Göz Makyajı Izmir bucada güzel kaş alan yer neresi ?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Frida Kahloo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
26
147
93
Merhabalar bucada oturuyorum kendi Kuaförüm Güzelbahçe tasindi haliyle kaş alacak yer ariyorum. Kaşlarim gür sık ve kalın siyah. Gerçekten kaşımin içine etmeyecek birini arıyorum :) bayanlar nereyi önerirsiniz gerçekten güzel şekil veren ve inceltmeyen olsun valla caresiz kaldim

Merhabalar bucada oturuyorum kendi Kuaförüm Güzelbahçe tasindi haliyle kaş alacak yer ariyorum. Kaşlarim gür sık ve kalın siyah. Gerçekten kaşımin içine etmeyecek birini arıyorum :) bayanlar nereyi önerirsiniz gerçekten güzel şekil veren ve inceltmeyen olsun valla caresiz kaldim
Canim merhaba bende sirinyerde oturuyorum benim kaslarimi aldirdigim bir kuafor var ama elemanda var ama ben sahibine aldiriyorum ismi gulcan kaslarini nasil istedigini soylersen dikkat ederek aliyor. Yerini sorarsan da iscievleri trafik lambalari varya kosede kuruyemisci var onun sirasinda. Kumbaraci isimli olan kuaforun karsisi canim. Bende bu aralar gidecegim orman vaziyetteyim cunku. :) kas biyik 7 tl aliyor aklinda bulunsun. Umarim yardimci olmusumdur.

Hmm anladim. Benim kaslar kalın gür yani sekili bozdu mu sıkıntı canim ya :/ yani gidenler memnun mu ki baya. Gene iyiye aliyormus. Kuaforun adi neydi ayrica. Oralari biliyorum ama sirasinda hic dikkat etmedim

Back
X