• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzinsiz düğün fotoğrafım kuaföre verilmiş ne yapmalıyım ?

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
arkadaşlar düğün fotoğraflarımı fotografcımız hiç bilmedığım bi kuaföre vermıs adam kapısına asmıs ben saçı yaptım falan dıyomus kapıdada boy boy resımler albumum elınde gelenlere bakın böle dıyomus ne yapmalıyım çok kızdım sınırlede hareket etmeden sıze danısayım dedım kızlar hangı hakla sormadan yapar bunu arkadasım demese haberım yok....birde tayinimiz nedeniyle orada da değiliz bunu fırsat bilip yapmış yapacağını...

öncelikle fotoğrafçınıza telefon açın şu şu kuaförde fotograflarımızı afişe etmişiniz hemen kaldırın aksi halde sizi şikayet edeceğim deyin... muhtemelen benim haberim yok falan diye saçmalayacaktır... ama siz gayet kararlı şekilde ve biraz korkutarak konuşun.. daha sonra da kuaförü arayıp durumu anlatın kaldırmasını aksi halde şikayet edeceğinizi söyleyin... sonra da arkadaşınız tekrar kontrol etsin...

fotografları kendileri çekrikleri için hemen kendilerini savunuyorlar merak etmeyin bende bikaç düğün fotomu çiçeğimi fln bikaç sitede gördüm uyarı maili atmama ragmen silinmedi ben ne yapacam bilmiyorum

aynı durum benim de fotoğrafçıda başıma geldi ya ne sinir bozucu...:olmaz:
vesikalık fotoğraf çekilmiştim aldım falan fotoğraflarımı bir gün dükkanın önünden geçiyoruz annemle bi baktım ben :bbo: cama asmışlar,girdim sert çıkıştım bana sormadan nasıl çoğaltıp buraya koyabiliyorsnuz falan filan diye sert şekilde konuşunca indirdiler camdan,özür falan diliyorlar bir de,hangi mantıkla akıllarına esenleri böyle koyuyorlarsa..
Ne densizler ya... alsanaalsanasmile

ben senin yerinde olsam direk men davası açarım canım.. bununla ilgili bi kanun var.. izinsiz fotoğrafının herhangi bi yerin vitrininde vs de sergilenmesi suçtur.

sizden izinsiz yapmaları çok yanlış arayın ve buna izin vermediginizi söyleyin canım hatta eşin muhatap olsun bence daha etkili olur...hayırlı günlerrrboshayallersmile

Arkadaşlar, int ortamında bile böyle bi durumla karşılaştığınızda anında şikayet edin artık sanal ortamında bile o kişi bulunup cezası veriliyor...

ben direk mahkemeye verirdim.ne bilicem ordan kaldırıpta yıllar sonra tekrar asacağını yada müşteri kataloglarına koyacağını yada başka şubeye gönderceklerini..

Bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin ve de dava açın.

Hiç uğraşmayın uyarmayla falan.

O terbiyesizliği yapan uyarıdan da anlamayacaktır.

Hatta kuaförünüzle de konuşun onu da şahit yazdırın.

Back
X