izmir buca da önerebileceğiniz sir ağda salonu ,kuaför ??

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Kızlar merhaba benim de sorunum bikini bölgesi. Ergenligimde annem hep tüy dökücü aldı bana kuaföre götürmedi bende biraz zaman geçtikten sonra jilete başladım su an 21 yaşındayım ve sadece bir kere ağda yaptırdım oda iki yıl önce. Buraya da yeni taşındık kimseye soramadım güvenemedim de açıkçası çok da korkuyorum. Eli hızlı temiz bir yer arıyorum. önerir misiniz bildiğiniz yerleri

ben bikini bölgesi yaptırmıyorum bacak ve kol ve kolaltı için elin epilasyon var oraya gidiyorum. Öncesinde lazere gidiyordum azaltmak dışında hiçbir işe yaramadı asla lazer için elin epilasyonu tavsiye etmiyorum ama sir konusunda başarılı.

Yeri tam olarak nerde peki? Şirinyer tarafında mi bir de fiyatını söylerseniz çok sevinirim:)) geçen yıl 6 seans kampanyadan alıp gitmiştim çok az azalma oldu bende de

Yeri tam olarak nerde peki? Şirinyer tarafında mi bir de fiyatını söylerseniz çok sevinirim:)) geçen yıl 6 seans kampanyadan alıp gitmiştim çok az azalma oldu bende de
menderes caddasinde koton var batik var ikisinin arasında üst katta büyük bir tabelası var zaten. Genelde birkaç şey yaptırdığım için tek başına sir fiyatını bilmiyorum ama bacak ve koltuk altı 20 diye hatırlıyorum

X