bende bornovada oturuyorum ve çok çok acil temizlikçi bayan arıyorum.Bilgisi olan varsa lütfen cevap göndersin
merhabalar ilanınızla ilgileniyorum fakat insan böyle internet ortamından olunca çekiniyor nasıl görüşebiliriz
bende arıyorum. bana öğleden sonrası için acil lazım. daha sonraki günler içinde düzenli olarak çağırabileceğim birini arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
bende bornovada oturuyorum ve çok çok acil temizlikçi bayan arıyorum.Bilgisi olan varsa lütfen cevap göndersin
merhaba...bende bornovada oturuyorum ve çok çok acil temizlikçi bayan arıyorum.Bilgisi olan varsa lütfen cevap göndersin
merhaba...bende arıyorum. bana öğleden sonrası için acil lazım. daha sonraki günler içinde düzenli olarak çağırabileceğim birini arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba izmir bucada oturuyorum buca ve cevresine temizliğe gidiyorum Bornova'da olabilir ihtiyacınız olursa burdayım tesekkürlermerhabalar..ben izmir bornovada oturuyorum..şu ana kadar bana gelen temizlikçi bayanlardan hiç memnun kalmadım..bütün amaçları üstünkörü temizleyip,zaman doldurmak..akşam oluncada parayı alıp gitmek oldu..ben temiz,işine sahip,dürüst bir temizlikçi arıyorum..temizliğe gelebilecek olanlar,yada bana temizlikçi tavsiye edebilecekler,yardımcı olursanız sevinirim..çok sıkıldım artık bu konudan...bu arada siteye yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum..şimdiden teşekkürler..
Bende Bornovadayım ama bulamadım gelende hiç güzel yapmadı. Siz bulabildiniz mi acaba?Merhaba temizlikçi bayan bulabildin iz mi acaba? Bende İzmir Bornova da yaşıyorum yeni taşındım ve hiç tanıdık yok güvenilir temiz dürüst bir bayan arıyorum öneriniz var mı
Güneş hanım özele bakabilir misinizMerhaba izmir bucada oturuyorum buca ve cevresine temizliğe gidiyorum Bornova'da olabilir ihtiyacınız olursa burdayım tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?