izin almak kısıtlanmak mı ?

o zaten bana söylyo nerde naptığını buna devam etçek. şuana kadar güvenimi yıkcak bişey yapmadı biyerde oturduğumzda 2 teli var 2sinide masada bırakır gider yanında taşımaz yada berber olddğumzda sessizde değildir o tel. Tek sorun beyimizin erkekliği tuttu şuan izin al mevzu oldu aramzıda

''Ben sana haber vermem izin almam ama sen izin almak zorundasın ''

Diyen bir insanın karşıdakine saygısı yoktur...Onun duygularını önemsemiyordur...Ve fazlasıyla bencildir...

kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?

o zaten bana söylyo nerde naptığını buna devam etçek. şuana kadar güvenimi yıkcak bişey yapmadı biyerde oturduğumzda 2 teli var 2sinide masada bırakır gider yanında taşımaz yada berber olddğumzda sessizde değildir o tel. Tek sorun beyimizin erkekliği tuttu şuan izin al mevzu oldu aramzıda

iki yorumun çelişkili değil mi, o da senden izin alıyosa söylüyosa aranızdaki ilişki demek ki bu der geçeriz

Kötü olur kesinlikle.
Böyle bir ilişkiye devam etme kesinlikle..
Ya şu izin konusunu açın ya da ayrıl..
Bu tipler evlenince dışarı bile çıkarmaz çünkü :20:

kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?

E öyle yazmışsınız ama o izin almam demiş ama sizden izin almanızı istiyor...

Son düzenleme:
Alıntı kikirikli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
''Ben sana haber vermem izin almam ama sen izin almak zorundasın ''

Diyen bir insanın karşıdakine saygısı yoktur...Onun duygularını önemsemiyordur...Ve fazlasıyla bencildir...
yok canım öle demiyoo

E öyle yazmışsınız ama o izin almam demiş ama sizden izin almanızı istiyor...

işte o izin almıycak sadece söylycek ben şurda yada burdayım diye.Bende aynı onun yaptığını yapmak istiyorum ama o istemiyo :/

iki yorumun çelişkili değil mi, o da senden izin alıyosa söylüyosa aranızdaki ilişki demek ki bu der geçeriz

Ben en başından beri çelişkili buluyorum zaten

'Ben olsam izin almam, babamdan izin almadım, çocuk muyuz' vs. türü tüm yorumlara bence de demiş ama

Bende öyle düşünenlerden biri olarak, biri bana bunu sunsa gelip kk ya konu açmam daha o dakika 'ne münasebet?' derim yani

Sonuç olarak
Konu sahibi, izin almak istiyosan al istemiyosan alma

burcu sen bu adama deli divane aşıkmısın, ayrılırsanız aşkından ölürmüsün hasta falan mı olursun nedir hissiyatın bi söyler misin?

sevgilimle hiç öyle izin alıp çıkma durumu olmadı
onun izin vermeme durumu olabilecek yerlerde zaten işim olamaz
benim gittiğim gitmem gereken yerlere de onun izin vermeme durumu olamaz
ben misal bugün çarşıya gideceksem ya da dersim varsa zaten dünden haberi vardır ya da sabahtan haberi olur evden çıkarken ben çıkıyorum derim gittiğimde veya dönerken ben dönüyorum filanca yerdeyim derim tamamdır bu bile bana fazla gelirken bir de kalkıp "aşkııımm yarın 3te ekonomi dersim var gidebilir miyim?" "aşkıımm don almam lazım çarşıya gidebilir miyim?"

yapmayın Allah aşkınıza ben 21 yaşımdayım sevgilim 23
ama biliyorum bunun yaşla olgunlukla alakası yok güvenle alakalı sanırım bir de tabi erkeğin o "sahiplenme kontrol bende" egosu

Anne babalar yapsa herkes bi ben büyüdüm ben bilirim ederim diyo da
İş sevgili olunca ne kadar da anlayışlı olunabiliyo maşallah

Yalnız anlayışla 'itaat' arasında ince bi çizgi var ona dikkat edelim.

Mesaim bitti, iyi akşamlar herkese

yeri geliyor ana babamızdan izin almıyoruz el oğlundan izin almak ?? asla yapabileceğim bir şey değil.kişiliğime ters.hatta bence kişiliğe hakaret.akıl yok mu kadınlarda da izin almak gerekiyor ? kadın nereye gidebileceğini kendisi belirleyemeyecek mi? ayy sinirleniyorum..böyle zihniyette erkekle bir kez daha düşünün arkadaşım

erkeklerin otorite kurma isteğinden başka birşey değil bence ben eşimden hiç izin almam sadece gideceğm yeri söylerim ama oda bilirki asla uçlarda isteklerim olmaz gideceğim yerleri görüşeceğim insanları itinayla seçerim

izin almam sadece bi yere gideceksem eşime şuraya gidiyorum haberin olsun derim..

izin aldığım birileri var onlarda çocuklarım :1: her sabah anneciğim ben okula gidebilir miyim diye izin alıyorum onlardan :1:

oldu olacak izin kağıdı imzalasın. ne kadar onur kırıcı bir laftır o öyle. yürüsün gitsin!

Karşılıklı gittimiz yerleri hep haber veririz sürekli iletişim halindeyiz zaten gidebilirmiyim demem genelde. Ama bazı yerlere gidimi diye sordugum oluyo onunda tabi, ama kuaföre giderkende gidimi demem yani :ssz:

Back
X