Valla benim de burnuma pis kokular geldi ama hadi hayırlısı. Birden niye vazgeçmiş sormadın mı?Merhaba kızlar, öncelikle benim sevgilim asker acemi birliği daha ve yarın yemin töreni var annemi ikna ettim farklı bir şehire gitmek için. Sevgilim ailesi de olmak üzere gelmemizi istemiyo. Bana ilk gel dedi bu sabah iyi olur falan bende tamam gelicem dedim 2 buçuk saat geçti boşver ya gelme dedi işin var telefon alıcaktın kendine dedi, anlamadım açıkçası. Acaba psikolojisi askerlik yüzünden pek yerinde değil mi yoksa aklıma kötü düşünceler geliyo. Kuruntuluyum biraz görüştüğü bir kız var da ona göre mi hareket ediyo diye düşünüyorum sizce yarın haber vermeden mi gitsem yoksa gitmesem mi aklım çok karışık
Ben burda oraya gidiceğim için para gidicekti ve telefon alıcağım için diyo. Bana çok gereksiz geliyo ilk başta gel veya gelme deseydi anlardım ama oyun oynar gibi söylemesi içime şüphe düşürdü.Gelme telefon alacaktın ne ya? Bu ne rezil bir trip
Her neyse git gitme senin kararın ama daha acemi birlikte yani yaklaşık 25 günde ordan birini mi buldu acaba diye düşünmen asıl sorun zaten, sen bu adama zerre güvenmiyorsun güveniyorum deme güvensen bu cümleyi kurmazdın. Sağlıksız ve toy bir ilişki.
Kendisine söyle ve git benceMerhaba kızlar, öncelikle benim sevgilim asker acemi birliği daha ve yarın yemin töreni var annemi ikna ettim farklı bir şehire gitmek için. Sevgilim ailesi de olmak üzere gelmemizi istemiyo. Bana ilk gel dedi bu sabah iyi olur falan bende tamam gelicem dedim 2 buçuk saat geçti boşver ya gelme dedi işin var telefon alıcaktın kendine dedi, anlamadım açıkçası. Acaba psikolojisi askerlik yüzünden pek yerinde değil mi yoksa aklıma kötü düşünceler geliyo. Kuruntuluyum biraz görüştüğü bir kız var da ona göre mi hareket ediyo diye düşünüyorum sizce yarın haber vermeden mi gitsem yoksa gitmesem mi aklım çok karışık
+1 Baskin yap bir sey varsa tekmeyi basarsin. Askerde aldatan da cok var ya bir arkadasim cok fena aldatildi gitti salak gibi evlendi bir de su an taslara vuruyor kafasini. Aman diyeyim. Hic degismezler.git baskın yap
+1 Baskin ya bir sey varsa ekmeyi basarsin. Askerde aldatan da cok var ya bir arkadasim cok fena aldatildi gitti salak gibi evlendi bir de su an taslara vuruyor kafasini. Aman diyeyim. Hic degismezler.
İstenmediğin sevgilinin kendisi ve ailesi tarafından açık seçik belirtilmiş, daha neyin gitme derdindesin hala? Gitsen de kovmazlar ama asık suratlar çekersin, yaptıkların yalakalık olarak algılanır. Daha bunda arada kalacak ne var? Askerlik psikolojisi diye de akli dengesini tamamen yitirmiş değil, gelmeni istemiyorsa istemiyordur. Askerde hangi kızla görüşecek ayrıca, biraz mantık.
Sevgilin seni düşünüp gelme diyor olabilirde ailesi neden gelme diyor?
Benim eşim de ozaman sevgiliydik, askerdeyken gelme masraf olur vs demişti gittiğimde de iyiki geldin o zaman öyle diyordum ama göremesem şimdi çok üzülürdüm dedi. Bana başka birinden ziyade asker psikolojisi olarak geldi
istemeyen aile değil, askerdeki sevgilisi. hem ailesini hem konu sahibini istemiyor bence.
istemeyen aile değil, askerdeki sevgilisi. hem ailesini hem konu sahibini istemiyor bence.
Bu cümleyi tam anlamadım. Sevgiliniz hem ailesini hem sizi mi istemiyor? Öyleyse boşu boşuna yorulmasın falan filan diye erkek kafası gelme demiştir. Ama gelmenizi de içten içe ister bence.Sevgilim ailesi de olmak üzere gelmemizi istemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?