ya ufuk bey iyide sanki herkese ayni buurunlari yapiyomus gibi
benim gibi dusunen varmi yoksa banami oyle geldi
kimse yanlis anlamasin yaptigi burunlari begeniyorum...
cekhuuuuiyi arastir doktoru cnm
badecim foto var mı hiç?bı görsem keske..
cemil bey nerede yapıyor ameliyatı?ne kadar bı de?
bugün Ufuk bey i aradım cuma ya randevu alayım diye..nerdeeee adam full!ptesi sabahtan arayın dedi sekreteri!!!yuh yani :))
dedin tatlım ama ne bileyim yani ptesi den mı doluyor bu adam?
bir sonraki hafta için randevu da vermiyorlar..ptesi 9 da ariyim bari..herhalde 9 da acmış olurlar di mı?
kızlar bende ocakta ufuk beye ameliyat olucam. daha önce bi prof. a 2 ameliyat oldum tek kelimeyle burnumu mahvetti. şu an göz hizamda burnumun sağ tarafında çöküntü var ayrıca çok enli ve çok düşük aynaya her baktıkça sinirlerim bozuluyo. umarım ufuk bey düzeltebilir, bana hiç düzelmiycekmiş gibi geliyor. burda okuduklarımdan sonra ufuk beye güveniyorum onunlada sadece 5 dk görüşebildik her şeyi ameliyat günü konuşucaz, çünkü şehir dışındayım, bu beni biraz endişelendiriyor inşallah ufuk bey de beni hayal kırıklığına uğratmaz
kızlar bende ocakta ufuk beye ameliyat olucam. daha önce bi prof. a 2 ameliyat oldum tek kelimeyle burnumu mahvetti. şu an göz hizamda burnumun sağ tarafında çöküntü var ayrıca çok enli ve çok düşük aynaya her baktıkça sinirlerim bozuluyo. umarım ufuk bey düzeltebilir, bana hiç düzelmiycekmiş gibi geliyor. burda okuduklarımdan sonra ufuk beye güveniyorum onunlada sadece 5 dk görüşebildik her şeyi ameliyat günü konuşucaz, çünkü şehir dışındayım, bu beni biraz endişelendiriyor inşallah ufuk bey de beni hayal kırıklığına uğratmaz
uyuyan güzel 50 mesaj olmadığı için özelden mesaj yazamıyorum ama gelişmelerden haberdar ederim gerçi ocak a çok var ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler :)
merahabalar,
sanırım sonunda kararımı verdım :) erkek arkdasım askere gıttıgınde estetık olmayı dusunuyorum..modifiye yaptırıyım :)))) oyle dıyor bana sevgılım :))))
ama ızmır de guvenebılecegım bır doktor henuz bulamadım..Ahmet seyhan dıye bırı cıkıyor sureklı google da..ama sanırım pahalı..
cevremde 3 kısı yaptırdı burnunu..2 sı ıstanbul da yaptırdı ve dunya para verdıler...benım oyle bır nıyetım yok,cunku burnum oyle cok fazla kemıklı ve buyuk bır burun degıl..hatta bır cok arkdasım estetık yaptırmama karsı..ne gerek var dıyorlar..ama yıllardır takıntı ıste..
yanı o yuzden tonlarca para vermeye nıyetım yok..
ıstedıgım burunda,oyle hokka gıbı bır burun degıl(zaten kucuk ve hokka burun bana yakısmaz :)) olabıldıgınce dogal ve basıt bır sey..sankı estetık yaptırmamısım gıbı gorunmesını ıstıyorum..
bu konuda tavsıye edecegınız doktor var mı?
ve fıyatlar asagı yukarı nedır?
bu surec nasıl bır surec?amelıyat sonrası ozellıkle..sanırım kısıden kısıye degısır bu durum ama yınede az cok bılgı sahıbı olursam daha ıyı..
sımdıden tesekkur ederım..
cekhucugum bende izmirde doktor arastiriyorum.benim de burnum fazla sorunlu degil ve bende cok dogal bi burun istiyorum.gonlumden ufuk bilkay geciyor.sen gorusmeye gittin mi acaba?sana ne kadar fiyat bicti?bi fikrim olsun die soruyorum.simdiden tesekkurler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?