İzmir anneleri tanışalım :)

Masallah size:)dun gece 2,5tan sabah 7 ye kqdar kizimin atesi vardi.basinda bekledim.yavrum uykusunda inledi resmen.ates dusurucu verdim ama sabaha kadar dusmedi atesi.

Canım kıyamam yaa aşılar yaptı demi eklem yerlerine sirkeli pamuk koysaydın birinden duymuştum ama ne derece etkili denemedim tabi

Evet asilarin sinucu sirkeli pamuk ise yariyor.aklinda bulunsun.6saat arayla 1 cay kasigi calpol verdim.o rahatlatti baya.

merhaba bende ALLAH nasip ederse 2013 kasım annesi olucam 11+2 haftalık bebeğim. yurtoğlunda oturuyorum. hamilelik deneyimlerinizden bahsedermisiniz. dokuz eylül hastanesinde doğum yapmak istiyorum.

merhaba bende ALLAH nasip ederse 2013 kasım annesi olucam 11+2 haftalık bebeğim. yurtoğlunda oturuyorum. hamilelik deneyimlerinizden bahsedermisiniz. dokuz eylül hastanesinde doğum yapmak istiyorum.

Merhaba cnm.allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.merak ettigim bisey olursa sor.ben ankarada dogum yaptim.izmire dogumdan sonra tasindim.o yuzden buradaki hastaneler hakkinda bisey diyemeyece.ama iki tanidigim da medicanada dovum yapti.ben de bebisimi kent hastanesine goturuyorum.

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

kızlar mrb bende izmir deyim 3.5 aylık hamişimmm EGEPOL HASTANESİ NEZAHAT HANIM GİDİYORUM

Son düzenleme:
kızlar mrb bende izmir deyim 3.5 aylık hamişimmm EGEPOL HASTANESİ NEZAHAT HANIM GİDİYORUM
Hosgeldiniz kızlar hadi bakalım egepolde iyi bir hastane duydum orayıda hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah :) paylaşımlardan mahrum bırakmayın
merhaba bende izmirdeyim kursa gitmiyorum. sen gidiyormusun

Ben hamilelikte platese gitmiştim etkisini gördüm baya canım

Sen daha önce nerdeydinnnn hıııııı :) 6 ay öncesi olsaydı gel derdim canım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…