ben kamudayım..kızımı bırakmak zor geliyor tabiki ama gerçekten çalışmaya başlayınca kendime geldim..8 ay evde bütün gün pijamayla dolaşan,doğru düzgün insan yüzü görmeyen asosyal bi tip olmuştum..çalışmak bana çook iyi geldi..zaten seviyorum işimi de..sabah 8 akşam 15.30 çalışıyorum.şimdilk tabi..kızım 1 yaşını doldurunca nöbetlerim başlayacak...
senin mesleğin nedir?
gulsen_arda niçin bebeğine mama vermeye çalışıyorsun?bence acele etme..yavaş yavaş meyve sularıyla başlayabilirsin belki ama emzir sütün varsa...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz iyiyiz fazla giremiyorum hava güzel olunca gezmeye başladık bizde
iyi akşamlar cnm
ben de aynen dediğin gibiyim dışarı çıkmadıkça,eski halden eser yok
benim mesleğim muhasebe cnm.yaz geçince ben de çalışcm inş.iş bulunca hemen.
senin kamuda olman çok iyi,özel sektör çok zor.
canım nacizane fikrim mamaya henüz başlama...560gr azda değil ayrıca..sen sütünü arttırmaya bak bence..eğer kilosu normal sınırlardaysa boşver..2 ay sonra geçeceksin zaten ek gıdaya.ve bu süreç inanki hiç kolay değil.emzirmenin tadını çıkar...bol bol rezene çayı iç...sıvı tüket..kilolar zamanla geldikleri gibi giderler acele etme:))
ben ambulans ve acil servis hemşiresiyim canım..
hemen buluşuyoruz o zaman
canım nacizane fikrim mamaya henüz başlama...560gr azda değil ayrıca..sen sütünü arttırmaya bak bence..eğer kilosu normal sınırlardaysa boşver..2 ay sonra geçeceksin zaten ek gıdaya.ve bu süreç inanki hiç kolay değil.emzirmenin tadını çıkar...bol bol rezene çayı iç...sıvı tüket..kilolar zamanla geldikleri gibi giderler acele etme:))
ben ambulans ve acil servis hemşiresiyim canım..
biz iyiyiz şükür canım,ohh gwzin bakalım ana-oğul gezin:)
bizim yerimize de gezin bol bol.öpüyorum sizi.
offf çok fena acil hemşiresi olmak
ben senin yerinde olsam çok pimpirik olurdum herhalde
ne vakalar görüyorsundur kimbilir
çocuk doktoru bir tanıdığımız eve çerez sokmuyordu mesela
çocuklarının boğulmasından korkuyordu
ablam da diyaliz hemşiresi
böbrek hastalılarından ödü kopar
mesleğinin sana kattığı bir sürü şey vardır ama
bizimle arada bazı bildiklerini paylaşırsan
özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler falan gibiçok sevinirim
eminim kızlar da çok sevinir
canım acil servis gerçekten çok yoğun ve zor...ama işimi seviyorum..
ben sağlıkçı olmamma rağmen ilaç kullanımına çok karşıyım.ve inanmayacaksın ama hastalıklar konusunda hiç pimpirikli değil aksine çok rajhatımdır.kendim içinde kızım içinde ilaç en son çaredir.şuna inanıyorum ki gerçekten sakınan göze çöp batıyor.özellikle bebeklerimizi büyütürken biraz rahat olmamız gerekiyor..bırakın evdeki her nesneyi soksunlar ağızlarına,sarın sarmalayın yaz kış çıkarın sokaklara..çocukların bağışıklığı mikroplarla karşılaşmazlarsa gelişemez.
ben böyle düşünüyorum.mesela aşılardan önce calpol vermeyin:)ateşi çıkarsa verin.aşıdan sonra ateş yükselmesi kötü bişey değil aksine vücudun direnç gösterdiğini gösterir..
merak ettiğiniz bişey olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım..öpüyorum hepinizi
Tamam buluşalım canım havalar ısınsında bana gelin birgün şimdi evim çok soğuk çünkü
Canım sende biraz geç oldu ama hoşgeldin aramıza
Çok bunalmışım evde birkaçgün gezmek çok iyi geldi valla
iyi yapmışsın canım,hep aynıyız bunaldık valla,evlere tıkılıp kaldık:)
nyse bahara az kaldı arkadaşım ha gayret,gezcez biz de bol bol
ben biraz pimpirikliyim eşimde kızıyor bana ama benim yapım bu çok şükür Emre'de sadece bir defa çok ateşlendi aşıdan sonra bile ateşlenmez geçen bir burnu tıkandı o kadar ben 12 sena kreş öğretmenliği yaptım çok üstüner titrerdim çocukların belki ordan kalma bir alışkanlık
canım acil servis gerçekten çok yoğun ve zor...ama işimi seviyorum..
ben sağlıkçı olmamma rağmen ilaç kullanımına çok karşıyım.ve inanmayacaksın ama hastalıklar konusunda hiç pimpirikli değil aksine çok rajhatımdır.kendim içinde kızım içinde ilaç en son çaredir.şuna inanıyorum ki gerçekten sakınan göze çöp batıyor.özellikle bebeklerimizi büyütürken biraz rahat olmamız gerekiyor..bırakın evdeki her nesneyi soksunlar ağızlarına,sarın sarmalayın yaz kış çıkarın sokaklara..çocukların bağışıklığı mikroplarla karşılaşmazlarsa gelişemez.
ben böyle düşünüyorum.mesela aşılardan önce calpol vermeyin:)ateşi çıkarsa verin.aşıdan sonra ateş yükselmesi kötü bişey değil aksine vücudun direnç gösterdiğini gösterir..
merak ettiğiniz bişey olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım..öpüyorum hepinizi
ben biraz pimpirikliyim eşimde kızıyor bana ama benim yapım bu çok şükür Emre'de sadece bir defa çok ateşlendi aşıdan sonra bile ateşlenmez geçen bir burnu tıkandı o kadar ben 12 sena kreş öğretmenliği yaptım çok üstüner titrerdim çocukların belki ordan kalma bir alışkanlık
Gezeşlim valla o zamana daha da büyümüş olcaklar rahat rahat gezeriz
Evet canım 10 yıl dr behçet uz'un kreşinde çalıştım orası kapanınca Kızılay kreşine geçtim evlenince bıraktım
Sana tavsiyem inernetten izleyebileceğin bir okula ver eğer çalıştığın kurumun kreşi yoksa
çalıştığım kurumun kreşi var..1,5 yaşında oraya vereceğim..neyseki yakınımda olacak..çat kapı ziyaret edebileceğim:))
bizde bugün forumdaydık..yağmur çamur demeden gezdik:))kızımı oksijen çarptı sanırım arabasında 2 saat uyudu...
sen nerde çalışyorsun hangi hastanede
Bizimkide ne zaman sokağa çıksa arabasında uyur biz onu hava alsın diye çıkartıyoruz o uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?