İzmir burun estetiği

ya ufuk bey iyide sanki herkese ayni buurunlari yapiyomus gibi
benim gibi dusunen varmi yoksa banami oyle geldi
kimse yanlis anlamasin yaptigi burunlari begeniyorum...

yok cnm ya kişiye özel tamamenn dsfriends onun burnu daha kavisli ucu daha kalkık dısardada görüştüğüm için biliorum benm burnum düz mesela resimlerden öle gelio olabilir fakat aynı diil. kimin yüzüne ne giderse onu yapıo bnce

evet ufuk bilkay kesinlikle her yuze gore farkli burunlar yapiyor...
ayni burunlari nasil yapsin zaten...
laika ve ben ufuk bilkayin hastalariyiz mesela...
uzunluk olarak, burun kavisligi olarak falan burunlarimiz farkli ama ayni
elden cikiyor sonucta benzerlikler gorulebilir...
hem bu estetik olayinin bir olcumu var doktorlar herkese ayni burnu yapmaya kalksa burada hepimiz maymuna donmus olurduk boshayallersmile olcumle yapiyorlar :hulya:

nasil ki emre ilhanin ve bilge turk bilen'in yaptigi burunlarin havasi birbirini andiriyorsa ufuk bilkayin yaptigi burunlarda da ''tarz''anlamin ayni benzerlikler gorulebilir

kizlar doktor seciminizi cok iyi yapin. bizim sozlerimize guvenerek tavsiye ettigimiz doktorlari secmeyin sonra ahh vahhh keske su doktora olsaydim demeyin icinize sinsin doktorunuz
yani ''sizce'' kim iyiyse onu secin ''bizce'' iyi olani degil demek istedigim :)

Son düzenleme:
doğru diyorsun uyuyanguzelcigim ama hep Ufuk beyin hastaları fotograflarını koyuyor..diğer doktorların hastalarının fotograflarını bulamıyorum şahsen..
Ufuk bey belli ki bu ısı iyi yapıyor..
ben bugün arayıp randevu alicam..bı gidip göreyim kendisini..bakalım neler diyecek,nasıl bir izlenim bırakacak bende..
Ahmet Seyhan la da görüşmeye gideceğim..o adamı da çok merak ediyorum:) gerçi onunda yaptıgı burunları çok fazla gormedim bir iki tane gördüm sadece..ama ondan da memnun kalan çok var..
zaten izmir de genelde 3 isimde yoğunlaşıyor..Ufuk bey,Ahmet bey,can bey..hep bu isimler çıkıyor karşıma..

badecim foto var mı hiç?bı görsem keske..
cemil bey nerede yapıyor ameliyatı?ne kadar bı de?

bugün Ufuk bey i aradım cuma ya randevu alayım diye..nerdeeee adam full!ptesi sabahtan arayın dedi sekreteri!!!yuh yani :))

evet cok yogun boshayallersmile ben demistim sana ama sempatiksalakcinni

dedin tatlım ama ne bileyim yani ptesi den mı doluyor bu adam?
bir sonraki hafta için randevu da vermiyorlar..ptesi 9 da ariyim bari..herhalde 9 da acmış olurlar di mı?

kızlar bende ocakta ufuk beye ameliyat olucam. daha önce bi prof. a 2 ameliyat oldum tek kelimeyle burnumu mahvetti. şu an göz hizamda burnumun sağ tarafında çöküntü var ayrıca çok enli ve çok düşük aynaya her baktıkça sinirlerim bozuluyo. umarım ufuk bey düzeltebilir, bana hiç düzelmiycekmiş gibi geliyor. burda okuduklarımdan sonra ufuk beye güveniyorum onunlada sadece 5 dk görüşebildik her şeyi ameliyat günü konuşucaz, çünkü şehir dışındayım, bu beni biraz endişelendiriyor inşallah ufuk bey de beni hayal kırıklığına uğratmaz

dedin tatlım ama ne bileyim yani ptesi den mı doluyor bu adam?
bir sonraki hafta için randevu da vermiyorlar..ptesi 9 da ariyim bari..herhalde 9 da acmış olurlar di mı?

ara bakalim en olacak. alirsin insallah :hulya:

canim insallah cok guzel olur burnun...
insallah aynaya bakinca mutlu hissedersin kendini.
ama anlamadigim sey bir prof bir burnu 2 defa denemesine ragmen neden yapamadi?
ismini verebilir misin canim?
ozelden yazabilirisin.
ameliyat olunca bizi de haberdar et lutfen benim de ablam ufuk beye revizyon ameliyati yaptirmayi dusunuyor bir fikir olur canim

burada gorduklerıme ve okuduklarıma gore konusacak olursam eger; ugratmaz gıbıme gelıyor..
bende ufuk bey e amelıyat olmayı dusunuyorum..
ah bı gorusmeye gıdebılseeeeeeemmm :)

uyuyan güzel 50 mesaj olmadığı için özelden cevap yazamıyorum. ama gelişmelerden haberda ederim gerçi ocak a çok var. ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler :)

uyuyan güzel 50 mesaj olmadığı için özelden mesaj yazamıyorum ama gelişmelerden haberdar ederim gerçi ocak a çok var ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler :)

anladim canim olsun sagol kaydirigubbakcemile2
evet tarih uzak ama olsun zaten bu bilgiye gercekten ihtiyacim var olumunekankayizsmile

ya bi de sunu anlamiyorum...
simdi ufuk beyin diger hastalarinin burunlarina bakiyorum, baktiklarimin hic birinde tumsek yok ama bende var ( bu benim tumsek dedigim sey ski slop deformity_kayak pisti gorunumunu engellemek icin yapilan doktorlarin istedigi bir seymis)
ama neden bende var?
gordugum burunlar arasinda bendeki tumsekcikten gormedim...
niye ben?

bazen takmiyorum boyle de iyi diyorum ama bazen de cok sinirlerim bozuluyor...
ben kemerimden kurtulayim dedim ameliyat oldum ama geriye kucuk bir kemer yine kaldi senağlama

insallah sizde boyle bir sey olmaz kizlar... :sinifsinif:

uyuyanguzel fotograflarına daha dün baktım :) o kadar konuştuk seninle ama fotograflarına bakmayı dün akıl ettim :)
o bahsettigin şey benimde dikkatimi çekti..ha ama kötü mü duruyor?hayır.göze batıyor mu?hayır..burnun gayet güzel..ama demiştin ya 'ameliyattan sonra insan 4 4luk bir sonuc bekliyor' diye..gercekten de oyle..benim daha ortada hiç bir şey olmamasına rağmen söyle mı olsa böyle mı olsa diye düşünüyorum..
Ufuk bey hakkında konuşmuştuk seninle..senin de dediğin gibi Ufuk beyin hastalarının fotografları çok fazla ama diğer doktorların hastalarının fotograflarını göremiyorum..
bir doktor her zaman herseyi mükemmel yapamıyor..
demiştim ya sana ilk gittiğim doktor burnumun üçünün kalkmayacagini söylemişti bana..kalkarsa eğer nefes problemi yasarsın demişti..şimdi bu benim en büyük endişem oldu..ya Ufuk bey kaldırırsa ve bende tekrar nefes problemi başlarsa?
bu is sandığım kadar kolay değilmiş..gecen gün de Ufuk bey hakkında ilk olumsuz yorumu okudum..bu da beni endiselendirdi..ayrıca Ufuk beyin muayene ücreti olarak bile aldığı rakam bence çok fazla..bu da ınsanda bir soru işareti oluşturuyor..
Ufuk beyin yaptıgı bir çok ameliyat başarılı..ona olmakta istiyorum..ama iste nedense (gerçi henüz görüşmedim ama) 100% güvenemiyorum..
diğer doktorlara baktığımda,mesela can kopal var..yaptıgı bir ya da en fazla iki burunu gördüm..daha fazlası ya yok ya da ben bulamıyorum..bu da insanın kafasını karıştırıyor..
Ahmet Seyhan..Google da en çok o one çıkıyor..ama onunda yaptıgı burunları gormedim..
benim ilk gittiğim doktor hakkında ise hala doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım :)
benim suan aklımda bu 3 isim var..Ufuk bey,can bey,Ahmet bey..bu 3 isimle görüştükten sonra buraya tekrar konu açıp,bu doktorlara ameliyat olmuş kisilerden fotograf istiycem..ona göre bir karar vericem..ya da icime sinen ismi secicem hiç fotograf bakmadan..

cekhucugum bende izmirde doktor arastiriyorum.benim de burnum fazla sorunlu degil ve bende cok dogal bi burun istiyorum.gonlumden ufuk bilkay geciyor.sen gorusmeye gittin mi acaba?sana ne kadar fiyat bicti?bi fikrim olsun die soruyorum.simdiden tesekkurler canim.

cnm geçmiş olsun maalesef bende seninle aynı durumdayım.daha önce 2 kez ameliyat oldum benim burnumda çöktü..sen daha önce hangi doktora oldun cnm?

yok canım daha kendisiyle görüme fırsatım olmadı maalesef..randevu alamadım çok yogunmus..Pazartesi sabah 8:30-9:00 gibi aramayı düşünüyorum..o yuzden fiyat konusunda da bir bilgi veremiycem maalesef..

Görüşebildikten sonra yazarsan sevinirim canım.Muayene ücreti falan ne kadar biliyor musun?Kaç kere muayeneye gidiyoruz?Muayene ücreti verip?

muayene ücreti 200tl ama herhalde eğer doktorda anlaşırsan bu ücreti sürekli vermezsin..diye düşünüyorum şahsen :)
sanırım Ahmet Seyhan muayene ücreti almıyor?ben oyle okumuştum..
can kopal alıyor mu muayene ücreti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…