İzmir 2017 Kadın Doğum Doktor Önerisi ve Fiyat bilgileri

Tekrar mrb seni rahtsz ediorm kusura bakma ama bsy mrk ettim sen de metrople gdiodun başlarda kaçıncı haftanda aslı hanıma başladın bide 2 li tarama testni de metroplde mi yptrmistn
Canım geçmiş sayfalarda sanırım 2. Sayfada anlatmıştım

Özel karataş hastanesinde arzu hanıma başladım muhteşem ilgili guleryuzlu daha siz sormadan herşeyi anlatan bi doktor çok memnun kaldım

Özel karataş hastanesinde arzu hanıma başladım muhteşem ilgili guleryuzlu daha siz sormadan herşeyi anlatan bi doktor çok memnun kaldım
Merhaba bnde 16haftalık hamileyim bnde karataşta arzu hanıma gidiyorum senin bebeğin kaç haftalık

Merhaba bnde 16haftalık hamileyim bnde karataşta arzu hanıma gidiyorum senin bebeğin kaç haftalık

Merhaba arkadaslar. Ozel cinarli hastanesi ile ilgili bilginiz var mi? Sanki hep sezaryan dogum yapiliyor. Normal dogum olaniniz var mi bu hastanede?

Çınarlıda doğum yapan arkada
Merhaba arkadaslar. Ozel cinarli hastanesi ile ilgili bilginiz var mi? Sanki hep sezaryan dogum yapiliyor. Normal dogum olaniniz var mi bu hastanede?

Çınarlıda doğum yapan 2arkadaşım oldu 2side sezaryen yaptı biraz doktoruna bağlı bu durum bn karataşta arzu hanıma gidiyorum normal doğum yanlısı özelde doktor bulmak zor kendisinden çok memnunum tavsiye ederim

Arkadaşlar özel ata sağlık hastanesi ve dr ları ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben bu başlığı görmediğimden başlık açmıştım.

Özel kararataş hastanesinde kendi dr un mu giriyor normal doğumda nöbetçi dr mu?

Selammm arkadaşlar bn tepecikte gebelik okulu diye bi prog. Var oraya katıldım 3haftadır gidiyorum ve oldukça keyifli geçiyor hamilelik süreci doğum ve bebek bakımı konusunda bilgilendirme yapıyorlar normal doğum isteyenler yada korkanlar özellikle mutlaka katılmalı diye düşünüyorum çünkü yaşadığımız hayat şartları malum daha hareketsiz yada masa başı işlerde çalıştığımız için doğum sırasında kaslarımız yeterince kuvvetli olamıyor ve sezaryen olmak zorunda kalabiliyoruz bnm kendi doktorum tavsiye etmişti doğal doğum konusunda kendini eğitirsen normal doğum olmasa bile en azından korku duymazsın diye bu yüzden bn çok araştırdım çalışmadığım içinde ücretsiz olması bide eğitimin 4hafta olması beni cezbetti diyebilirim özelde aynı kurslara 350 ile 700tl arası değişen fiyatlarlada gidebilirsiniz katılmadığım için bi yorumda bulunmayayım elbet vardır bi artıları doğal doğum için özellikle 2. Haftadan itibaren yoga yapıyoruz ordan öğrendiğim egzersizler bnm çok işime yaradı bel ağrısı çekmiyorum şu anda başlamadan önceyle şu andaki yürüyüşlerimde çok değişti kendimi daha hafif hissediyorum ve daha dik durabilmeye başladım merdiven çıkarken nefes nefese kalıyordum şimdi daha rahat çıkabiliyorum diyebilirim o yüzden sizinlede paylaşmak istedim çalışanlar içinde bugün eğitmenimle konuştum diğer gruplardan arkadaşlar sormuştu her gebenin doktora gitmek gibi bi hakkı olduğundan geldiğinde sabahtan poliklinik randevusu gibi gösterebiliriz dedi haftada 1gün oluyor 3 saat yaklaşık sabahtan oluyor genelde mümkün olduğunca çalışanların uygun olduğu günlere göre whatsappta yazışarak karar veriliyor günlere 20. Haftadan sonra üst sınır yok isterseniz tepecik gebelik okulu olarak int.ten yazarak daha detaylı okuyabilirsiniz eğitimin içeriğini

Arkadaşlar merhaba Ben Ege Üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ama gebelik takibi yapmıyorlar en kısa zamanda bir doktor bulmam lazım önerilerinizi bekliyorum

Merhaba bende bati anadolu da Neslihan hanıma gidiyorum harika bi Dr tavsiye ederim

Arkadaşlar Egepol hastanesine giden var mı ? İkametime yakın olduğu için orayı düşünüyorum gibi. Ama doktor konusunda kararsız kaldım orda önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Arkadaşlar Egepol hastanesine giden var mı ? İkametime yakın olduğu için orayı düşünüyorum gibi. Ama doktor konusunda kararsız kaldım orda önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hayırlı olsun Canım bnm evimde egepole çok yakın ama doğumuna kendi doktorun girmiyor orda o yüzden tercih etmedim bn ama gökalp beyin bide bi kadın doktor vardı hatırlamıyorum ikisi çok iyiymiş int.ten egepol kadın doğum yorum yazarsan orda tecrübelerini anneler paylaşıyorlar daha sağlıklı bi tercih olur

Yorumunuz için teşekkür ederim siz hangi doktora gidiyorsunuz?

Karataşa arzu hanıma
Arzu hanımıda çok övüyorlar. Hastane hakkında biraz bilgi verebilir misiniz memnun musunuz ücretlendirmeleri falan nasıl? Tahliller için ekstra ücret aldıklarını duymuştum

Arzu hanımdan memnun olduğum için gidiyorum bn tatlım hastanenin çok bi artısı yok bütün özel hastanelerde tahliller için ekstra ücret alıyorlar her ay baya bi para ödedim bn muayene ücreti 65tl diğer tahliller değişiyor fiyatları ayrıntılı ultrason 150tlydi genel olarak her ay bi 100ü geçiyor kandır idrardır 2li tarama afp filan eğer bi sıkıntı çıkmazsa ayda 1gidiyosun onun dışında doğumu konuşmadık daha ama sezaryen ve normal doğum fiyatları aynı egepolün muayene ücreti bn ilk sorduğumda 80tlydi bu arada diğer tahlilleri bilmiyorum
Arzu hanımıda çok övüyorlar. Hastane hakkında biraz bilgi verebilir misiniz memnun musunuz ücretlendirmeleri falan nasıl? Tahliller için ekstra ücret aldıklarını duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…