İzmir Alsancak sokak modası

Kıbrısşehitleri cad. modasını ben belirliyorum sengözlerimebaksanab valla ne uydurup giysem annem dalga geçer alsancaklılar taklit eder nasıl bir idolum ben yaa :D bende nerdeyse 7/24 bu sokaktayım bee tanımadığım yok

bende izmir asıgıyımmmm opuyorumnanaktan çok özledım memleketımı ızmrde cıkın kız bulmazsınız :umursamaz:

bende izmir asıgıyımmmm opuyorumnanaktan çok özledım memleketımı ızmrde cıkın kız bulmazsınız :umursamaz:

haha sen valla izmirlisin ''çikin'' dedin çünkü kaydirigubbakcemile3

gel senle şehirleri değişelim be bacım bende istanbulda olmayı çok istiyorum ah ah bi iş bulsamda gitsem :sinifsinif:

Valla oldum olası ızmir'e de güzel kızlarına da hayranımdır
Ben de orada yaşamayı çok isterdim

izmirli olmak bir ayrıcalıktır kızlar. kızlarımız desen süper zaten tescilli güzeller ama heralde başka şehirde olsam yaşayamazdım.

canım izmirim,boyozunu sevdiğim,canım izmirim kordonda çiğdemini yediğim,uydurdum biraz ama,izmir insanı relaxtır kafasına göre takılır işte,çok seviyorum bu şehri ben yaaa

izmir in kızlarının giyim tarzlarından bile tanımak mümkün !
izmir bambaşka......

canım izmirim :asigim:

izmir in kızlarınada havasınada guven olmaz derler ama palavra hepsi

ızmırı cok ovuyorlar bende gıtmek ıstıyorum kısmet olursa gıderım belkı emeklılık yıllarımıda orda gecırrım

istanbulda çalışıp emeklilik yıllarını izmirde geçirmenin mantığı nedir hiç anlamıyorum,şehre hiçbir faydan olmadan faydalanmak istemek gibi bişey bu.neyseki ben gençliğimi ve geleceğimi izmirde geçirmekten fazlasıyla memnunum.

evet hayrish ya sadece kalabalık oluyor zaten baska ıllerden yeterınce gelen oluyor
izmir de ıstanbul gıbı hınca hınc doluyor gıtgıde kalabalıklasıyor izmir sankı sayfıye yerı allah allaaaah
emeklılıkteymıs ıyı paranız olursa gelırsınız sankı köy burası ! muameleye bak emeklı parasıyla gecınebılcegını falan da dusunuyorlar ıyı gelın de görun hahahaaaaaaaaaaa

Back
X