iZMİR ANNELERİ HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPACAK?

paket fiyat diye geçiyor canım içinde olması gerek bir gecede kalma exstra kalman gerekirse ekleniyor

kent hast neredeydi?bır de ne kadar orada doğum fıyatları?

arkadaşlar ben 2009 nisan annesi olucam hayırlısıyla

ben izmir urlada oturuyorum

balçova özel ilgi polıkınlıgıne gıdıyorum kontrollerıme

dogumumu özel hayat hastanesinde yapmayı düşünüyorum

orada ssk ile dogum 240 ytl özel odayla birlikte 300 ytl civarı

bilginize

ıraz isimli bi arkadaşımız özel hayata gidiyormuş doktorumdanda memnunum yazmış kime gidiyorsun hangi doktora özel hayatta?

birde sizlere doktorumu degıştırecegım memnun kalmadıgımdan degıl maddi yönden

özel ilgi 1,800 ytl istedi o yuzden

kaçıncı aydan itibaren özel hayata başlamalıyım

canım bır an once başlasan ıyı olur 6 aylık olmuşsun zaten..
hayat hastanesınden coğu kişiden ıyı duyumlar almadım.
ödemin fılan olduğunda ya da başka ufak tefek sorunlarda bıle mesela biz yapamayız senın doğumunu deyıp gonderıyorlarmış.
hayat bana cok yakın aslında..neyse orada yapıpta memnun kalan varsa yazsınn

yok tatlım 6 ayım var daha

of bende kararsızım

benım göremcem yaptı orda memnun
merak ettıgım allah korusun bebek prematur olursa

ordamı kalır yoksa başka hastaneyemi gider

off ya çok karışıgımmm

Ben Kent hastanesinde doğum yaptım 6 ay kadar önce..Çok memnun kaldım,herkese tavsiye ederim.Hastane çiğlide..kipanın arkasına doğru..epidural sezeryan yaptım,1 gece yattım.benim özel sigortam vardı ama yoksa da doktorda dahil 4000 ytl civarıydı.şimdi artmış mıdır bilemiyorum..hepinize hayırlı doğumlar dilerim..

bebekte problem olduğunda yenı doğan bakım üniteleri ve uzmanları olmadığından unıversite hast. gondeıyorlarmış.ama coğu ozelde yok zaten aynı durum..

daha 6 ayın var karar vermek için.ohoo..:)
bak benım ıkı haftam var hala düşünüyorum.
urladan buraya gelmek zor olmaz mı hem?orada yok mu ozel hastane?

burda özle hastane yokk sezeryan olabılırım

benım sigillerim vardı kondilom onlar yakıldı sonra hamile kaldım

o yuzden doktorum normal dogum yapamazsın dedi acaba yapamazmıyım onuda merak edıyorum

sezeryan olursam özel hayatta olucam büyük ihtimalle

gecmiş olsun..
doktorun nrmal doğum onermesığıne gore sezaryen olman en güzeli boşver.
hayırlısı olsun..

bende çınarlıda yapıcam nasipse drumda orayla çalışıyo sonuçta odaları küçük falan dediler ama benim için hastaneneın kadrosu anestezisi vs önemli bugune kadar herkesten çınarlı cevabı aldım hayırlısı

ıraz isimli bi arkadaşımız özel hayata gidiyormuş doktorumdanda memnunum yazmış kime gidiyorsun hangi doktora özel hayatta?

evet ıraz hayat hastanesinde hangi doktora gittin yazarsan sevinirim canım...

Kızlar ben karatas ı dusunuyorum 1350 dedı doktorum cınarlıya hıc sormdm ama orasını Önerıyor ehrkes kararsz kaldım karatasa gıden vrmı

vallahı benım bıldıgım kadarıyla karatasa gdıpte memnun kalmayan yok..

ege üniversitesinde doğum yapan yadayapacak olan varmı:?fuat akercan özelde ne kadar alıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.

Merhaba ben de egede doğum yapacağım inşallah. tüm özel muayene ücretleri 180 tl şu anda. ama önce telefonla randevu almanız gerekir. ama doğum için ne kadar alıyorlar diyorsan sanırım o değişiyor.

ben kent hastanesinde yapmayı düşünüyorum,
sezeryan ve normal doğum için paketleri var, telefonla bilgi veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…