• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzlediği filmi bile dert ediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi ihtimalle özgüven eksikliği en kötü ihtimalle de saplantı gibi bir sey olabilir bilemedim ama.bu ikisi geldi aklima

Böyle kötü üzücü günlerde bu dert çok saçma ve basit kalıyor kusuruma bakmayın lütfen.
Erkek arkadaşım başkalarıyla güzel vakit geçirdiğinde içimde anlamsız bir duygu oluşuyor. Hep düşünüyorum acaba kıskanıyor muyum, ya da neyi kıskanıyorum ki diye. Ama içten içe gıcıklandığım kesin. Arkadaşlarıyla eğlendiğinde bir an önce eve gelsin istiyorum, galiba bencillik bu ya da her neyse bilemiyorum. Diyelim film izliyorlar, filmin adını sorup kapattıktan sonra hemen filme bakıyorum. Acaba güzel kadın var mı ya da açık seçik sahneler var mı diye bakıyorum, bu düşüncenin bilincinde olmadan ama..alışkanlık olmuş, garip. Eğer bu tür bir film izliyorsa sinirleniyorum, istemeden kendisinden uzaklaşıyorum. Bunlardan haberi yok, haberi olsa ruh hastası olduğumu düşünür büyük ihtimalle. O evdeyken değmeyin keyfime, aşırı pozitifim aşırı neşeliyim hep der bu enerji nereden geliyor diye güler mutlu olur. Ama insanlarla güzel bir vakit geçirdiğinde tüm negatifliğimle baş başa kalıyorum. Eve gelene dek diken üstünde gibiyim. Bu duygu nedir tam olarak? Arayıp ne yaptığını öğrenme gereksinimi duyuyorum, bu beni yoruyor. Muhtemelen onu da.. İnsan izlediği filmi zırt pırt neden sorar? Beni de ilgilendirmiyor ki.. ama durum bu. Kendisi bana karşı asla böyle düşünmez, arkadaşlarımla olduğumda aksine çok sevinir benim adıma. Hep der mis gibi vakit geçirdiniz iyi oldu der. Karışmaz bir şeyime. Ama ben neden böyleyim? Gerçekten işin içinden çıkamıyorum, sebebi ne olabilir? Kendisi benden çok daha sosyal, çok daha girişken ve gerçekten çok sıcakkanlı. Acaba ben daha asosyal olduğum için mi durum bu? Ya da güzel olmadığım için? Gerçekten çok yıprattı bu düşünceler beni, yardımızına çoook ihtiyacım var. Her türlü eleştirinize de açığım, kafama dank eder umarım.. Teşekkür ederim şimdiden.
Çocuğun bunlardan haberi yok.Bilse ruh hastası olduğunu sanarmış.Yarın birgün evlenince çocuk görecek senin bu yüzünü ondan sonra kavgalar başlayacak.Sevgiliyken kendinizi saklamayın.Kimseyi kandırmayın.

Bu yaşadığın değersizlik duygusundan başka birşey değil, sen değer göremediğin için kendine değer de veremiyorsun ve kendinde eksiklikleri farkettiğin için kıskançlık ve fesatlık devreye giriyor, unuttuğun birşey var ki dünya senin veya sevgilinin etrafında dönmüyor :) aman şunu izledi şununla mutlu oldu diye zaten var olan değersizlik duygun düşüşe geçtikçe elde olanıda kaybedeceğinden korktuğun için önlem almak istiyorsun, bu seni yer bitirir, bir an evvel değersizlik duygundan kurtul ve dünyanıda sevgilin etrafında döndürme

Aşağılık kompleksi sanırım. Eski erkek arkadsim böyleydi bana hayatı zindan ederdi. Erkek arkadaşın çok mu yakışıklı veya kendini görünüş olarak ona yakıştırmiyor olabilir misin? Ya da gerektiği kadar ilgi göstermiyor mu? Bunları düşünecek çok vaktin var gibi belki ilgisizlikten oabilir. Özetle, bir sebepten kendini ona layık görmüyorsun kesinlikle sıkıntı burada. Erkek arkadaşın dışında kız arkadaşlarına ya da aile bireylerine karşı da var mı bu tür bir kıskançlık?

Sosyal olmasi onu sizden ustun yapmaz bence.

Siz her gun kendinize iyi yonlerinizi hatirlatin.

Hepimizden guzel kadinlar var mesela benden guzel Angelina Jolie var Scarlett Johanson var ama sevgilim oldugu zaman beni Scarlett Johanson Ile kiyaslayacak diye uzulmem ki. (Ben daha guzelim cunku dermisim :p )

Siz de aynen boyle kendi iyi yonlerinizi dusunun hepimiz farkliyiz hepimiz ozeliz. Siz sevgilinizi mesela kivanc tatlituga degisir misiniz, muhtemelen hayir, kivanc bey bir yabanci sevgilinize ise asiksiniz muhtemelen.

Siz de kendinize hep boyle sevgi dolu telkinler yapin. Ona yansitmiyorum diyorsunuz ama bu dusunceler size de zarar. Arkadaslarimla gecirdigi vakit ayri sizinle olan iliskisi ayri. Mesela benim en az 20 tane baya keyif aldigin arkadasim ahbabim vardir beraber guler asiri iyi vakit geciririz ama bir sevgilim olsa mukemmel olurdu :KK70:ikisi ayri seyler sonucta.

Bu sevgi değil ama. Takıntı, bir insanın özgürlüğü kısıtlama ve daha bir sürü şey..
Kıskançlık da değil.

Hepimizin ilişkisi oluyor, oldu bir şekilde herkesin kıskançlık şekli de farklı olabilir. Ama sizin ki normal bir ruh sağlığına sahip insanların olabileceği bir bakış açısı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X