izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

Zaten dizi izlemem ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki 'yi takip ediyordum ama saolsunlar çok güzel saçmaladılar. İzlemiyorum kaç haftadır...

öyle bir geçer zaman ki...sadece ilk 3bölüm harikaydı. dizi deil resmen film tadındaydı. her bölümü 3-5kere izliyodum. 3bölümden sora büyü bozuldu benm için sürekli saçmaladı. keşke dizi deilde film olsaydı

Öyle bir geçer zaman ki
ilk bölümlerinde delisiydim tek saniyesini kaçırmazdım fazla baydı bildiğin ergen dizisi oldu

ezel..geçen sene çok güzeldi keşke ezelin ömer olduğunu öğrendiklerinde bitseydi..bu sene çok saçmaladı..ve kavak yelleri iiyice saçma sapan bişey oldu özelliklede efenin bi ölüp bi dirilmesi...

Lale devrinde de konu sürekli aynı ,İki haftada bir izlememe rağmen hiçbir ilerleme görmüyorum dizide.Bence onunda bitme zamanı geldi.Heyecanı kalmadı yeşim kendini sevmeyen adamın peşinden koşuyor adam başkasını seviyor başkası sürekli saçma hareketler yapıyor.

öyle bir geçen zamanki yi ilk sezon kaçırmadan izlerdim ama yeni sezon bana eskisi kadar haycanlı gelmemeye başladı bıraktım

Seni bana yazmislar; 4. bolumden sonra birakmistim galiba, daha fazla dayanamadim.
Kavak yellerini de 2. sezonundan sonra biraktiydim .
Sanirim simdi 2 dizi de bitmis.

Anneler ve kizlari; 2. bolumden sonra biraktim, ama yeniden izleme ihtimalim var.

Öyle bir geçer zaman ki
ilk bölümlerinde delisiydim tek saniyesini kaçırmazdım fazla baydı bildiğin ergen dizisi oldu

Evet canım bende dün biraz bakayım dedim de sarmadı kalktım tv basından.
Kuzey Güney ondan da soğudum nedense, Haluk ve Meltemin atışmalarını izlemek daha zevkli.
3. sezondan sonra Arka sıradakileri bırakmıs cok komik bi hal almıştı, o da bitmiş zaten.
Lale devrinde de sıkılıyorum artık.

öyle bir geçer zaman ki,fatmagülün suçu ne,kuzey güney i
artık izlemiyorum.aslın bu aralar hiçbir diziyi izlemiyorum

öyle bir geçer zaman ki..geçen sene daha iyiydi bu sene baydı baya. bi de kuzey güneyi bıraktım artık..
muhteşem yüzyılda da geçen seneki tad yok sanki.. heyecan getirmezlerse onu da bırakabilirim.
bir sürü dizi yapıldı bu ara ama hepsi de fos çıktı.eskiden daha kaliteli diziler vardı..heyecanla beklerdik o günü..şimdi öyle hissettircek dizi kalmadı feriha dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…