izin almak kısıtlanmak mı ?

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?

bu konuyu erkek arkadaşım da bana söyleyince epey bozulmuştum
hatta güzellik salonuna giderken niye izin almadın diyince baya şaşırdım
ama sonrada izin almadım onun yerinde şuraya gidiyom ben haberin olsun haaa dedim
izin alınacak yerde var tabi
ama genel anlamda rahatsızlık verici

nasıl alışırsa öyle gider. ki ben almam sen alacaksın ne demek? :26:
bence kendinizden taviz vermeyin tatlı dille böyle bir şey yapamayacağınızı karakterinize ters olduğunu madem öyle kendinin de böyle davranması gerektiğini belirtin.
İlerde de benim dediğim olacak, ben böyle istiyorum benim kararım ben ben ben derse çok şaşırmayın ki der bence. :17::17:

ne izni ya çoçuk musun sen izin alıcaksın o kim oluyo
daha 1 aylık ilişkide kendini belli etmiş
evlensen dışarı da çıkarmaz bu seni
bilgilendirme amaçlı haber verirsin en fazla
ben senin yerinde olsam ilişkimi bitirirdim çok bağlanmadan

Son düzenleme:
Izin almak nedir bunu anlayamadim, siz cocuk musunuz, adam ananiz mi babaniz mi?

Ben sizin yerinizde olsam kesin tavrimi koyarim, anam misin babam misin, neyin izni derim. Zaten yasiniz da herhangi birinden izin almak icin biraz fazla degil mi?

Ben 26 yasindayim, 2 yas buyugum konu sahibesinden. Biri bana boyle bir sey dese kesinlikle kalbini kirarim.

kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?

Ne demek gidebilirmiyim?
İzin almakta neymiş,1 ayda bunları talep ediyorsa ileride daha da kısıtlayıcı şeyler isteyecektir..

Sevgiliden neden izin alınır biri bana anlatsın lütfen bir türlü anlamıyorum çünkü.
Haber verilir ona karşı değilim ki çok güzel bir şeydir haberleşmek ama izin almak deyince işte orada bir sor işareti doğuyor.

Son düzenleme:
biraz tuhaf geldi bana..izin alanacak yer var alınmayacak yer var bence.. güzellik salonu falan :D bence siz güzelce konuşup bu durumu çözün derim.. hani yani insan arkadasına gitmek ıster mesala sevgiline veya eşine şu şekilde söylersin canım sıkıldı bu günleri yarın falancaya gitmek istiyorum. bu kadar zaten karşınızdaki anlayışlı biriyse gerçekten sizin evde bunaldıgınızı falan dsunuyorsa ya sizi kendisi gezmeye çıkartır yada izin verir..

Izin almak nedir bunu anlayamadim, siz cocuk musunuz, adam ananiz mi babaniz mi?

Ben sizin yerinizde olsam kesin tavrimi koyarim, anam misin babam misin, neyin izni derim. Zaten yasiniz da herhangi birinden izin almak icin biraz fazla degil mi?

Ben 26 yasindayim, 2 yas buyugum konu sahibesinden. Biri bana boyle bir sey dese kesinlikle kalbini kirarim.

Hayır birde aynı şeyi anne baba talep etse bazı genç kızlarımız
"aaa bu yaşıma geldim hala annemden babamdan izin mi alacağım" der
hatta işi abartıp bıktım bu aileden v.s. diyerek söylenir.
Konu sahibi lafım size değil öyle lafı açılmışken yazmadan edemedim.

Ben babamdan izin almadım, başkasının oğlundan hiç almam
Ha bu arada ben evliyim, şuraya gidecem habeirn olsun anahtarını yanına al diyorum . O kadar

O senden izin alıyo mu ki ?

Ben bir erkekten izin almaktan nefret eder duruma geldim. Benim ilk iliskimde erkek arkadasim cok kisilayan ama kendi istedigi gibi hareket eden biriydi. O zaman toy ve "cahildim". Her gidecegim yere izin alarak gider, gitme derse gitmezdim. Saflik iste.

Ama simdi ise o durum bende öyle bir yer etmiski. Hesap sorulmaya gelemiyorum, izin desen hic almiyorum sadece haber veriyorum.

Ben 25 yasimdayim, senden sadece bir yas büyügüm. Söyle düsünüyorum biz birer yetiskin insaniz. Yeri geliyor insan annesindan babasindan bile izin almiyor artik. Sevgiliden niye izin alalalim ki. Ha izin alinacak yada daha dogrusu onun fiktirini soracagimiz zamanlar olur ama izin almakta neymis. Bastan nasil giderse öyle devam eder. Ve taviz tavizi dogrurur.

Benim suanda görüstügüm biri var henüz sevgili degiliz, o da 32 yasinda. Ona ilk günden itibaren dedim öyle bir durumun söz konusu olmayacagini.

Hayır birde aynı şeyi anne baba talep etse bazı genç kızlarımız
"aaa bu yaşıma geldim hala annemden babamdan izin mi alacağım" der
hatta işi abartıp bıktım bu aileden v.s. diyerek söylenir.
Konu sahibi lafım size değil öyle lafı açılmışken yazmadan edemedim.

yani ben ailemden izin alan biri değilim nereye gidip gitmiyceğimi biliyorum ailemde bana güvenir hafta içi yada sonu dışarı çıkarsam 10-11de evde olcağımıda bilirim ki zaten görüştüğüm kişiler bellidir

Ben babamdan izin almadım, başkasının oğlundan hiç almam
Ha bu arada ben evliyim, şuraya gidecem habeirn olsun anahtarını yanına al diyorum . O kadar

O senden izin alıyo mu ki ?

canım daha yeni oldu bu konu bundan önce hep şakası oluyodu benden izin aldınmı falan diye ben gülüp geçiyodum bugün birbirimizden isteklerimizi öle söledik işte benim nerde nasıl davranmam gerektğini bildğimi aramızda kısıtlama olmycağını ama sadece izin alırsam daha iyi olcağını söledi

markete giderkendemi izin alacaksınız..
yada alışverişe giderken.
nedir bu .yapmayın Allahaşkına..
peki oda her gittiği yer için sizden izin alıyormu.

canım daha yeni oldu bu konu bundan önce hep şakası oluyodu benden izin aldınmı falan diye ben gülüp geçiyodum bugün birbirimizden isteklerimizi öle söledik işte benim nerde nasıl davranmam gerektğini bildğimi aramızda kısıtlama olmycağını ama sadece izin alırsam daha iyi olcağını söledi

Söylesin
Sana mantıklı gelmiyosa uygulamak zorunda değilsin

Bana söyleseler ne münasebet derim yani
Peki o da senden izin alacak mıymış hep
Bunalır insan bence

Ben bir erkekten izin almaktan nefret eder duruma geldim. Benim ilk iliskimde erkek arkadasim cok kisilayan ama kendi istedigi gibi hareket eden biriydi. O zaman toy ve "cahildim". Her gidecegim yere izin alarak gider, gitme derse gitmezdim. Saflik iste.

Ama simdi ise o durum bende öyle bir yer etmiski. Hesap sorulmaya gelemiyorum, izin desen hic almiyorum sadece haber veriyorum.

Ben 25 yasimdayim, senden sadece bir yas büyügüm. Söyle düsünüyorum biz birer yetiskin insaniz. Yeri geliyor insan annesindan babasindan bile izin almiyor artik. Sevgiliden niye izin alalalim ki. Ha izin alinacak yada daha dogrusu onun fiktirini soracagimiz zamanlar olur ama izin almakta neymis. Bastan nasil giderse öyle devam eder. Ve taviz tavizi dogrurur.

Benim suanda görüstügüm biri var henüz sevgili degiliz, o da 32 yasinda. Ona ilk günden itibaren dedim öyle bir durumun söz konusu olmayacagini.

ya banada komik geliyo işte izn mevzu en son 18 yaşımda izin almştım ben bi erkek arkADşımdan o kadar onun haricinde diğer sevgililerimden hiç izin almadım gelemiyorum ben sıkıntıya bide daralıyorum

hiç bana göre degıl,bana annem -babam bıle karışmıyorken elin oğlu benden izin al diyecek oldu canım hayırdır benı nüfusuna mı alacaksın anne-baba olarak mı sahipleneceksin ?

Ben kendımı bılmıyormuyumda senden izin alacağım bı git isine derim.Çok şükür boyle durum hiç başıma gelmedi.

Söylesin
Sana mantıklı gelmiyosa uygulamak zorunda değilsin

Bana söyleseler ne münasebet derim yani
Peki o da senden izin alacak mıymış hep
Bunalır insan bence

ya zaten tanıştığımzdan beri işle spor arasında gidip geliyo bide vazgeçemediği maçlar onun haricinde çok nadirdir gece gezmeleri ondan benim için bunlar sorun değil sonuçta ben onu nufusuma almadım karışmaya hakkım yokmuş gbi düşünyorum hadi evli olsak bi nebze ama onda da izin mevzuna acayip takmış durumdayım onun haricinde çok rahat biri bende yanında rahatım kasmıyorum kendimi

hiç bana göre degıl,bana annem -babam bıle karışmıyorken elin oğlu benden izin al diyecek oldu canım hayırdır benı nüfusuna mı alacaksın anne-baba olarak mı sahipleneceksin ?

Ben kendımı bılmıyormuyumda senden izin alacağım bı git isine derim.Çok şükür boyle durum hiç başıma gelmedi.

:) düşüncelerimiz aynı

Back
X