İzmir burun estetiği

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
41
İzmir
merahabalar,

sanırım sonunda kararımı verdım :) erkek arkdasım askere gıttıgınde estetık olmayı dusunuyorum..modifiye yaptırıyım :)))) oyle dıyor bana sevgılım :))))
ama ızmır de guvenebılecegım bır doktor henuz bulamadım..Ahmet seyhan dıye bırı cıkıyor sureklı google da..ama sanırım pahalı..
cevremde 3 kısı yaptırdı burnunu..2 sı ıstanbul da yaptırdı ve dunya para verdıler...benım oyle bır nıyetım yok,cunku burnum oyle cok fazla kemıklı ve buyuk bır burun degıl..hatta bır cok arkdasım estetık yaptırmama karsı..ne gerek var dıyorlar..ama yıllardır takıntı ıste..
yanı o yuzden tonlarca para vermeye nıyetım yok..
ıstedıgım burunda,oyle hokka gıbı bır burun degıl(zaten kucuk ve hokka burun bana yakısmaz :)) olabıldıgınce dogal ve basıt bır sey..sankı estetık yaptırmamısım gıbı gorunmesını ıstıyorum..
bu konuda tavsıye edecegınız doktor var mı?
ve fıyatlar asagı yukarı nedır?
bu surec nasıl bır surec?amelıyat sonrası ozellıkle..sanırım kısıden kısıye degısır bu durum ama yınede az cok bılgı sahıbı olursam daha ıyı..
sımdıden tesekkur ederım..

fazıl apaydın ben gördüm bi ameliyatını çok iyidi.

bugun basladım arastırmalara :)
ılk defa duydum bu ısmı :)))
hemen arastırıyım cok sagol :)))

sanırım fıyatlar genelde 3000 tl cıvarı oluyor
cok para yaaaa ssk karsılasa ne guzel olurdu :))))

AHMET AKSOYLAR hakkında bır bılgısı olan var mı?
kendısı babamın tanıdıgıymıs..babam ılla ona yaptırmam konusunda ısrar edıyor..
adını sımdı soyledı,bende hemen sızlere sorayım dedım..
hıc duyan bılen yakını amelıyat olmus bırılerı var mı?

canım benim bi bilgim yok AHMET AKSOYLAR hakkında, inş. herşey senin için yolunda gider.

Kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum. Arkadaşlık talebi yollayıp fotoğraflarıma bakabilirsin. Ücreti de şu sıralar 4000 lira sanırım. Sitede laika uyuyangüzel ve gripin var şu anda adı aklıma gelenler ufuk beye ameliyat olan. Kendisi doğal burunlardan yana.

fahri molayı önermem
cok klasik bi burun yaptı bana ve su an nefes problemim var

cemil tugaya 24 gün önce oldum kimse ama kimse anlamıyıor bu kadar kısa zaman ragmen inanılmaz doğal duruyor.tavsiye ederim...ahmet seyhanın bnm için yaptığı tasarımı daha önce beğenmedim cemil bey bi sanat eseri koydu ortaya diebilirim...

fotografın var mı canım?
bı de ameliyatı nerede ne kadara oldun?
muayene gitme ücreti alıyor mu?
Ufuk bilkay i çok tavsiye ediyorlar..

ben ufuk bilkaylada görüştüm ahmet seyhanlada fakat cemil beyde karar kıldım çok da ii yapmuşım foto koymadım buraya 3000 lira özel kent hastanesinde yaptrdm hem göğüs hem burun...

ufuk bilkay'a olcam ben..memnun kalmayan görmedim duymadım açıkçası..bakalım benim ki nasıl olcak :)

ufuk bilkay'a olcam ben..memnun kalmayan görmedim duymadım açıkçası..bakalım benim ki nasıl olcak :)

sanırım bende ufuk bey ı tercıh edıcem..cok guzel yapıyor adam ya :)
yarın randevu alıcam..
senın ne zaman amelıyatın canım? :)

ufuk beye ameliyat oldum 13 ekimde daha ilgili bıkmadan usanmadan dinliyen baska bi doktor bulamazsınn 1 ay gecti ameliyatımın üstünden günde 2 3 defa aradığım bile oluo bazen bıkmadan usanmadan her saçma sapan soruma cvp verio . yine olsam yine ufuk beyde olurdum ameliyatımı bencede ufuk beye ol git bi görüş zatenn baska hiçbi oktor sinmez içinee

ya ufuk bey iyide sanki herkese ayni buurunlari yapiyomus gibi
benim gibi dusunen varmi yoksa banami oyle geldi
kimse yanlis anlamasin yaptigi burunlari begeniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…