nezoş nereye gittin gıı 2 dakka da
aleyküm selam canım
tuna paşa nasıl olmuş.
bu arada avea 5 ten 5 eye kısıtlama getirmiş haberin olsun. 2000 dk konuşma artık
hep senin yüzünden zaten :)))
bilgicim seni face aratıyorum ama sende benım gıbı çıkımıyosun sanırım..
kırmızı şapkalı çok cix bi hatun var. oda istanbulda.. diğerlerınınde resımlerı benzemiyo...
birbirimizi nasıl bulucas yhaa boshayallersmile
cnm bilgi okay olarak birini buldum ve ekledım..
bebek resmı vardı.. kımızı tacı olan bi bebek..
umarım o sesindir.. ki o değilsen bi ara telden konuşalım ok.. öpüyorum cnm..
iş yapmaya dewam edeyım bugun işim çook
evet canımcım o benim bebem işte
resmi değiştirmiştim unutmuşum
akşam gidince açar kabul ederim cnm
misafirlerin geldi mi??
gunydın tatlım evet ekledım bn senı bılgı okay değilmi gelınlılı fotom var eşimle beraber ceylan ülkü yazıyo cnm
Kızlar herkese iyi günler. Bakıyorum siz en zoru atlatmışsınız. Darısı bizim başımıza inşallahzemuszemus Ben birkaç hafta sonra buca doğum hastanesinde doğum yapacam. şimdiden hazırlığa başladım.eyvahedigeldismile ama çantama ne koycam, ne alcam çok kararsızım. yardımcı olursanız sevinerim. anne için ne gerekiyor? normal doğum yapacam. 2 pijama yeter mı? yoksa biri gecelik olsun mu? kaç gün yatırıyorlar orada? ilgi nasıl? hemşireler yardımcı oluyorlar mı? devamlı Pamir beye gidiyorum, ama herhalde doğuma kimin gireceğini belli değil.. :sinifsinif: cevaplarınız için şimdiden tşk :CüvCüv:
bebek için
bebekbezi,hastane cıkışı,battanıye,mendıl,ıslak mendıl,pamuk,yedk kıyafet,emzik biberon(süthemen gelmıyınce mama verıolar),ana kucağı
anne için
kadın pedi,gecelik 2 tane olsun bırı kırlenebılır,terlık,loğusa tacı,ıç çamaşırı,emzrme sütyeni,havlu,hastaneden çıkarken gyeceğn rahat bışey göturebılırsın,
şarj aletleri,fotoğraf makınası,kolonya,çorap
sanırım bu kadar canım çok fazla seyede gerek yok bnce kullanılmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?