• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izinde herkes kendi memletine gitsin demeyi düşünüyorum sizce?

nk501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
71
47
3
28
İyi geceler kızlar 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle nişandan bu tarafa aramda sorun var dügün zamanı sonrası dahada büyüdü annesi kocadan ilgi görmemiş kız kardeşide aynı şekilde adamla yurtdışında çalışmış bunlarda benim kocamın üstüne binmişler bende gelince kabullenemediler, nisan ayında izine gittik ilk iznimiz kaynanam son gün kavga çıkardı bende susmadım çıktık benim ailemin memleketine geldik ağustos ayı iznimide tatil sonrası gittik kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmak 🤣ama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim. Aralık'ta maalesef yine iznimiz var 9 gün 4 gün orda kalacağız içimden gelmıyor eşime sen kendi ben kendi memletimde kalalım desem olmaz mı doldururlar diyede düşünüyorum ben yanındayken istedigi gibi at koşturamıyor bilmiyorum ama içimden gelmiyor?

Gitmek zorunda mısınız? Bu izninizde evde kalın dinlenin yada küçük bir tatile çıkın baş başa.
2 gün bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama aile ziyareti sonrası, daha 1 saat önce biran önce iznemi çıksak dedi inanılmaz memleket seven birisi adanalılarda böyle bir durum var hayır gittiğinde de öglen 2 ye kadar uyuyor birşey yapmıyorda kabul etmez 2 gün önce dönelim dedim ona bile burun kıvırdı

2 gün bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama aile ziyareti sonrası, daha 1 saat önce biran önce iznemi çıksak dedi inanılmaz memleket seven birisi adanalılarda böyle bir durum var hayır gittiğinde de öglen 2 ye kadar uyuyor birşey yapmıyorda kabul etmez 2 gün önce dönelim dedim ona bile burun kıvırdı
Siz gitmeyin, siz yokken dolduruşa gelecekse uzaktanda gelir ki dolduruşa. Annesi arar yine aklına girer isterse. Mecbur değilsiniz gitmeye.

Benden geçmiş galiba, 40lara yaklaşırken böyle muhabbetlerin beni acayip baydığını daha da fark ettim şu an.
Eşek kadar herif sizi anasıyla danasıyla yüzgöz ediyor.
Siz de gece kuytularında burda çare arıyorsunuz.
Bunların hepsi ciddi enerji kaybı ve hayat israfı.
Okurken içim sıkılıyor.
Şu an muhtemelen yeni evli heyecanı ile mücadele enerjiniz var ama bu sürdürülebilir değil.
Yüzgöz olmayın, sakince olması gerekeni uygulayın ve öyle uygun gördüm deyin geçin.
Yoksa yorulursunuz

Benden geçmiş galiba, 40lara yaklaşırken böyle muhabbetlerin beni acayip baydığını daha da fark ettim şu an.
Eşek kadar herif sizi anasıyla danasıyla yüzgöz ediyor.
Siz de gece kuytularında burda çare arıyorsunuz.
Bunların hepsi ciddi enerji kaybı ve hayat israfı.
Okurken içim sıkılıyor.
Şu an muhtemelen yeni evli heyecanı ile mücadele enerjiniz var ama bu sürdürülebilir değil.
Yüzgöz olmayın, sakince olması gerekeni uygulayın ve öyle uygun gördüm deyin geçin.
Yoksa yorulursunuz
Aynen ben de öyle.

Hatta dün gece kocamla sohbet ederken lafı geçti.
Eskiden demiyim de lohusalık döneminde çok takmıştım annesiydi,ablasıydı,kardeşiydi diye…

Kendime yazık ettim. Şimdi yaptığım gibi yapacaktım asla gündemimde olmayacaklardı.

Aynen ben de öyle.

Hatta dün gece kocamla sohbet ederken lafı geçti.
Eskiden demiyim de lohusalık döneminde çok takmıştım annesiydi,ablasıydı,kardeşiydi diye…

Kendime yazık ettim. Şimdi yaptığım gibi yapacaktım asla gündemimde olmayacaklardı.
ben geçen sene inanılmaz takmıştım herkese anlatmak istiyordum ugradıgım haksızlığı falan şuan o zamana göre çok çok iyi durumdayım baktım kendime yazık ediyorum kilo aldım dişim çürüdü bir tane dolgum dahi yoktu tamam dedim artık geride bırakmam gerek bu kadar bıraktım kötü durumda degilim

ben geçen sene inanılmaz takmıştım herkese anlatmak istiyordum ugradıgım haksızlığı falan şuan o zamana göre çok çok iyi durumdayım baktım kendime yazık ediyorum kilo aldım dişim çürüdü bir tane dolgum dahi yoktu tamam dedim artık geride bırakmam gerek bu kadar bıraktım kötü durumda degilim
Sevindim.

İnşallah tamamen takmamayı başarırsınız.

Çünkü gerçekten değmiyor ve hiç kimsenin hiç kimseyi taktığı yok.

Boş yere huzurunuz kaçacak niye eşinden ayrı kalasın. Gitmeyin bu izinde de ailelerinize de tatile gidin iki tarafa da malzeme vermezsiniz
Ağustos'ta tatile gittik bu izinde 2 gün antep urfa yapacağız sadece geri kalan günlerde eve falan dönmez 🥺

Ağustos'ta tatile gittik bu izinde 2 gün antep urfa yapacağız sadece geri kalan günlerde eve falan dönmez 🥺
Seni aşırı rahatsız eden bir durum varsa ve bu sende ciddi anlamda stres yaratıyorsa gitme tabi ki. Ama ben olsam hem eşimin benim memleketime gelmesini hem de onun memleketine beraber gitmeyi isterdim. Meydanı boş bırakmaya gerek var mı?

İyi geceler kızlar 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle nişandan bu tarafa aramda sorun var dügün zamanı sonrası dahada büyüdü annesi kocadan ilgi görmemiş kız kardeşide aynı şekilde adamla yurtdışında çalışmış bunlarda benim kocamın üstüne binmişler bende gelince kabullenemediler, nisan ayında izine gittik ilk iznimiz kaynanam son gün kavga çıkardı bende susmadım çıktık benim ailemin memleketine geldik ağustos ayı iznimide tatil sonrası gittik kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmak 🤣ama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim. Aralık'ta maalesef yine iznimiz var 9 gün 4 gün orda kalacağız içimden gelmıyor eşime sen kendi ben kendi memletimde kalalım desem olmaz mı doldururlar diyede düşünüyorum ben yanındayken istedigi gibi at koşturamıyor bilmiyorum ama içimden gelmiyor?
Henüz 1 yıllık evlisiniz neden izileri ailenizin evinde geçiriyorsunuz? Kış tatili planlayın ya da evinizde vakit geçirin.

Sürekli görmüyorsunuz, aşırı büyük bir sorun da göremedim 4 gün idare edip yaşamınıza devam edebilirsiniz. Orda zaten istemediğiniz yere gitmiyormuşsunuz.3 ayda bir 4-5 gün görüşüp alttan almaktan zarar gelmez. Evliliğiniz için daha iyi olur. Hem bu şekilde yaparsanız alışkanlık olur bir süre sonra sizin aileniz de damat hiç gelmiyor niye diye sormaya başlar

kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmak 🤣ama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim.
Siz gerçekten ciddi bir sorununuz olduğunu düşünüyor musunuz eşinizin ailesiyle?

Siz kötü kv görmemişsiniz, burda yazdıklarınız aşağı yukarı standart bir kv sorunlarıdır.

Çocuğu gelmişse, çocuğunun arabasîyla saga sola gitmek istemesinde ne gibi bir sakınca var ben anlamadım. Benim kv de ister dayılara halalara gitmek , imkan varsa eşim götürür. Imkan yoksa ben götürürüm. Beni zorla goturmedikten sonra gitsinler, ciddiyim size ne zararı olduğunu anlamadım.

Ön koltuk demişsiniz, sizce bu on koltuk meselesi incir çekirdeğini dolduruyor mu? Bunu vicdanınıza soruyorum, bence bomboş bir mesele. Nerde isterse otursun, bunun pazarlığını mi yapıyorsunuz. Madem çok daraldiniz siz kullanın arabayı.

Insanlar ne kötülükler görüyorlar, haberiniz bile yok. Senede birkaç gün idare edilmeyecek bir meseleniz yok. O konuda bir anlaşalım.

Ama yok ben kayınvalidemi görmek bile istemiyorum diyorsanız da. Herkes kendi annesine gitsin. Herkes kendi anne babasının gönlünü yapsın.

gitmezseniz beraber ikinizde gitmeyin, ki bu mümkün görünmüyor, giderseniz çolk fazla yüz göz olmadan kendinizi yıpratmadan beraber gidin

Sorun kayınvalide değil koca bu sorunlara izin vermeyecek kişi.
Daha 1 yıllık evlisiniz niye her izinde koştur koştur ailelere gidiyorsunuz? Kendiniz gezmeye tatike gidemiyorsanız da oturun başbaşa evinizde beraber vakit geçirin.

Back
X