İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

iyi akşamlar cnm
ben de aynen dediğin gibiyim dışarı çıkmadıkça,eski halden eser yok
benim mesleğim muhasebe cnm.yaz geçince ben de çalışcm inş.iş bulunca hemen.

senin kamuda olman çok iyi,özel sektör çok zor.

bu arada iyi akşamlar Gülsencim burdaysan eğer:)
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler.

inşallah dilediğin gibi bir iş bulursun...özelde çalışmanın zorluklarını çok iyi bilirim..2 yıl özel sektörde canım çıktı...

offf çok fena acil hemşiresi olmak
ben senin yerinde olsam çok pimpirik olurdum herhalde
ne vakalar görüyorsundur kimbilir
çocuk doktoru bir tanıdığımız eve çerez sokmuyordu mesela
çocuklarının boğulmasından korkuyordu
ablam da diyaliz hemşiresi
böbrek hastalılarından ödü kopar
mesleğinin sana kattığı bir sürü şey vardır ama
bizimle arada bazı bildiklerini paylaşırsan
özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler falan gibiçok sevinirim
eminim kızlar da çok sevinir

hemen buluşuyoruz o zaman

Tamam buluşalım canım havalar ısınsında bana gelin birgün şimdi evim çok soğuk çünkü

Canım sende biraz geç oldu ama hoşgeldin aramıza

biz iyiyiz şükür canım,ohh gwzin bakalım ana-oğul gezin:)
bizim yerimize de gezin bol bol.öpüyorum sizi.

Çok bunalmışım evde birkaçgün gezmek çok iyi geldi valla

canım acil servis gerçekten çok yoğun ve zor...ama işimi seviyorum..
ben sağlıkçı olmamma rağmen ilaç kullanımına çok karşıyım.ve inanmayacaksın ama hastalıklar konusunda hiç pimpirikli değil aksine çok rajhatımdır.kendim içinde kızım içinde ilaç en son çaredir.şuna inanıyorum ki gerçekten sakınan göze çöp batıyor.özellikle bebeklerimizi büyütürken biraz rahat olmamız gerekiyor..bırakın evdeki her nesneyi soksunlar ağızlarına,sarın sarmalayın yaz kış çıkarın sokaklara..çocukların bağışıklığı mikroplarla karşılaşmazlarsa gelişemez.
ben böyle düşünüyorum.mesela aşılardan önce calpol vermeyin:)ateşi çıkarsa verin.aşıdan sonra ateş yükselmesi kötü bişey değil aksine vücudun direnç gösterdiğini gösterir..
merak ettiğiniz bişey olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım..öpüyorum hepinizi

canım çok güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim şahsım adına,saolasın.
ben de tıpkı senin gibi düşünmekteyim,hiçbir zaman çok pimpirek bir anne olmadım,elbette oğluşuma çok özenliyim ama öyle üstüne titremem yani ay şu olcak ay bu olcak gibi...
sonuçta nekadar titrersen titre olacağı varsa olur.
Allah a şükür oğlum da şuana kadar ne ateş ne de ağır grip yada benzeri bişey olmadı.umarım bundan böyle de olmaz.Allah hepimizin yavrularını korusun kötü şeylerden,hastalıklardan.ilk koruyucu o bence.
öptüm tatlım ben de görüşürz.

iyi yapmışsın canım,hep aynıyız bunaldık valla,evlere tıkılıp kaldık:)
nyse bahara az kaldı arkadaşım ha gayret,gezcez biz de bol bol

ben biraz pimpirikliyim eşimde kızıyor bana ama benim yapım bu çok şükür Emre'de sadece bir defa çok ateşlendi aşıdan sonra bile ateşlenmez geçen bir burnu tıkandı o kadar ben 12 sena kreş öğretmenliği yaptım çok üstüner titrerdim çocukların belki ordan kalma bir alışkanlık

benimde eşim çok pimpiriklidir..bu yapı meselesi tabiiki.izmir demi yaptın canım kreş öğretmenliğini?ben de kızımı küçük yaşta kreşe vermek zorunda kalacağım.

Evet canım 10 yıl dr behçet uz'un kreşinde çalıştım orası kapanınca Kızılay kreşine geçtim evlenince bıraktım

Sana tavsiyem inernetten izleyebileceğin bir okula ver eğer çalıştığın kurumun kreşi yoksa

Son düzenleme:

ben çok pimpirikli sayılmam aslında
biz neredeyse hergün sokaklardayız
oturmaya gitmek anlamında değil cidden sokaklardayız
kemeraltı alsancak forbes falan hava çok soğuk veya yağmurlu değilse
ana-kız kimse bizi tutamazzzzz
açık havada hasta olmayacağını biliyorum
ki zaten ne zaman 3-5 gün evde otursak o zaman hasta olur Lara
o zaman mutlak eve misafir gelir enfeksiyonu eşliğinde
neyse benim tek korkum hastalara uzak olalım
dokunma ya da öpmeyle hasta olmaktan korkuyorum
mesela bu ara takıntım ağzında aft çıkması
bir de rota virüsüne yakalanması
ikiside temiz olmayan ellerden bulaşıyor genellikle
biri genital gölge diğeri dışkı virüsü
herhalde erken doğum yüzünden küvezde kaldık oradan miras bana bu korkular
ödüm kopuyor Lara'ya birşey olacak diye

Gezeşlim valla o zamana daha da büyümüş olcaklar rahat rahat gezeriz

Yelda sen bayağı gezmeye başladın mı
takıl o zaman bize
Lara, Duru, Işılsu hepsiyle tanışsın Emre

çalıştığım kurumun kreşi var..1,5 yaşında oraya vereceğim..neyseki yakınımda olacak..çat kapı ziyaret edebileceğim:))

bizde bugün forumdaydık..yağmur çamur demeden gezdik:))kızımı oksijen çarptı sanırım arabasında 2 saat uyudu...

sen nerde çalışyorsun hangi hastanede
Bizimkide ne zaman sokağa çıksa arabasında uyur biz onu hava alsın diye çıkartıyoruz o uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…