İzmir anneleri tanışalım :)

simirnaizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
129
0
26
Kahramanmaraş
Merhaba hanımlar paylaşım alanımızı biraz daha daralttım sanırım izmirle sınırlayarak :) İzmir'deki anneler tanışalım buluşalım aktiviteler gerçekleştirelim bebişlerimizle birlikte derim ben.siz ne dersiniz??

merhaba herkese.ben de izmire yeni taşındım.burada hiç arkadaşım yok.kasım 2012 annesiyim.tanışıp görüşmek,fikir alışverişinde bulunmak isterim.yeni topiğimiz hayırlı olsun.bu arada doktor olarak bebeklerinizi nereye götürüyorsunuz?

Merhaba hosgeldin öncelikle:) bende Kasım 2012 annesiyim ben dogumu medikalparkta yaptım cok memnun kaldım o yüzden bebişimide oraya götürüyorum Ali beye suanda memnunuz .izmirde nerede oturuyorsun?

Merhaba hosgeldin öncelikle:) bende Kasım 2012 annesiyim ben dogumu medikalparkta yaptım cok memnun kaldım o yüzden bebişimide oraya götürüyorum Ali beye suanda memnunuz .izmirde nerede oturuyorsun?

Katsiyamka yamacevler oyak sitesimde oturuyorum.sen nerede oturuyorsun?bende kent hastanesine goturuyorum.buket hanima

oh ne güzel.biz bugün dışarı çıkmadık.evde işlerim vardı.yarın doktor kontrolümüz var.ama bir sorun var.ücretsiz izindeyim.cumartesi günü doktora gittim.bağlı bulunduğum sağlık sigortası provizyon vermedi.inşallah yarın sigorta işini halledebilirsem doktora gidebileceğiz.

Canım ne yaptınız gidebildinizmi kontrole sıkıntı varmıydı?

İyiydi canim.cok sukur bisey yok.hersey yolunda.sen ne yaptin?

[/slm bende yeni katıldım balçova da oturuyorum karataş hastanesinde 6 kasım da doğum yaptım çok güzüel bir kızım oldu sana biraz uzağız kızımın sağ yanağında kızarıklık oluştu ve bir türlü geçmiyo bugün doktora götürdüm krem verdi ama ne olduğunu tam anlamadı doktor inşallah krem işe yarar

Hosgeldin zeynepcim aramıza olsun cokta uzak sayılmazsın havalar biraz daha ısınsın ortak bi nokta bulur buluşuruz bebişlerimizi alıp:) Allah bağışlasın bebeğini umarım geçer mühim birsey değildir

Bizde bugün babamız evdeydi alışverişe gittik yarında rotavirüs yaptırıcaz aile hekimimiz anca aradı sevindim herseyin yolunda olmasına kilo boy ne durumda?

Kilomuz 6600 boyumuz 61 cm cnm.siz ne durumdasiniz?

Hosgeldin cnm.bebisine cok gecmis olsun.insallah en kisa zamanda gecer

Yarın öğreneceğiz daha en son 5500 boyuda 58 cm di suan ne durumda bilmiyorum elma suyunamı başlattı Dr ?neden?

Evet canim.ek gidaya elma suyuyla basladik.baska bisey vermedi.elmayi cam rende ile rendeleyip suyunu verecegiz.yutmayi da ogrenecekmis bu sayede.buarada yarin da saglik ocaginda asilarimiz var.

Evet canim.ek gidaya elma suyuyla basladik.baska bisey vermedi.elmayi cam rende ile rendeleyip suyunu verecegiz.yutmayi da ogrenecekmis bu sayede.buarada yarin da saglik ocaginda asilarimiz var.

Canım erken degilmi 3 aylık bebek icin ek gıda bize anne sütünden başka hiçbirsey verdirmiyor Dr hatta aptamile bile kesinlikle hayır dedi Offff her Dr farklı seyler söylüyor ya:s

Canım erken degilmi 3 aylık bebek icin ek gıda bize anne sütünden başka hiçbirsey verdirmiyor Dr hatta aptamile bile kesinlikle hayır dedi Offff her Dr farklı seyler söylüyor ya:s

Canim benim bebisim 31 ekim dogumlu yani 4aylik oluyor bu persembe.o yuzden ek gidalara yavastan basliyoruz.kilo alimi iyi oldugu icin baska ek gida onermedi.sadece elma suyu o da yutmayi ogrenmesi icin

Canimm bebisin ne durumda?bugun doktor kontrolunuz vardi?bizim bugun asilarimiz yapldi.kizim cok agladi
Bebiş gayet iyi durumda evet bugün rotavirüs yaptırdık saglık ocağında boy kilo ölctürdük boyumuz 59cm kilomuzda 6250çıktı kendi Dr kontrolümüzde ayın 7sinde bakalım o zamana kadar ne gibi degisiklikler olacak.ayy kıyamam ben su aşılar işte ufacık bbişlerimizin yakıyor canını ama önemli iste gecmis olsun size annesi şimdi nazlanırda aşıda oldu ya balsen artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…