Canım geçmiş sayfalarda sanırım 2. Sayfada anlatmıştımTekrar mrb seni rahtsz ediorm kusura bakma ama bsy mrk ettim sen de metrople gdiodun başlarda kaçıncı haftanda aslı hanıma başladın bide 2 li tarama testni de metroplde mi yptrmistn
Merhaba bnde 16haftalık hamileyim bnde karataşta arzu hanıma gidiyorum senin bebeğin kaç haftalıkÖzel karataş hastanesinde arzu hanıma başladım muhteşem ilgili guleryuzlu daha siz sormadan herşeyi anlatan bi doktor çok memnun kaldım
Merhaba bnde 16haftalık hamileyim bnde karataşta arzu hanıma gidiyorum senin bebeğin kaç haftalıkÖzel karataş hastanesinde arzu hanıma başladım muhteşem ilgili guleryuzlu daha siz sormadan herşeyi anlatan bi doktor çok memnun kaldım
9+6 benim bebeğim ufak daha :)Merhaba bnde 16haftalık hamileyim bnde karataşta arzu hanıma gidiyorum senin bebeğin kaç haftalık
Merhaba arkadaslar. Ozel cinarli hastanesi ile ilgili bilginiz var mi? Sanki hep sezaryan dogum yapiliyor. Normal dogum olaniniz var mi bu hastanede?
Kendi doktorun giriyor diye biliyorum yani bütün konuşmalarımız o yönde oldu ama ayrıca sormadım nöbetçi olsa söylerdiÖzel kararataş hastanesinde kendi dr un mu giriyor normal doğumda nöbetçi dr mu?
Teşekkür ederim:)Kendi doktorun giriyor diye biliyorum yani bütün konuşmalarımız o yönde oldu ama ayrıca sormadım nöbetçi olsa söylerdi
Hayırlı olsun Canım bnm evimde egepole çok yakın ama doğumuna kendi doktorun girmiyor orda o yüzden tercih etmedim bn ama gökalp beyin bide bi kadın doktor vardı hatırlamıyorum ikisi çok iyiymiş int.ten egepol kadın doğum yorum yazarsan orda tecrübelerini anneler paylaşıyorlar daha sağlıklı bi tercih olurArkadaşlar Egepol hastanesine giden var mı ? İkametime yakın olduğu için orayı düşünüyorum gibi. Ama doktor konusunda kararsız kaldım orda önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Karataşa arzu hanımaYorumunuz için teşekkür ederim siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Arzu hanımıda çok övüyorlar. Hastane hakkında biraz bilgi verebilir misiniz memnun musunuz ücretlendirmeleri falan nasıl? Tahliller için ekstra ücret aldıklarını duymuştumKarataşa arzu hanıma
Arzu hanımıda çok övüyorlar. Hastane hakkında biraz bilgi verebilir misiniz memnun musunuz ücretlendirmeleri falan nasıl? Tahliller için ekstra ücret aldıklarını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?