Bende aslı hanımla Reşat bey arasında kaldım.asli hanıma gttnzmi nasıl acabaBen zor da olsa Çınarlı daki Aslı hanımdan randevu aldım. Bayram'dan sonra gideceğim inşallah. Muayene nakit 75 liraymış. Doğum ücretiyle ilgili hiç bilgim yok...??
Merhaba, mesajinizi gec gordum. 380-320 tl civari. Civari diyorum cunku nakit ve k karti degisiyor. Hem kent hem cinarlida dogum yaptiriyor. Ben yakin oldugu icin ve acikcasi dr da cinarlidaki anestezi ekibini ovdugu icin orayi tercih edecegim. Gerci kendi kizi da kentte dogum yapmis. Ikisi de iyidir diye dusunuyorum.Merhaba. Doktorunuzun Muayene ücreti ne kadar? Herhangi bir kurumla anlaşması var mı doğum için.
Bem ilk oğlumu çınarlıda güngör bey de, ikinciyi su hospital da melek hanım da doğurdum. İki doktorda iyi ama çınarlı da yoğun bakım ünitesi yok. Bu bir risk tabiki. Ama güngör bey iyidir fakat sezaryen yanlısıdır bilginize. İlk olmasının acemiliği bu durumu göz ardı etmişi. Gözde de mesut beye gidiyordum. Ama gözde hast. kalabalık ilgisiz. Üstüne bir de arkadaşımındaki sorunu mesut beyin bilip müdahale etmemesi ve 18 haftalık bebeğini kaybetmesi durumu olunca iyiki de daha önceden bırakmışım dedirtti.
Çok doktor gezdim. Sermet sağola gittim prof kendisi. Fakat sgk anlaşmalı özel hastanelerle çalışmadığı için doğumu onda yapamadım. Çok soğuk fakat teşhisleri süper bir doktordur. Medicalparka gittim doğum ücreti yüksek geldi. Hastane güzel ama.
Sın olarak doğumum melek hanımda oldu bana keşke baştan ona gitseydim dedirtti. Çok doğal ve iyi niyetli bir doktor. Teşhisleri çok tutarlı. Hastane tertemiz ilgili. Sabah 5 te suyum geldi acil hastaneye gittik. Doğuma girdiğimde herkes hazırdı. Ebe bir bayan vardı çook tatlıydı. Sabah sabah benimle çok ilgilendi. Çenem açılldı. Sorun olursa sor canım. Ayrıca metropol bana çok yakın. Orda doğum olmaması isabet olmuş. Orda doğum yapan Arkadaşım memnun kalmamıştı
Merhaba, Aslı hanıma muayene oldum. Sempatik bir doktor. Sakin sakin ultrasonla baktı ve gördüklerini anlattı. Reşat bey için buradan bir arkadaş sezeryan yanlısıdır demişti. Ben normal doğum istediğim için Aslı hanımı seçtim. Bir sorun olmazsa Burada devam etmeyi düşünüyorum.Bende aslı hanımla Reşat bey arasında kaldım.asli hanıma gttnzmi nasıl acaba
Doğumunu 2009 yapmıştın. O zamanlar yoktu canım. Belki açılmıştır bilemiyorumMerhabalar. Cinarlinin sayfasinda yenidogan yogun bakim unitesi var gibi gordum
Yaniliyor muyum?
Teşekkür ederim canım cvpldgn için ben normal yapblirmiyim blmiorm oyuzden karar veremedim olmazsa ikisine de gdr konuşurum.fiyat hakkında bilgi vrdimi peki bide kaç haftaliga kadar kabul edio acabaMerhaba, Aslı hanıma muayene oldum. Sempatik bir doktor. Sakin sakin ultrasonla baktı ve gördüklerini anlattı. Reşat bey için buradan bir arkadaş sezeryan yanlısıdır demişti. Ben normal doğum istediğim için Aslı hanımı seçtim. Bir sorun olmazsa Burada devam etmeyi düşünüyorum.
Tekrar kontrol ettim. Cinarli kadin dogumda yeni dogan yogun bakim unitesi 2013 te acilmis.Doğumunu 2009 yapmıştın. O zamanlar yoktu canım. Belki açılmıştır bilemiyorum
Rica ederim canım. Doğum fiyatlarını sormayı unuttum. Bir dahakine sorarım artık. 20 haftalığa kadar kabul ettiklerini söylemişlerdiTeşekkür ederim canım cvpldgn için ben normal yapblirmiyim blmiorm oyuzden karar veremedim olmazsa ikisine de gdr konuşurum.fiyat hakkında bilgi vrdimi peki bide kaç haftaliga kadar kabul edio acaba
Anladım canım çok sagolRica ederim canım. Doğum fiyatlarını sormayı unuttum. Bir dahakine sorarım artık. 20 haftalığa kadar kabul ettiklerini söylemişlerdi
Kesinlikle resat beyBende aslı hanımla Reşat bey arasında kaldım.asli hanıma gttnzmi nasıl acaba
2015te epidural normal dogum 1 gece kalma bebegin ilk asilari hepsi 1450 vermistikÇınarlı kadın doğum hastanesinde epiduralli normal doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Mrb tekrar aslı hanıma muayene ye gttn mı acaba memnun musun hala merk ettim ben hala karar veremedim deBen zor da olsa Çınarlı daki Aslı hanımdan randevu aldım. Bayram'dan sonra gideceğim inşallah. Muayene nakit 75 liraymış. Doğum ücretiyle ilgili hiç bilgim yok...??
Bir ay arayla gidiliyor ya 20. haftamda yani ekimin ilk haftası gideceğim.Mrb tekrar aslı hanıma muayene ye gttn mı acaba memnun musun hala merk ettim ben hala karar veremedim de
Ben de hala metropol deki dktra gdiorm da dktr bna gelme bidaha demedi hala zaman da gecioBir ay arayla gidiliyor ya 20. haftamda yani ekimin ilk haftası gideceğim.
Tekrar mrb seni rahtsz ediorm kusura bakma ama bsy mrk ettim sen de metrople gdiodun başlarda kaçıncı haftanda aslı hanıma başladın bide 2 li tarama testni de metroplde mi yptrmistnBir ay arayla gidiliyor ya 20. haftamda yani ekimin ilk haftası gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?