selam kızlar nasılsınız
bebeğime battaniye örüyorum
bilgisayarla pek ilgilenemiyorum
gülsencim önümüzdeki hafta sonu bizde alışverişe çıkıyoruz artık
bayramdan sonra demiştik ama
34 haftalık olucam bayramdan sonra
o yüzden önümüzdeki hafta çıkıcaz
kemeraltına inicez büyük ihtimalle
buluşmada detaylı konuşuruz bildiğin uygun bebek mağazaları varsa
kızlar birazdan eve gidicem
pazar dükkanda olmadığım için giremiyorum nete
ben buluşacağımız kafeyi ayarladım
klimalı güzel bi yer
fil heykellerine yakın herkes fil heykellerini biliyorsa
salı günü ikide orada toplanalım
hem bizim dükkan tam karşısında birbirimizi beklerken ayakta beklemyiz
neyse pazartesi yine konuşuruz
iyi haftasonları
kızlar birazdan eve gidicem
pazar dükkanda olmadığım için giremiyorum nete
ben buluşacağımız kafeyi ayarladım
klimalı güzel bi yer
fil heykellerine yakın herkes fil heykellerini biliyorsa
salı günü ikide orada toplanalım
hem bizim dükkan tam karşısında birbirimizi beklerken ayakta beklemyiz
neyse pazartesi yine konuşuruz
iyi haftasonları
selam kızlar bende bugun tahir by.in yerine gittim. gerçekten çok ilgilendi ve bilgilendirdi beni. bebişim iyimiş çok şükür. sadece biraz aşağıda dedi. dikkat etmemi söyledi.. umarım bu konuda bi sıkıntı yaşamam....
tüm görüntüleri cd.ye kaydetti :)
tawsiyeniz için tşkr ederim arkadaşlar... hepinizi öpüyoruuuum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
pelincim bugun sizin emlakçıyı gördüm. sanırım ertan emlaktı. fillerin tam karşısında orası vardı..
umarım salı gününe aksilik çıkmazda gelirimm ohaoldumsmile
hepinize teşekkürler kızlaarr..öncelikle gulsencim dilekhanım gırdı doğuma son kontrol için gıttığımde nst dehareketleri yavaşlamıştı bebeğimin suyu falanda azalmıştı dr istersen beklerım ama bnce riske atma herşey olabılır dedi bnde kabul ettım hıç istemeyerek sezeryana grdım cunku normal doğumu asırı derecede istıyordum amakısmet olmadı sezeryanımda sorunsuz gectı çok sukur ebeler cok ıyıydı bıran yanımdan ayrılmadılar anestezist çok iyiydi butun korkularımı gecrdı dilek hanımda cok ılgılendı iyiki onu dınleyıp aldrmışım tam sezeryn esnasında bebekkakasını yaptı güzel geçti yanii 688 lıra ödedim fazla bı parada değil hakediyolar....
sunuak yaa senlede herşeyımız aynı tatlım bu kadar olur son adet tarıhımz bıle aynıydı doğum şeklımız sebebımız bıle aynı oldu sen nerde yaptın doğum bucada dimi.
yaa buarada ilkgünler acayıp rahattı benım oğlan emıp emıp yatıyodu ama 15 gunlukten snra uykuları bozuldu suanda gece 12 gbı yatıo sabah 7-8 den snra hep ayakta hıç uyumuyo gece 12 ye kadar ya kucağımda yada uyutuyorum 10dk snra kalkıo buda benı yoruyoo...
Nezahatçim oğluşunu görmüşsün,gözün aydın cnm
herşey yolundaymış sevindm.inş.böyle de devam eder,dikkat et kendine.
bu arada herkese keyifli pazarlar kızlar...
bugün oğlum okdar huysuzduki hiç durmadı hep ağladı,morarırcasına
babamız da mesaiye gitti yalnızdım anlıcağınız,çıldırdım onla bir ben de ağladım hep,çok gerginim
inş.oğlum iyi olur da salı gelirim ben de
ben zaten filleri alan bilmem,eşim getirip bırakır beni,zaten çok da kalamam ben gelsem de malum bebiş durmadan emmek istiyo,evde rahat ediyoruz en çok.olsun sizleri görmek 2 çift laflamak yeter bana.
bu arada herkese keyifli pazarlar kızlar...
bugün oğlum okdar huysuzduki hiç durmadı hep ağladı,morarırcasına
babamız da mesaiye gitti yalnızdım anlıcağınız,çıldırdım onla bir ben de ağladım hep,çok gerginim
inş.oğlum iyi olur da salı gelirim ben de
ben zaten filleri alan bilmem,eşim getirip bırakır beni,zaten çok da kalamam ben gelsem de malum bebiş durmadan emmek istiyo,evde rahat ediyoruz en çok.olsun sizleri görmek 2 çift laflamak yeter bana.
saol cnm benım.. opuyorumnanaktan
bebek iyiymiş ama aşağıda dedi doktor. dikkat etmen gerek dedi. bol bol dinlen dedi. umarım bu konuda bi sorun yaşamam... :Saruboceq:
cnm seni ve bebişini kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?