- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi simirnaizmir
-
Bebiş gayet iyi durumda evet bugün rotavirüs yaptırdık saglık ocağında boy kilo ölctürdük boyumuz 59cm kilomuzda 6250çıktı kendi Dr kontrolümüzde ayın 7sinde bakalım o zamana kadar ne gibi degisiklikler olacak.ayy kıyamam ben su aşılar işte ufacık bbişlerimizin yakıyor canını ama önemli iste gecmis olsun size annesişimdi nazlanırda aşıda oldu ya balsen artık :)
Masallah size:)dun gece 2,5tan sabah 7 ye kqdar kizimin atesi vardi.basinda bekledim.yavrum uykusunda inledi resmen.ates dusurucu verdim ama sabaha kadar dusmedi atesi.
Canım kıyamam yaa aşılar yaptı demieklem yerlerine sirkeli pamuk koysaydın birinden duymuştum ama ne derece etkili denemedim tabi
Neden kimse buraya yazmiyor
merhaba bende ALLAH nasip ederse 2013 kasım annesi olucam 11+2 haftalık bebeğim. yurtoğlunda oturuyorum. hamilelik deneyimlerinizden bahsedermisiniz. dokuz eylül hastanesinde doğum yapmak istiyorum.
Merhaba. İzmirdeyim, 2013 Kasım annesi olacağım. Yoga kursuna giden var mı?
merhaba bende izmirdeyim kASIM ANNESİ OLACAĞIM ARANIZA YENİ KATILDIM KIZLAR
merhaba hanımlar paylaşım alanımızı biraz daha daralttım sanırım izmirle sınırlayarak :) izmir'deki anneler tanışalım buluşalım aktiviteler gerçekleştirelim bebişlerimizle birlikte derim ben.siz ne dersiniz??
Hosgeldiniz kızlar hadi bakalım egepolde iyi bir hastane duydum orayıda hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah :) paylaşımlardan mahrum bırakmayınkızlar mrb bende izmir deyim 3.5 aylık hamişimmm EGEPOL HASTANESİ NEZAHAT HANIM GİDİYORUM
merhaba bende izmirdeyim kursa gitmiyorum. sen gidiyormusun
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
Gunaydin kizlarc2012 kasim anesiyim bende. Veeeee karsiyakada oturuyorum
Karrmelaa mrb neresindesin ksk nın?bebegin kaç Kasım doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?