Evime yakın olduğu için metropol tıp merkezine dün gittim. Muayene Fiyatları çok uygun 35₺. Gebelik öncesi testlerimi de orada yaptırmıştım. buradaki doktor doğumu nerede düşünüyorsun dedi. Kendisi doğuma girmiyormuş. Tavsiye edeceği doktor var mı diye sorunca Çınarlı hast. Aslı hanımı önerebilirim dedi. üç hafta önce de arkadaşımın önerisiyle deneyimlenmek için Gözde hastanesi Mesut beye gittim. Randevu almıştım ama o gün ameliyat ettiği bir hastada sorun olduğu için sürekli muayeneyi bırakıp gidiyordu ve en az 1 saat bekledim. Bekleme koridoru tıklım tıklımdı. Oturacak yer yoktu. Neyse bekleme sonunda içeri girdik oğlumla beraber. O da kardeşini görmek için çok heyecanlıydı ama bebeği ultrasonda göstermesiyle kendimizi kapıda çıkarken bulmamız bir oldu. Hiçbirşey soramadım. Yoğunluktan olsa gerek...Şansımıza diyorum artık.
Merhaba. Metropoldeki doktordan memnundum ama doğum yaptırmadığı için bir dahaki kontrolde gebelik takibini ve doğumunu yaptıracağın hastaneye git dedi. İkili testi devlet hastanelerinin yapmadığını duymuştum. metropolde ikili testi 120₺ ye yapıyorlar. 320₺ çok fazla. Devletin ikili testi yaptırdığı konusunda bilgin kesin mi?Bende 11 haftalık gebeyim. Medical park hast Funda göde hanıma gidiyorum cok tatlı bir bayan ama cok yogun oluyor genelde. muayene ücretide 105 tl yüksek ikili tarama testi 320 tl. o yüzden devlet hast yaptırıcam haftaya.
Metropol tıp merkezi banada cok yakın fiyatıda iyiymiş orada 1 tane kadın doğum var sanırım giden arkadasım biraz bilgi verir misin memnun kaldın mı doktordan
Merhaba. Doktorunuzun Muayene ücreti ne kadar? Herhangi bir kurumla anlaşması var mı doğum için.Merhaba, 19haftalik hamileyim. Prof Ai Baloglu'nun hastasiyim. Gebelik surecinde tanistim kendisiyle. Fiyati biraz yuksek ama ilgisinden cok memnunum. Ilk aylarda ust uste atesli hastalandim. Gece gunduz telefonundan ulasabiliyorsunuz. Kendisi ameliyatta falansa sekreteri not aliyor sonra mutlaka donus yapiyor. Muayene 30dk dan az surmuyor ve detayli uzun uzun anlatarak ultrason yapiyor. Testlerimi aile hekimine yaptirip goturuyorum. Bir tek 2li test icin bir lab onermisti. Onun disinda yonlendirmesi vs yok. Tavsiye ederim.
Merhaba. Metropoldeki doktordan memnundum ama doğum yaptırmadığı için bir dahaki kontrolde gebelik takibini ve doğumunu yaptıracağın hastaneye git dedi. İkili testi devlet hastanelerinin yapmadığını duymuştum. metropolde ikili testi 120₺ ye yapıyorlar. 320₺ çok fazla. Devletin ikili testi yaptırdığı konusunda bilgin kesin mi?
Benim tüp bebek tedavim suhospital da oldu gebelik takibi için de orayı düşünüyorum muayene ücretini sormadım gerçi henüz çok yeniyiz. İlk bebrğimi çınarlıda yapmıştımBem ilk oğlumu çınarlıda güngör bey de, ikinciyi su hospital da melek hanım da doğurdum. İki doktorda iyi ama çınarlı da yoğun bakım ünitesi yok. Bu bir risk tabiki. Ama güngör bey iyidir fakat sezaryen yanlısıdır bilginize. İlk olmasının acemiliği bu durumu göz ardı etmişi. Gözde de mesut beye gidiyordum. Ama gözde hast. kalabalık ilgisiz. Üstüne bir de arkadaşımındaki sorunu mesut beyin bilip müdahale etmemesi ve 18 haftalık bebeğini kaybetmesi durumu olunca iyiki de daha önceden bırakmışım dedirtti.
Çok doktor gezdim. Sermet sağola gittim prof kendisi. Fakat sgk anlaşmalı özel hastanelerle çalışmadığı için doğumu onda yapamadım. Çok soğuk fakat teşhisleri süper bir doktordur. Medicalparka gittim doğum ücreti yüksek geldi. Hastane güzel ama.
Sın olarak doğumum melek hanımda oldu bana keşke baştan ona gitseydim dedirtti. Çok doğal ve iyi niyetli bir doktor. Teşhisleri çok tutarlı. Hastane tertemiz ilgili. Sabah 5 te suyum geldi acil hastaneye gittik. Doğuma girdiğimde herkes hazırdı. Ebe bir bayan vardı çook tatlıydı. Sabah sabah benimle çok ilgilendi. Çenem açılldı. Sorun olursa sor canım. Ayrıca metropol bana çok yakın. Orda doğum olmaması isabet olmuş. Orda doğum yapan Arkadaşım memnun kalmamıştı
Muayene ve doğum ücreti ne kadar pekiMedikal parkta vedat beyin hastasıyım. Doktorumdan ve hastaneden çok memnunum. Çevremde çoğu kişi orada doğum yaptı herkes memnun
Muayene 105, doğum 3800tlMuayene ve doğum ücreti ne kadar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?