İzmir 2017 Kadın Doğum Doktor Önerisi ve Fiyat bilgileri

Ben zor da olsa Çınarlı daki Aslı hanımdan randevu aldım. Bayram'dan sonra gideceğim inşallah. Muayene nakit 75 liraymış. Doğum ücretiyle ilgili hiç bilgim yok...??

Merhaba. Doktorunuzun Muayene ücreti ne kadar? Herhangi bir kurumla anlaşması var mı doğum için.
Merhaba, mesajinizi gec gordum. 380-320 tl civari. Civari diyorum cunku nakit ve k karti degisiyor. Hem kent hem cinarlida dogum yaptiriyor. Ben yakin oldugu icin ve acikcasi dr da cinarlidaki anestezi ekibini ovdugu icin orayi tercih edecegim. Gerci kendi kizi da kentte dogum yapmis. Ikisi de iyidir diye dusunuyorum.

Merhabalar. Cinarlinin sayfasinda yenidogan yogun bakim unitesi var gibi gordum
Yaniliyor muyum?

Bende aslı hanımla Reşat bey arasında kaldım.asli hanıma gttnzmi nasıl acaba
Merhaba, Aslı hanıma muayene oldum. Sempatik bir doktor. Sakin sakin ultrasonla baktı ve gördüklerini anlattı. Reşat bey için buradan bir arkadaş sezeryan yanlısıdır demişti. Ben normal doğum istediğim için Aslı hanımı seçtim. Bir sorun olmazsa Burada devam etmeyi düşünüyorum.

Çınarlı kadın doğum hastanesinde epiduralli normal doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Teşekkür ederim canım cvpldgn için ben normal yapblirmiyim blmiorm oyuzden karar veremedim olmazsa ikisine de gdr konuşurum.fiyat hakkında bilgi vrdimi peki bide kaç haftaliga kadar kabul edio acaba

Teşekkür ederim canım cvpldgn için ben normal yapblirmiyim blmiorm oyuzden karar veremedim olmazsa ikisine de gdr konuşurum.fiyat hakkında bilgi vrdimi peki bide kaç haftaliga kadar kabul edio acaba
Rica ederim canım. Doğum fiyatlarını sormayı unuttum. Bir dahakine sorarım artık. 20 haftalığa kadar kabul ettiklerini söylemişlerdi

Ozel Cinarli dogum hastanesinde resat bozoklar kesinlikle onerim.2015 eylulde epidural normal yaptim gram aci duymadim harika bi digumdu.2. Icin vandan izmire gelmeyi dusunmuyor degilim

Ben zor da olsa Çınarlı daki Aslı hanımdan randevu aldım. Bayram'dan sonra gideceğim inşallah. Muayene nakit 75 liraymış. Doğum ücretiyle ilgili hiç bilgim yok...??
Mrb tekrar aslı hanıma muayene ye gttn mı acaba memnun musun hala merk ettim ben hala karar veremedim de

Merhaba herkese
Bende 16 haftalik hamileyim. İşime evime yakın olduğu için Özel Sada hastanesinde Nurdan hanıma gidiyorum. Ama doğum konusunu hala araştırıyorum. Önerileriniz benim içinde önemli
Doğumu kent hastanesinde düşünüyorum hastane ile ilgili bilgisi olan var mı?
Bu arada sada hast. muayene ücreti 45 tl.

Arkadaşlar mrb. Özel Gaziemir cerrahi tıp merkezine giden doğum yapan varmi hiç nasıl acaba ?

Bir ay arayla gidiliyor ya 20. haftamda yani ekimin ilk haftası gideceğim.
Tekrar mrb seni rahtsz ediorm kusura bakma ama bsy mrk ettim sen de metrople gdiodun başlarda kaçıncı haftanda aslı hanıma başladın bide 2 li tarama testni de metroplde mi yptrmistn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…