izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

sezon sonuna doğru yaklaşıldığındanmıdır nedir? dizilerden eski tadı alamıyorum.

asla kaçırmam dediğm dizileri kaçırsamda üzülmüyorum....

izlediğim 2 dizim vardı.
melekler korusun ve ezel
melekler korusunun senaryosu çok saçmalamaya başlayınca,vermeye çalıştığı mesajlar sinirimi bozunca izlemeyi bıraktım..
tam bir ezel tutkunuyken şu diziye 1 hafta 2 hafta verilen aralar sayesinde ondanda soğudum

Melekler korusun vardı izlemiyorum artık,

Çok saçmaladılar,

Önceleri çok güzel masum bir diziydi,

Şimdi resmen bazı şeyleri gençlere empoze etmeye çalışan,reyting için senaryosu

mahvedilen bir diziye dönüştü,

yaprak dökümü ve kavak yelleri bitsin artık
melekler korusunu izlemek gelmiyor içimden saçmaladı iyicekafamçokkarıştı

unutma beni....cok slktı...
yaprak dokumu...offfffffff....
melekler korusun...:S::S
ne cok dizi izliyomusum ben kaydirigubbakcemile3

küçük kadınlar ....
bence cansunun vesayeti alınıp elifle ali ve utkuyla adını unuttugum o sinirli kız ilişkiye baslayınca bitmeliydi
ve yaprak dökümü incecik kitaptan o kadar sezon nasıl cıktı acaba

tabik iunutma beniiii
saçmaladılar resmen izlemeyi bıraktımmmm
bide yaprak dökümü vardı önceleri izlerdim 2 sezondur onuda bıraktım hala bu sezonda bitmedi...

Kavak Yelleri'ni 2. sezondan sonra biraktim. Allahim bir dizi bu kadar mi cigrindan cikar yaa?! resmen kimin eli kimin cebinde oldugu belli olmayan bir dizi oldu. Ne arkadaslik ve sevgili birakti, hepsi birbirine girdi, benim izlerken bile kafam karismaya basladi. Biraktim ve rahat bir nefes aldim.
Bu diziyi de sakiz yaptilar, bosu bosuna uzadi gitti, goruntu kirliliginden baska bir ise yaramiyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…