ama malesef öle olmak zorunda

sözlüme ve ailesine kalsa bu yaz olucak zaten ama malesef durumlar hiç musait degil eger evlenirsem sıkıntıyı ben cekerim

dugunum evim hiçbişeyimde istedigim gibi olmaz

napalım beklicez... hayrolsun sonumuz

amin canım off off azcık iyi hissetseydim kendim sanada söyleyecek iyi cümlelerim olurdu..sanırım herkes geçiyor bizim geçtğimz yollardan

kizlar allah yardimciniz olsun sanirim bende yakinda evlenicem
sanirim diyorum cunku dugun tarihi daha belli degil
bana kalsa 2 yil sonrada ama iste bana kalmiyo :)
dugun galiba bu yaz olucak ve bende ceyiz namina hicbisey yok
ve burda acilan konulari gorunce korkar oldum yani
acaba bende mi ayni seyleri yasicam diye varya evlenmekten korkar oldum

kızlar eşya falan kafanızı takmayın..bir kaç sene sonra eskiyo hepsi modası geçiyo..birazda evlendikten sonra alırsınız...

amin canım off off azcık iyi hissetseydim kendim sanada söyleyecek iyi cümlelerim olurdu..sanırım herkes geçiyor bizim geçtğimz yollardan

sanırım
amin canım

belkide mevsimlerden de böle etkileniyoruzdur.. gorunurde bi sorunum yok herkesin yasadıgı yasayabilcegi seyler ama ne bilim:26:

yok canım neden yasayasın...

ama aslında sorun olmasa da insan bazen acaba diyor... hersey dort dortluk de olsa bole seyler gelebilir bazen aklına

dusunsene hayatının bundan sonraki kısmı artık bambaska olucak

ne kadar sevsen de asık olsan da bazen acaba diyorsun... yani en öleyim, bazen diyorum acaba nasıl olucak

ikimizde o sorumlulugu kaldırabilcekmiyiz, bir gun iyi bir anne olabilcekmiyim becerebilcekmiyim

dogru bir secim mi yaptım acaba vs giibi seyler...

seytan vesvese mi veriyo nedir anlamadım :26:

mevsimselmi yoksa şeytanmı bilmiyorum bak nazarda olabilir..
dışardan bana imenen o kadar insan varkı ah bide ne yasadgmı bilesle

kızlar eşya falan kafanızı takmayın..bir kaç sene sonra eskiyo hepsi modası geçiyo..birazda evlendikten sonra alırsınız...

orası ole de sonraya bırakılmıcak da cok sey var canım ya:26:

mevsimselmi yoksa şeytanmı bilmiyorum bak nazarda olabilir..
dışardan bana imenen o kadar insan varkı ah bide ne yasadgmı bilesle

gözü olanın gözü çıksın o zaman

Konularınızı okuyorum.. Anlattıklarınız kadarıyla siz kabul etmesenizde daha varlıklı bir nişanlınız olmasını isterdiniz.
Evleneceğiniz kişiyle kuracağınız hayattan korkuyorsunuz. Ve inanın nişanlınızla çok ters konuşuyorsunuz.
Daha önceki konulardada olmadık ufak meselelerle kafanızı ve hayatınızı meşgul ettiğinizi gördüm.

Varsayalım ki evlilik psikolojisini biraz derin yaşıyorsunuz; fakat bilmelisiniz ki erkeklerin bir kopma noktası var ve bu sınıra geldiklerinde dünya dursa düzelmiyorlar..Sizin yaptıklarınız, uslubunuz ve konulara yaklaşım tarzınız birgün size fena bir şekilde döner Allah korusun.
İşte bu anda düşünürsünüz ah ben ne yaptım diye.

Mesela zaten bir oda bir salon kuracaksınız '' cümlesini eğer ben duymuş olsadım çok gücenirdim ve o konuyu kapatmazdım hele birde erkekse karşıdaki bu konuda çok hassas oluyorlar.

Üstelik beyaz eşyayı sizden istemesi çok normal.Çünkü bu genel itibariyle kız ailesine aittir.

Lütfen konuşmadan önce iki kere düşünün.En zor süreçtir nişanlılık süreci ve devamında evliliğin ilk bir yılı.

Şimdiden ilişkiniz çatlarsa zamanla onarmak mümkün olmuyor.

Kısacası kumbarayı doldurmamak gerekiyor.

kesinlikle bende ayni durumdayim ayni seyleri dusunuyoruz
ki gercekten her konuda bana anlayisli bi sekilde yaklasan bi nisanlim var
cokta seviliyorum bunu biliyorum ama evliligi surdurmek icin sadece sevgi gerekmiyo bununda farkindayim insallah bu tur seylerde bi sorun cikmaz aramiz bozulmaz
ben cok kafama takiyorum bizim durum karisik biraz ama heralde erkeklerin hepsi ayni
pekte kafalarina takmiyolar yada bana belli etmiyo moralimi bozmamak icin
allah yardimcimiz olsun

benimkide öyle... kafasına taksa da bana belli etmez bide beni uzmemek icin

ama ben öle degilim hemen yansıtıyorum.. elimde degil, alttan alan o oluyo hoş karsılıyo

o zamanda aklıma kopruyu gecene kadar böle evlendikten sonra degişirse ya böle olmazsa o da karsılık verirse diye geliyo

zor cidden de

amin canımm inşallah yardımcı olur işte evlilige yaklaşmak guzel ama bazı zorluklarıda varmıs gercekten

hayırlısı artık

amin canm ya durumlarimiz ayniymis
bende oyle dusunuyorumm ya evlenince degisirse diye
cunku benim onca sacmaliklarima ragmen bana karsi hep anlayisli
hep sevgiyle yaklasiyo
insallah evlilik gemisini batirmadan yuruturuz :)

hep sevgiyle yaklasiyo

aminnn canımmm inşallahhh

güzel şeyler düşünelim biz

canım o cümleyi kurar kurmaz ne yaptım ben ne söyledim diye hatamı anladım ve bunu düzeltmeye çalıştım zaten..
benim sorunumda zaten bu ..pskolojımin iyiyye gitmedğini gözlemlemem..
bu esya konusunu daha önce halletmiştik..yasayacağım ev daracık..mutfak mazlmeleri vs halılar ve yatak odası ailem alıcak..nişanlımda beyaz esya köşeli koltuk tv üntesi ve sehpa...
buna rağmen bunu laf etmesi bile zoruma gitti..yani aielmın duırumu ne kadar iyi olursa olsun ailesinin etkisi altına girip karsıma geçip bunu söylememeliydi ama..
dünya iyisi biri..ama ne yazıkki ailesinin etkisi altında çok kalıyor.....:2:ailesylede arayı yeni düzeltğim için ailesi hakkındaşikayettede bulunmuyorum...görmezden geliy:2:um..inş zamanla düzelir..ailesinin böyle yapmasının tek nedeni iste cimri olmaları...off....
daha zengin biri olması demişsinz yani herkes rahat etmek ister..ama ben şuan düşünüyorumda yine bu sıkıntıları yasayacağımı önceden bilsem dahi yine nişanlımı seçerdim hayat arkadaşı olarak..sadece bir süreçten geçtğimize inanadrmak isityorum kendimi...
teşekkür ederim ilginize...

hep sevgiyle yaklasiyo

kızlar bi zahmet konu açıp orda derleşin
benimle ilgileniin
duygularım karıstı ayhh gerçekten iyi değilmişim...

simdi konuya degisik bir yerden bakmak istiyorum..nedenmi bende senin gibi bir ara boyle bir piskoloji altina girdim..hep isyanlardayim mutlu olamiyorum falan filan derken ...birgun bir yerdemi gordum okudummu izledimmi hatirlamiyorum..dini bir konu geciyordu..allahtan uzaklasan kul boyle dipsiz depresyon yada iste ne denirse ona girermis..kalbin ne kadar allaha degilde baska yone donerse okadar saplanirmissin...ben bunu duyunca cok korktum..cunku hic bir piskologun yada insanin veremeyecegi huzuru allah verirdi sadece...uzuldum herseyin yerinde idi aile es maddi durum hersey var huzur yoktu...sonra uzuldum kizdim neden allah beni terk etmis gibiydi..niye bu hale geldim dedim...ilk once sevdigim dualari okumaya basladim sevdigim seyler dinledim yedim ictim..manevi ortamlarda bulundum..firsat buldukca bir turbe ziyaret ettim..kendi kendime bir muddet sonra duzeldigimi gordum..isyani biraktim bir faydasi yoktu sukretmeye baslayinca isin rengi degisti....beni mutlu eden insanlarla gulmeye basladim..2 senedir namazada basladim...he zannetmeyinki ben oyle kapali falan degilim hala rahat giyinirim rahat yer gezerim barada giderim aksam gelir namazimi denk gelirse kilar yatarim..hala bile hatalarim var insanim ama allah affeder insallah der yapmamaya gayret gosteririm yapmam demiyorum tekrar allah esirgesin der boyle olmasi gerekirmis der tekrar tobe ederim...bunlari yasayinca emin ol huzuru bulursun..yoksa onda bunda forum arama kendinde huzuru ara.....

bide kendini yargila hayatta neyi yanlis yapiyorum diye emin ol bu duruma seni sokan bu yaziyi okuduktan sonra ilk gelecek seydir..bence once ondan kurtul beyninde...sonra devam edersin..

hep sevgiyle yaklasiyo

amin inş çoğumuz aynı dertten müzdaripmişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…