İzinsiz mi gitsem yoksa gitmesem mi?

+1 Baskin yap bir sey varsa tekmeyi basarsin. Askerde aldatan da cok var ya bir arkadasim cok fena aldatildi gitti salak gibi evlendi bir de su an taslara vuruyor kafasini. Aman diyeyim. Hic degismezler.
aldatıldığını bildiği halde evlendi mi harbi

Ben habersiz giderdim illa ki gedeceksem..
Sürpriz başlığı altında..
Tabi sürpriz sana da olabilir bilmiyorum

Ne alakası var? Telefon almak istiyodun, buraya gelip masraf yapma demiş , seni düşündüğü için. Belki sen o parayı harcayınca, telefon alamadım diye üzülürsün, o yüzden söylemiş. Ama git tabiki sen, o böyle dese de görünce çok mutlu olur. Herkesin ailesi, sevdikleri orada olacak.

Sana yük olmak istemiyor olabilir ya da ailesi arkandan konuşacak tipdelerse bunu engellemek istmiş olabilir ama habersiz gitmek olmaz çok saçma.

ben senin yerinde olsam giderdim.. asker sonuçta. böyle şeyler birkere oluyor

Canım bunu açıkça sevgilinle konuşabilirsin. Anlamadım diye kafanda onlarca şey kuracağına sor direk cevaplasın. Çekinecek bir şey yok ki bunda. Ben yine telefonumu alırım bu senin için çok özel bir gün ve yanında olmak istiyorum. Aslında sende istiyordun ama şimdi neden böyle söyledin? Diyebilirsin

Bence onunda canı sürpriz istiyor gitmelisin hazır izin de almışken :)

Gitmedim kızlar denildiği üzere, istenmediğim yerde durmak çok saçma geldi. Saat 9da başlıcakmış 2de sinopa gidicekmiş saati de dün öğrendiği için gelme demiş banada ailesine de sizce doğru bir cevap mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…